3'ü 1 Arada(Belle.N8 & Anna İkon)5800-V60 C6-V42

PureFood

Üye
Normal dayanırsa 2 gün idare edecek düzeyde ama ben her gün ettiriyorum mecburen beni idare ediyosa herkesi idare eder Mesaj müzik net hepsi Şarj durumu gayet güzel

djmatrix

Üye
    Konu Sahibi
hocam sağol eline sağlık güzel olmuş ama hiç bir program açık deilken bile ram'i 18 mb larda en fazla 25 mb oluyo anlayamadım bendenmi kaynaklanıyo acaba ?
kesinlikle senden kaynaklanıyor bi çok tlf na yükledim program açıkken bile min 30 mb ı gördüm programsın 50-59 mb arası
Normal dayanırsa 2 gün idare edecek düzeyde ama ben her gün ettiriyorum mecburen beni idare ediyosa herkesi idare eder Mesaj müzik net hepsi Şarj durumu gayet güzel
beğenmenize sevindim

Tepkiler: PureFood

erdi_s

Üye
evet 52.0.007

çok kullanılırsa 2-3 az kullanımda 4-5 günü buluyor
ya ben cok kullanıyorum ama bi gün zor gidiyo niye yaaaa orjinaldeyken 1bucuk gün gidiyodu nerdeyse. Bunda niye böyle oldu acaba? sorun benim telde mi

sitting

Üye
Hocam eline sağlık dün ilk defa yükledim çokta güzel oldu telefon.

Hocam bie sorun olacaktı bazı oyunlarda çok donma oluyor oyunların boyutu 1 mb falan senin CWF üzerine güncel yazılımı atsam acaba telefon düzelir mi yavaşlaması orjinalinde oyunlar donmuyordu.

djmatrix

Üye
    Konu Sahibi
ya ben cok kullanıyorum ama bi gün zor gidiyo niye yaaaa orjinaldeyken 1bucuk gün gidiyodu nerdeyse. Bunda niye böyle oldu acaba? sorun benim telde mi
bu fw de o kadar fark olması normal
güncel yazılım derken???

az önce orjinal fw attım.jafı açtım bb5 e tıkladım offline mod dedim sonra dead pho-manual flaş-normal mode-factory set işaretledim crt 308 tikini kaldırdım flaşladım.bunu da aynı şekilde atabilir miyim?

sitting

Üye
bu fw de o kadar fark olması normal

güncel yazılım derken???
Hocam benim telefonun yazılı eski en son 1 sene önce yazılım yüklenmiş telefona nokia ondan sonra yeni yazılım çıkarttı ama ben yüklemedim yeni çıkan yazılımı yüklersen senin CFW gider mi onu soruyorum

çok heyecanlandım.cfwniz çok güzel,ilk defa c6 cfwsi atacagım sizinkini atmak için sabırsızlanıyorum

sitting

Üye
Çok basit hocam ben attım en fazla 3 dakika sürdü hiç bir sorun çıkmadı

sitting

Üye
msn adresi yolla anlatayım sana kademe kademe burdada var ama anlamaya bilirsin pm at

djmatrix

Üye
    Konu Sahibi
evt aynı şekilde atılıyor hiç bir farkı yok bu da anlatım:http://www.maxicep.com/s60v5-cfw-mo...atimi-resimli-ve-ayrintili-0-hata-390090.html
çok heyecanlandım.cfwniz çok güzel,ilk defa c6 cfwsi atacagım sizinkini atmak için sabırsızlanıyorum
at at pişman olmazsınız

djmatrix

Üye
    Konu Sahibi