4.0 berbatmış!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gofrettin76

gofrettin76

Üye
    Konu Sahibi
4.0 berbatmış!!
Galaxy note guncellemeden once harikaydı simdi takılıyo,donuyo,netten atıyo,felaket ısınıyo,ve şarj hepten kötü ne olacagını bilen varmı?

FeC!

FeC!

Üye
Berbat berbat dediler inanmadın. Bak ne oldu şimdi? (Unutmayalım Unutturmayalım! :)

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
note için bilmem ama one x'te süper :)

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~ ve Cihanî Sultan
15097

15097

Üye
herkes ice cream sandwich'ten sikayetci :hmmm demekki gercekten var bir sorun ice cream sandwich'te

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
demekki hiçbir yazılım sorunsuz olmuyormuş :hmmm

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
sadece bize özel değilmis bu takılmalar

Peocawe

Peocawe

Üye
Kim ne derse desin, Forever GingerBread! :ehe

Dampierre

Dampierre

Üye
galaxy s2 de gingerbread ile herşey daha hızlı ve akıcıydı, telefon daha az ısınıyordu, ics gerçekten berbat.

djhiguramos

djhiguramos

Üye
galaxy s2 de gingerbread ile herşey daha hızlı ve akıcıydı, telefon daha az ısınıyordu, ics gerçekten berbat.

Eheh birde şöyle düşünün direk ics ile satılan cihazlar var bunların genelde gingerbread 'a geri dönmeleri de mümkün değil :D

Matador03

Matador03

Üye
SII arada sırada hata raporu veriyo kırabilirim telefonu :ehe ama genel anlamda iyi yani şarjı falan iyi gidiyo , Ben türkiye romunu kullanmıyorum türkiye romu berbat :hmmm ispanya romu gayet iyi ;)

- - - Eklendi - - -

SII arada sırada hata raporu veriyo kırabilirim telefonu :ehe ama genel anlamda iyi yani şarjı falan iyi gidiyo , Ben türkiye romunu kullanmıyorum türkiye romu berbat :hmmm ispanya romu gayet iyi ;)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap

- - - Eklendi - - -

Türkiye romu bilmem ama Xperia Pro'nun romlarında öyle ülke tanımı yok. 50 tane ülke tek romda olduğu için sıkıntı olmuyor :ehe Yani hepsi aynı rezalet.

İncİnat

İncİnat

Üye
s3 de hiçbir sorun yok ama s3 de gingerbread olsa fena olmazdı hani :eller:

Matador03

Matador03

Üye
Ben S3'ten vazgeçtim One S alacaktım babam 2. eli para etmez dedi 4s mi alsam ne :hmmm

klongs

klongs

Üye
wipe data wipe cache yaptınmı

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt