4.0 berbatmış!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
PriZm

PriZm

Üye
linaro kodamasi yayinlandi mi
Cyanogen Mod ics ler için 2 hafta içinde yayınlanacağını bildirdi.
Kernel ler ise Linaro kodlamalı yazılmaya başlandı bile :) (imzama bakabilirsin)

Matador03

Matador03

Üye

En stabil rom Cyanogen Mod 9 dur.üstüne siyah kernel kurarsın + Linaro kodlaması = S3 hızı :)

Cyanogenmod 9 sII'de berbat :kotu: hem de siyah'la kullandım stock rom daha iyiydi valla :hmmm linaro kodlaması çıktı mı ki yav :hmmm ?

PriZm

PriZm

Üye
demek herkesde ics berbat.. o zaman iyiki Sgs almışım diyorum.

Matador03

Matador03

Üye
Evet Galaxy S şu an dünyada en çok uğraşılan ve custom rom çıkan cihaz :oke:

SII için kernel var mı linaro'lu ?

PriZm

PriZm

Üye
:d:

bu arada baktım ama S2 için Linaro lu Rom-Kernel bulamadım :(

mcnpl4

mcnpl4

Üye
benim kullandigim romda hersey yolunda gibi ama kaydirma cok kotu. mzikcalarda akici bi kaydirma yok mesela. baska seylerde de denedim surunuyo resmen hic akici degil

PriZm

PriZm

Üye
benim kullandigim romda hersey yolunda gibi ama kaydirma cok kotu. mzikcalarda akici bi kaydirma yok mesela. baska seylerde de denedim surunuyo resmen hic akici degil
hangi romu kullanıyorsun?

mcnpl4

mcnpl4

Üye
gs3 benzeri cm9 var. cok rahat begendim ama bazi uygulamalarda scrolling kotu iste. rehberde yanlislikla birini ariyorum kaydircam diye

- - - Eklendi - - -

n8 varken bi mod yuklemistim tek hamlede listenin sonuna kadar akiyodu boyle bisey var midir acaba

PriZm

PriZm

Üye
gs3 benzeri cm9 var. cok rahat begendim ama bazi uygulamalarda scrolling kotu iste. rehberde yanlislikla birini ariyorum kaydircam diye

- - - Eklendi - - -

n8 varken bi mod yuklemistim tek hamlede listenin sonuna kadar akiyodu boyle bisey var midir acaba

kinetic scroll dan bahsediyorsun.o yüklediğin romun sahibi öyle ayarlamıştır. değiştiremezsin.:)

cm9 + GS3 Görsellik paketi + Devil 3 0.75 kernel öneririm :)

mcnpl4

mcnpl4

Üye
keneli paylasabilirsen yuklerim hemen:D

PriZm

PriZm

Üye
al :D

mcnpl4

mcnpl4

Üye
bende i9003 var sknti olmasin:D

PriZm

PriZm

Üye
sakın yükleme o zaman dur :D

- - - Eklendi - - -

şu profilindeki telefon kısmını değiştir kafamı karıştırıyorsun:ehe

mcnpl4

mcnpl4

Üye
ben basta bilmiyodum boyle oldugunu karambole geldi bu telefon da:D uygun bi kernel bakinayim ben:ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt