4.0 berbatmış!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

welat.

Üye

En stabil rom Cyanogen Mod 9 dur.üstüne siyah kernel kurarsın + Linaro kodlaması = S3 hızı :)

arkadaşım merhaba,benim gibi şu android den anlamayanlar içinde yardımcı olursanız sevinirim,ben kendimi bildim bileli nokia kullanırım symbian la ilgili herşeyi bilirim ama şu androide geçtiğimden beri telefondan hiç bi zevk alamadım tabi bu benim işletim sisteminden anlamadığım için.
telefonum sonyericsson arc s, 4.1.B.0.431 yüklü, bu dediğin şeyler arc s içinde geçerlimi ve geçerliyse nasıl yüklerim yardımcı olursan sevinirim.

PriZm

PriZm

Üye
arkadaşım merhaba,benim gibi şu android den anlamayanlar içinde yardımcı olursanız sevinirim,ben kendimi bildim bileli nokia kullanırım symbian la ilgili herşeyi bilirim ama şu androide geçtiğimden beri telefondan hiç bi zevk alamadım tabi bu benim işletim sisteminden anlamadığım için.
telefonum sonyericsson arc s, 4.1.B.0.431 yüklü, bu dediğin şeyler arc s içinde geçerlimi ve geçerliyse nasıl yüklerim yardımcı olursan sevinirim.

klongs'a sorabilirsin:):ehe:ehe:ehe

• Beğen
Tepkiler: klongs ve welat.
klongs

klongs

Üye

root yapıp recovery mod yüklemelisin nasıl yüklenir bilmiyorum

• Beğen
Tepkiler: welat. ve ~N.A.W.Y~
KENY15

KENY15

Üye
Bende samsung galaxy nexus var hicbur atma donma problemi olmadi tek sikinti nba jam i acmio o kadar

Superfan

Superfan

Üye
Bende iyi diyordum da 3D ve HD oyunlarda performans düşüşü var :ağlarım:
Çok fazla güç yemiyor.
Kamera da takılmalar olabiliyor.

Genel olarak;
:ağlarım:

- - - Eklendi - - -

Bende samsung galaxy nexus var hicbur atma donma problemi olmadi tek sikinti nba jam i acmio o kadar

Belki de uyumlu apk değildir :D

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
BarcinSurmeli

BarcinSurmeli

Üye
turker10

turker10

Üye
ben s2 de çok memnunum arkadaşlar gayet hızlı ve iyi ama stock değil custom rom ve o kadar çok çeşit var ki bir çoğuda stabil memnunum yani... ama gb de daha az yer kaplıyodu yormuyordu kayması sayfa değiştirmesi falaz daha hızlıydı ona katılıyorum ama ics bir başka artıları daha fazla onun için 4.0 diyorum...

dedereis123

dedereis123

Üye
ya siz çin malı kullanıyorsunuz sanırım i note kasıyor diyorsun biraz mantıklı olun onun yazılımla alakası yok %99 kasıyor dese bile %1 inde sıkıntı yoksa sizin cihazlarda sıkıntı var bence servise verin çöpe atın , neo v kullanıyorum çok şükür memnunum

Superfan

Superfan

Üye
Ya bu neymiş ya.2 Ay önce ICS gelecek diye seviniyorlar ama şimdi ICS ye lanet okuyorlar.Beyler olan oldu.İsteyen Gingerbread'a geri döner.Ne HTC verir ne de Sony ne de Samsung.Her gün bir telefon çıkarsa böyle olur.Birinde düşük ram, birinde düşük işlemci.Acaba mükemmel bir telefon çıkacak mı ortaya ? Acaba o günleri görebilecek miyiz? Bir daha düzgün destek gelmez bu telefonlara.Android piyasasına intel geldi.Google android'in yeni bir sürümünü çıkarsa bile bu telefonlar için çok zor olur.ICS ye alışsanız iyi olur.Yapacak bir şey yok.Servise vercen.Alacan gingerbread sürümünü.

Hakkaten pişmanım ya.Keşke iPhone 3GS alsaymışım.Xperia Neo 'dan bile ucuzdu.İOS 6 güncellemesi alacak telefon.Kaç yıldır piyasada.

Kısaca Android bir hata gibi.Yani firmaların tek düşündüğü para.Müşteri memnuniyeti değil!Sabah bir oyun açacam 4 kez reset attı.Crystal Hunter diye 3D bir oyun.5 kez takıldı.4 kez reset attı kendi kendine.Oyunlar kasılmaya başladı.Şu an için gingerbread de kullanabildiğim uygulamalara erişemiyorum.

Bu telefon işi sakat ya.

BarcinSurmeli

BarcinSurmeli

Üye
ya siz çin malı kullanıyorsunuz sanırım i note kasıyor diyorsun biraz mantıklı olun onun yazılımla alakası yok %99 kasıyor dese bile %1 inde sıkıntı yoksa sizin cihazlarda sıkıntı var bence servise verin çöpe atın , neo v kullanıyorum çok şükür memnunum

Sen mantıklı ol güzel kardeşim nasıl yazılımla alakası yok? Eski yazılım ile neden mükemmeldi o zaman? Çevremdeki yada netteki çoğu note kullanıcısından da aynı tepkileri alıyorum. ICS telefonda kasmalara ve pilde bariz bir azalmaya yol açtı. Ayrıca bende Neo V kullandım o aletten nasıl memnun kaldın anlamadım. Beklenti meselesi sanırım..

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Sen mantıklı ol güzel kardeşim nasıl yazılımla alakası yok? Eski yazılım ile neden mükemmeldi o zaman? Çevremdeki yada netteki çoğu note kullanıcısından da aynı tepkileri alıyorum. ICS telefonda kasmalara ve pilde bariz bir azalmaya yol açtı. Ayrıca bende Neo V kullandım o aletten nasıl memnun kaldın anlamadım. Beklenti meselesi sanırım..

Haklısın. Arkadaş kasmaları akıcı buluyor. Eminim şimdi gidip arkadaşın telefonunu elime alsam bütün foyaları çıkar orta. "Yok ben de diyordum ki kasmıyor" falan.

pltkemal

Üye
Eheh birde şöyle düşünün direk ics ile satılan cihazlar var bunların genelde gingerbread 'a geri dönmeleri de mümkün değil :D

ics yi her telefon çalıştırabilir die bi kaide yok ki . win 7 yi her bilgisayara kurabiliyo musun

lolaman

lolaman

Üye
Aynen ben dedim dondurmadan sandviç mi olur diye siz olur dediniz bak ne oldu şimdi :D

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan ve Peocawe

950

Üye
Eski sürümlerden şaşarsanız zaten %70 Android 2.3 sürümüne gecti kullanıyor :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt