3GS 3.1.2 Cydia nasıl yüklenir acil yardım edermsiniz ? ? ? :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

starcry1

Üye
    Konu Sahibi
3GS 3.1.2 Cydia nasıl yüklenir acil yardım edermsiniz ? ? ? :(
S.a ya benim bi iphone 3G var bide amcam 3GS aldı ona cydia fln yükleyecem de nasıl olacak bu iş yani 3.1.2 ye uygun bulamadım sitede 3.1.2 3gs cydia hiç yokdu ya noulur acil yardım edermsiniz ya çok sevinirm ????:ah

Dostlar burda 3GS için olamz dio fakat oldu

http://www.maxicep.com/iphone-3g-de...-ve-3-1-2-3g-icin-resimli-anlatim-271832.html

Çok teşekkürler ...

--------------- Ekleme ---------------

evet elimde patladı :( ya yükledim cydia sorunsuz sonra zil seside indirdim sorunsuz sonra xsellizeyi kaydedip buluothut da yükledim sorunsuz SBSettiings i yüklerken tak net kptu ama yüklenmişti sonra Reboot İphone seçenegi çıktı cydia da tıkladım DFU moda aldı malsef restore etmek zorunda kaldım şimdi malsef sanrım jb de gerekecek :'( offf ya

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
ya arkadşlar bu tur durumlarda neden kimseye danışmadan iş yapıyorsunuz ne cesaret ver sizde madem cihaz cöktu dur bi bekle birine sor sorustur neden hemen update ediyorsun acelen ney eger cihaz çökerse yanı versiyonla yani 3.1.2 ile tekrar restore edecektin cihazı hiç bir sorun kalmaycaktı şimdi bekle bakalım duva edinde 3.1.3 kırılsın yoksa yazık oldu cihazllarınıza

starcry1

Üye
    Konu Sahibi
abi haklsıın ya acele işe şeytan karışıyor harbiden ya :'( ya ben zaten şu an restore yaptım indirdi az kaldı update deil ama restore yaptım :'( ya restore yapınca içindeki no lar gitmez deme ya :'(

fubo

fubo

Üye
39.hafta sonrasi uretmli iphone var elinizde.eyer surum Hala 3.1.2 ise, blackrainle jb yaptiktan sonra cydia yuklenir ama teli kapayip acinca tel restore moduna gecer.burda restore yapmadan iphonu pc ye baglayin tekrar blakraini calistirirsan, tel tekrar da sorunsuz sekilde acilir.ne numaralarin ,ne cydia nede yuklediyin programlar gider. tek kotulugu tlfonu her kapayip actiginda blackrain ile acabilmendir.ben su anda bu sekilde kullaniyorum bazen skici olabiliyor.

restore isine gelince eyer daha once yedek aldiysan pcye tel nolari gitmez ama yedek yoksa herey gider.jb de gider cydia da.

dipcik:klavye fransizca ve bozuk, yazim hatalarinin kusuruna bakmayin lutfen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt