3.1.3 İphone 3g Jailbreak 3gs Deil Lütfen Yardım Edin Arkadaslar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nserhantr

Üye
    Konu Sahibi
3.1.3 İphone 3g Jailbreak 3gs Deil Lütfen Yardım Edin Arkadaslar
Arkadaslar bende iphone 3G Var. Ve Güncelleme Yaptım Yanlıslıkla 3.1.3 oldu sürümü bunu nasıl jailbreakliyecegim hakkında hicbir yerde yardım alamadım. heryerde yazılmıs altında 3gs yokmu denmiş adamlar yok demiş uzamıs gitmiş sorunlar cvpsız kalmıs. 3g icin jail break su an varmı ?

bi kac konu altta arkadas anlatmıs trafikci felan demiş ancak assa indigimizde 3.1.2 ile yapıyor 3.1.3 degil ve altta ufak bişey demiş shift felan 3.1.2 cekin öle yapın gecmiş gitmiş bunu nasıl 3.1.2 cekicez nerede shifte nerden hangi programla hicbir acıklama yapmamıs bilenler varsa acıklarlarsa cok sevinirim iyi forumlar acil yardım bekliyorum telefon böyle hicbir işe yaramıyor :((:(:(:

maitai

Üye
...bi kac konu altta arkadas anlatmıs trafikci felan demiş ancak assa indigimizde 3.1.2 ile yapıyor 3.1.3 degil ve altta ufak bişey demiş shift felan 3.1.2 cekin öle yapın gecmiş gitmiş bunu nasıl 3.1.2 cekicez nerede shifte nerden hangi programla hicbir acıklama yapmamıs bilenler varsa acıklarlarsa cok sevinirim ...

Su cumleden ben hicbir sey anlamadim, anlayan beri gelsin.
Derdin sadece Jailbreak ise Firmware'i 3.1.2 yapip her zamanki yontemle Jailbreak yapabilirsin.
Youtube'da ufak bir arastirmayla bulabilirsin.

nserhantr

Üye
    Konu Sahibi
!!!!!!!!!hata ile 3.1.3 update yapan arkadaşlar 3.1.2 dönüşü!!!!!!!!
itunesten 1015 hatasını alıp iphone ekranında itunes ve usb yani rocovery modda gördügünüzde blackra1ni açıp jailbreak yaparak.3,1,2 dönüş yapabilirsiniz

bende burayı anlamadım :S yazmıslar ama nası 1015 hatasıalınacagını blackrainin ne oldugunu nası dönüs yapacagımızı gösteren yada anlatan yok diger sitelerde arastırdım karıstırdım hepsini telefon kitlendi simdi geri yükleme yapıyorum S:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt