3g modem ile youtube giriş

Sponsorlu Bağlantılar

edamavii

Üye
    Konu Sahibi
3g modem ile youtube giriş
arkadaşlar,

vodafone 3g modem ile youtube'a giriş yapmak için bilgisi olan var mı?
klasik dns ayarları değiştirme yoluyla olmuyor çünkü...

• Beğen
Tepkiler: sinan 2 ve palaska2525

haltie

haltie

Üye
3G internet kullancılıları. 3G internet kullanarak her yerden yasaklı sitelere de giriş yapabilirsiniz. Bilindiği üzere Türkiye’den girişi yasaklı Yotube gibi birçok büyük site bulunmaktadır. Tüm bu sitelere yeni teknoloji 3G internet ile de giriş mümkün. Nasıl mı?

3G ile internete bağlısınız ve yasaklı sitelere girmek istiyorsunuz. Aşağıda sizlere DNS ayarlarını değiştirerek 3G modem aracılığı ile tüm sitelere engelsiz nasıl girebileceğinizi anlatacağım.

NOT: Aşağıda anlatılanları yaptıktan sonra modeminizi çıkartıp takın veya internet bağlantısını kesip (Ağ bağlantısını keserek) tekrar bağlanın. Unutmayın bu işlemi yapmazsanız yaptığınız ayarlar geçerli olmayacaktır.

Windows XP kullanıcıları

AğBağlantılarıma Sağ Tık özellikler >> Yerel Ağ Bağlantısı Sağ Tık özellikler>> İnternet İletişim Kuralları (TCP/IP) Çift Tıkla >> Aşağıdaki DNS Sunucu Adreslerini Kullan >>

Yeğlenen DNS Sunucusu : 208.67.222.222
Diğer DNS Sunucusu : 208.67.220.220

Windows Vista ve Windows 7 kullanıcıları için de aynı şeyler geçerlidir.

Yalnız tek fark bu TCP/IP seçeneği TCP/IPv4 olarak görünmektedir…

umarım işe yarar

Ercan KABACAOĞLU

Ercan KABACAOĞLU

Üye
sen denemedinmi ne demek umar:hmmmım işe yarar?

haltie

haltie

Üye
denemedim

EroL

EroL

Emekli Yönetici
ben denedim girdim sen giremedinmi denedinmi ? halit sana dns ayarları vermiş denemeden yazmışsın buraya tekrar. sen çözüme istekli değilsin

haltie

haltie

Üye
pcye format attırmıyo sonuçta o dns ayarı deneyen görür 2dklık iş

Larock

Larock

Üye
ben yazın denemiştim ve oluyodu.

e-MaLi

e-MaLi

Üye
Kendi uygulamasından girince DNS'i otomatik olarak atıyo.
Ben şöyle bi çözüm buldum, paylaşmak isterim.

Vodafone Mobile connect'i açın bağlıysa bağlantıyı kes diyelim.
Ağ bağlantılarımdan > Ağ bağdaştırıcılara girelim
Vodafone'un ağ bağdaştırıcısının özelliklerine DNS'imizi girelim (Ben 208.67.222.222 ve 208.67.220.220 kullanıyorum)
Sonra Vodafone Mobile Connect uygulamasından DEĞİL de normal Ağ bağdaştırıcılarından manuel olarak bağlanalım.
Bu şekilde erişim engelli sitelere girebilirsiniz.

Eksi tarafı ise, tekrar mobile connect ile bağlandığınızda DNS otomatiğe bağlanıyo ve (belki) mobile connect kullanmadığımız için kullandığımız veri kota bilgisinde gösterilmiyor olabilir.

yarali-345

Üye
cok tesekkur ederım ıse yaradı sorunsuz baglandım

necati11

Üye
arkadaşlar ben vodafone modemin dns ayarlarını değiştiremedim çünkü dns yazılacak yer çıkmıyor özellikler dediğimde böyle bir seçenek yok modemle ilgili hiçbir ayar seçenegi yok yerel ve kablosuz dan daha önce dns ayarlarını değiştirmiştim zaten fakat vodafone modemin ayarlarını bulamadım

saklap

Üye
istediğin youtube'sa youtube jacker indir gitsin

canerer

Üye
Kendi uygulamasından girince DNS'i otomatik olarak atıyo.
Ben şöyle bi çözüm buldum, paylaşmak isterim.

Vodafone Mobile connect'i açın bağlıysa bağlantıyı kes diyelim.
Ağ bağlantılarımdan > Ağ bağdaştırıcılara girelim
Vodafone'un ağ bağdaştırıcısının özelliklerine DNS'imizi girelim (Ben 208.67.222.222 ve 208.67.220.220 kullanıyorum)
Sonra Vodafone Mobile Connect uygulamasından DEĞİL de normal Ağ bağdaştırıcılarından manuel olarak bağlanalım.
Bu şekilde erişim engelli sitelere girebilirsiniz.

Eksi tarafı ise, tekrar mobile connect ile bağlandığınızda DNS otomatiğe bağlanıyo ve (belki) mobile connect kullanmadığımız için kullandığımız veri kota bilgisinde gösterilmiyor olabilir.

nasıl olduğunu bnada anlatırmısn acill

dh123

Üye
eve yaw bu son yolu ayrıntılarıyla teknoloji cahillerine anlatmaya vakit ayırabilecek iyi bir insan aranıyor.. şimdiden tşkler.

lion-m

Üye
Açtığım yeni konuda bu konuya ilişkin kesin çözüm vardır göz atabilirsiniz

world_096

Üye
selamlar turkcell vınn kullanıyorum arkadaşın aşağıda anlattığı gibi yapıyorum bağlantıyı kesip tekrar girdiğimide sanki ayarları hiç değiştirmemişim gibi bu neden oluyor acaba bi fikri olan varmı şimiden tşk..

3G internet kullancılıları. 3G internet kullanarak her yerden yasaklı sitelere de giriş yapabilirsiniz. Bilindiği üzere Türkiye’den girişi yasaklı Yotube gibi birçok büyük site bulunmaktadır. Tüm bu sitelere yeni teknoloji 3G internet ile de giriş mümkün. Nasıl mı?
3G ile internete bağlısınız ve yasaklı sitelere girmek istiyorsunuz. Aşağıda sizlere DNS ayarlarını değiştirerek 3G modem aracılığı ile tüm sitelere engelsiz nasıl girebileceğinizi anlatacağım.
AğBağlantılarıma Sağ Tık özellikler >> Yerel Ağ Bağlantısı Sağ Tık özellikler>> İnternet İletişim Kuralları (TCP/IP) Çift Tıkla >> Aşağıdaki DNS Sunucu Adreslerini Kullan >>
Yeğlenen DNS Sunucusu : 208.67.222.222
Diğer DNS Sunucusu : 208.67.220.220
umarım işe yarar

keysunra

keysunra

Üye
Vodafone 3G ile yasaklı sitelere giriş. (PROGRAMSIZ)..
S.a arkadaşlar forumda yeniyim ilk paylaşımım bu olacak şimdi size kendi bulduğum yöntem ile yasaklı sitelere program kullanmadan Vodafone Mobile Connect programın sadece 1-2 değişiklik yaparak engelleri aşmayı anlatacağım..
Maxicep.com - Vodafone 3G ile yasaklı sitelere giriş. (PROGRAMSIZ)..

İlk olarak Vodafone Mobile Connect programını çalıştırıyoruz pin kodumuzu girdikten sonra bağlanmıyoruz kiminki otomatik bağlanır bağlantıyı kesmemiz gerek çünki bağlantı ayarlarını değiştireceğiz...
Sol seçeneklerden ''Bağlantıları Yönet''i seçiyoruz,penceremiz geldikten sonra ''Vodafone TR'' yazısı altındaki ''Görüntüle'' seçeneğini seçiyoruz. Çıkan pencerede ''Yeni''ye tıklıyoruz şimdi tamamen bağımsız bir internet ayarları yapabileceğimiz kutu çıktı ilk seçeneğimiz ''İsim'' burada oluşturduğumuz bağlantıya isim veriyoruz mesela benimki ''Yasak Yok'' sizde isteğe göre bir isim verin. ''Şebekeler'' sekmesine tıklıyoruz burada ''Sadece Kendi Şebekem''i vurguluyoruz ve ''APN'' sekmesine geçiyoruz burada ayarları program zaten kendisi belirliyor hiç birşeye dokunmuyoruz ''IP/DNS'' sekmesine ilerliyoruz burada ''Manuel DNS ayarlarını kullan'' ı vurguluyoruz ''Birincil DNS:'' Kısmına ''208.67.222.222'' yazıyoruz ''İkincil DNS:'' Kısmına ''208.67.220.220'' yazıyoruz ve işlem tamam Vodafone 3G ile yasaklı sitelere giriş. (PROGRAMSIZ).. tamam'a tıklıyoruz sonraki kutuda tekrar tamam'a tıklıyoruz ve programı kapatıp tekrar açıyoruz tekrar ''Bağlantıları Yönet'' tıklıyoruz ve ''Vodafone TR'' yazan kısıma gelip buradan ''Yasak Yok'' seçiyoruz yada siz bağlantıya hangi isim verdiyseniz onu seçiyoruz ve çıkan kutuda ''Bağlan'' diyoruz. Artık internetimiz hem kuralsız hemde eskisine nazaran daha seri ve hızlı....

Hiç bir şekilde alıntı değildir tamamen kendi bulduğum yöntemdir ve şu an bu bağlantı ayarları ile bu konuyu açıyorum. Hiç bir ekstra ücret yada yan etkisi yoktur ve eski ayarlara dönmek mümkündür sadece ''Bağlantıları Yönet'' kısmından ''Vodafone TR'' seçmeniz yeterlidir...

Güle güle kullanın Vodafone 3G ile yasaklı sitelere giriş. (PROGRAMSIZ)..

Alıntıdır

uzun55

Üye
arkadaşlar ben windows 7 kullanıyorum ama bi türlü youtubeye giremiyorum vermiş oldunuz dns ayarlarını girdim fakat çözüm bulamadım yardımcı olursanız sevinirim

mustafa_2_1

Üye
merhaba arkadaşlar bende aynı sorunu yaşıyordum vodafone hattım ile pc ye bağlanıp youtubeye girmek istiyordum her ne yolu denediysem olmadı burda host dosyasını indirin sonra BİLGİSAYARIM , c sürücüsüne , windows , system32 , drivers , etc klasörün içine kopyalayın youtubeye rahatlıkla gireceksiniz ha birde bu şekilde sadece youtube girmiş olacaksınız videoları izlemek için normalde değiştirdiğiniz gibi dnsleri ( ağ bağlantılarına sağ tıklayın özellikler diyin orda nokia usb modem olacaktır pc suite ayarlarınız tamam ise nokia usb modemin üzerine sağ tıklayın özellikler diyin orda ayarlar çıkacak AĞ İLETİŞİMİ tıklayın sonra İNTERNET İLETİŞİM KURALLARI tıklayın yeğlenen dns sunucusu 4.2.2.6 diğer dns sunucusu 4.2.2.5 yapın tamam diyin bağlantıyı kesip tekrar bağlantıyı kurun )

yamyam2576

yamyam2576

Üye
teşekkürler mustafa_2_1 sayende youtube girebildim

pnmtc

Üye
Vodafone 3G ile yasaklı sitelere giriş. (PROGRAMSIZ)..
S.a arkadaşlar forumda yeniyim ilk paylaşımım bu olacak şimdi size kendi bulduğum yöntem ile yasaklı sitelere program kullanmadan Vodafone Mobile Connect programın sadece 1-2 değişiklik yaparak engelleri aşmayı anlatacağım..
Maxicep.com - Vodafone 3G ile yasaklı sitelere giriş. (PROGRAMSIZ)..

İlk olarak Vodafone Mobile Connect programını çalıştırıyoruz pin kodumuzu girdikten sonra bağlanmıyoruz kiminki otomatik bağlanır bağlantıyı kesmemiz gerek çünki bağlantı ayarlarını değiştireceğiz...
Sol seçeneklerden ''Bağlantıları Yönet''i seçiyoruz,penceremiz geldikten sonra ''Vodafone TR'' yazısı altındaki ''Görüntüle'' seçeneğini seçiyoruz. Çıkan pencerede ''Yeni''ye tıklıyoruz şimdi tamamen bağımsız bir internet ayarları yapabileceğimiz kutu çıktı ilk seçeneğimiz ''İsim'' burada oluşturduğumuz bağlantıya isim veriyoruz mesela benimki ''Yasak Yok'' sizde isteğe göre bir isim verin. ''Şebekeler'' sekmesine tıklıyoruz burada ''Sadece Kendi Şebekem''i vurguluyoruz ve ''APN'' sekmesine geçiyoruz burada ayarları program zaten kendisi belirliyor hiç birşeye dokunmuyoruz ''IP/DNS'' sekmesine ilerliyoruz burada ''Manuel DNS ayarlarını kullan'' ı vurguluyoruz ''Birincil DNS:'' Kısmına ''208.67.222.222'' yazıyoruz ''İkincil DNS:'' Kısmına ''208.67.220.220'' yazıyoruz ve işlem tamam Vodafone 3G ile yasaklı sitelere giriş. (PROGRAMSIZ).. tamam'a tıklıyoruz sonraki kutuda tekrar tamam'a tıklıyoruz ve programı kapatıp tekrar açıyoruz tekrar ''Bağlantıları Yönet'' tıklıyoruz ve ''Vodafone TR'' yazan kısıma gelip buradan ''Yasak Yok'' seçiyoruz yada siz bağlantıya hangi isim verdiyseniz onu seçiyoruz ve çıkan kutuda ''Bağlan'' diyoruz. Artık internetimiz hem kuralsız hemde eskisine nazaran daha seri ve hızlı....

Hiç bir şekilde alıntı değildir tamamen kendi bulduğum yöntemdir ve şu an bu bağlantı ayarları ile bu konuyu açıyorum. Hiç bir ekstra ücret yada yan etkisi yoktur ve eski ayarlara dönmek mümkündür sadece ''Bağlantıları Yönet'' kısmından ''Vodafone TR'' seçmeniz yeterlidir...

Güle güle kullanın Vodafone 3G ile yasaklı sitelere giriş. (PROGRAMSIZ)..

Alıntıdır

Yönteminiz çok işime yaradı
Yasaksız internet...
Teşekkürler

Takipçi Satın Al

Üst Alt