Cihanî Sultan
Üye
Tamam size inanıyorum üstatlaryani aklımdan ve gönlümden geçen de 4s
![]()
Sadece ekran boyutu küçüklüğü ve jailbreak'siz pek zevkinin çıkmaması sıkıntı yapabilir sana...
Tamam size inanıyorum üstatlaryani aklımdan ve gönlümden geçen de 4s
![]()
wipe data wipe cache yaptınmı
Sadece ekran boyutu küçüklüğü ve jailbreak'siz pek zevkinin çıkmaması sıkıntı yapabilir sana...
Jailbreaksiz çok hızlı oluyor o yüzden sıkıntı yok
ekran boyutu da yeterli bnm içn 
Bazıları ics yi yükledikten sonra wipe cache wipe data bile yapmadan "ics berbat,sorunlu iğrenç" diyor.gerçekten zor tutuyorum kendimi küfür edesim geliyorbendeki ICS AOSP olmasına rağmen sorunsuz.

Ben yaptım ama sII'nin ics'sinde genel sorun bu bazı uygulamalarda hata verip kapatabiliyor , genel anlamda iyi fena değil , ama çok pis ısınıyor![]()
zaten ısınan bir telefonun ics ile daha da ısınması normal.çünkü Uı işlemlerinde Gpu da kullanılıyor.yani herkesin söylediğinin aksine ics gingerbreaddan kat kat daha hızlı.
hız olarak ics güzel
ama gingerbread çok daha güzel genel anlamdahız olarak ics güzel
![]()
kerneli değiştir ben siyah kernel kullanıyorum memnunum

Aosp rom kullanmaya başladığınızda benim ne demek istediğimi çok iyi anlayacaksınız.gingerbreadın ve official ics nin ne kadar hantal olduğunu fark edeceksiniz.

Android Open Source Project yani klongs un dediği gibi kısa terim olarak custom rom.
o dediğin ne oluyor ki![]()
Android Open Source Project yani klongs un dediği gibi kısa terim olarak custom rom.
En stabil rom Cyanogen Mod 9 dur.üstüne siyah kernel kurarsın + Linaro kodlaması = S3 hızı
custom rom yükledim fakat stock rom'daki verimi alamadım

En stabil rom Cyanogen Mod 9 dur.üstüne siyah kernel kurarsın + Linaro kodlaması = S3 hızı![]()
Ben cyanogenmod 7 yükledim klavye, ekran ışığı gibi fiziksel sorunlar çıktı. Vazgeçtim
İlerde kendim rom yaparım 
temiz kurulumu yaptınmı