4.0 berbatmış!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye

Matador03

Matador03

Üye
Sadece ekran boyutu küçüklüğü ve jailbreak'siz pek zevkinin çıkmaması sıkıntı yapabilir sana...

Daha önceden iPhone 4 de kullanmıştım :) Jailbreaksiz çok hızlı oluyor o yüzden sıkıntı yok :) ekran boyutu da yeterli bnm içn :)

PriZm

PriZm

Üye
Bazıları ics yi yükledikten sonra wipe cache wipe data bile yapmadan "ics berbat,sorunlu iğrenç" diyor.gerçekten zor tutuyorum kendimi küfür edesim geliyor :@ bendeki ICS AOSP olmasına rağmen sorunsuz.

• Beğen
Tepkiler: klongs
Matador03

Matador03

Üye
Bazıları ics yi yükledikten sonra wipe cache wipe data bile yapmadan "ics berbat,sorunlu iğrenç" diyor.gerçekten zor tutuyorum kendimi küfür edesim geliyor :@ bendeki ICS AOSP olmasına rağmen sorunsuz.

Ben yaptım ama sII'nin ics'sinde genel sorun bu bazı uygulamalarda hata verip kapatabiliyor , genel anlamda iyi fena değil , ama çok pis ısınıyor :hmmm

PriZm

PriZm

Üye

Ben yaptım ama sII'nin ics'sinde genel sorun bu bazı uygulamalarda hata verip kapatabiliyor , genel anlamda iyi fena değil , ama çok pis ısınıyor :hmmm

zaten ısınan bir telefonun ics ile daha da ısınması normal.çünkü Uı işlemlerinde Gpu da kullanılıyor.yani herkesin söylediğinin aksine ics gingerbreaddan kat kat daha hızlı.

Matador03

Matador03

Üye

zaten ısınan bir telefonun ics ile daha da ısınması normal.çünkü Uı işlemlerinde Gpu da kullanılıyor.yani herkesin söylediğinin aksine ics gingerbreaddan kat kat daha hızlı.

ama gingerbread çok daha güzel genel anlamda :hmmm hız olarak ics güzel ;)

PriZm

PriZm

Üye
Aosp rom kullanmaya başladığınızda benim ne demek istediğimi çok iyi anlayacaksınız.gingerbreadın ve official ics nin ne kadar hantal olduğunu fark edeceksiniz.

klongs

klongs

Üye
custom rom

klongs

klongs

Üye
custom roma göre değişir

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap

En stabil rom Cyanogen Mod 9 dur.üstüne siyah kernel kurarsın + Linaro kodlaması = S3 hızı :)

Türkçe anlat şu olayı :ehe Ben cyanogenmod 7 yükledim klavye, ekran ışığı gibi fiziksel sorunlar çıktı. Vazgeçtim :) İlerde kendim rom yaparım :gul:

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan ve ~N.A.W.Y~
klongs

klongs

Üye
​temiz kurulumu yaptınmı

ozan2020

ozan2020

Üye
Ics batarrr :) bende pişman oldum :)

mcnpl4

mcnpl4

Üye
linaro kodamasi yayinlandi mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt