3g modem ile youtube giriş

Sponsorlu Bağlantılar

NowOrNewer

NowOrNewer

Üye
yaw ben konun en başında sölenilen yaptım olmadı

Mustafa1300

Mustafa1300

Üye
8.8.8.8 8.8.4.4 dns yi böyle ayarla tel e rest at gir

>| emnCn |<

>| emnCn |<

Üye
Paylaşm için tşkkrLer :)

arel_gr

Üye
keysunra ve mustafa_2_1 fikriniz lutfen....

yurtdisindan TR ye geldigimde,kilitsiz,sorunsuz calisan vodafone logolu HUAWEI E172 usb modem stick'imi + vodafone TR faturasiz ses+data sim kartimla 1GB paketimi kullanabilme mucadelesi veriyorum.
VMCLite V3.2.1.156 vodafone önyazilimli
2010 oncesi windows XP kullandigim donemlerde.GPRS ile,3G geldigindede gayet kalitesiz baglantiyla vodafone operatorle iletisim sonrasi baglanabiliyordum.
windows7 home 64bit ile ve artik ilgisiz,bilgisiz vodafone operatorlerin yuvarlak cevaplariyla maalesef sinyal gormuyor ve baglanamiyorum.
modem stick yurtdisi vodafone'un faturasiz sim'iyle ve yazilimiyla TRCELL 3G ROAMING olarak goruyor.hizmet turu aktif olmadigindan baglanmiyor.
operatorun son tesbiti sim'in 3G olmamasinin sebep olabilecegiydi.
semt,semt gezerek 6 vodafone shop'tan sonra mevcut sim'i 8TL ile 3G ye yukselttim.
sinyal gormedi,netice ayni :(
Setup-9.4.9.22273-.cabinet
Setup.9.4.4.17702.RP87..compressed
setup.9.4.6.20529..compressed
Setup-10.0.201.23143RP111b-.compressed
Setup_9_4_4_17702_RP85__un
yazilimlari dendim,netice yok.
isyan.hangi yetkiliden cevap,sebep sordumsa it,it'e o da kuyruguna yonlendirdi durdu,benimde gunlerim bitti,45TL lik 1GB data'm kaldi,ama 3 ay gecerlilik suresi oldugu tesellisi aldim :(
son gun TRCELL shop'tan faturasiz,ses hizmetsiz,3G DATA sim kart aldim.zamanim olmadigindan DATA yuklemedim,satici hatta sinyal olacagini soyledi.
yuakrida konu ettigim modem stick'e TCELL sim'i taktim
E180 Turkcell 3G VINN
E176 Turkcell 3G VINN
uygulamalariyla modem operatoru gormedi,ayarlardan fikrim olmadigindan girisimde bulunmadim.
illaki TCELL den VINN stick edinmeden elimdeki donanima gerekli ayarlarla 3G baglanabilirmiyim?
veya nokia N73ME firmvare V4.0839.42.2.1 ile ne hizda,eger baglanirsa.

--------------- Ekleme ---------------

youtube'a veya diger karartilmis adreslere girmem onemli degil.

hayhayyyy

Üye
h@lit sağolasın.modemi çıkartıp takmadan çalışmadı.Sonra dediklerini yapınca çalıştı.Tşk.ler.

Takipçi Satın Al

Üst Alt