3G de Oyun Oynarken Kapanıyor (iLGİNÇ) [CiHAZ SATILMISTIR]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Scofield™

Scofield™

Üye
3G de Oyun Oynarken Kapanıyor (iLGİNÇ) [CiHAZ SATILMISTIR]
2 Hafta önce 3G aldım, ilk aldıgımda sürümü 4.0 dı iyi hoştu ama sarj az gidiyordu, internette biraz araştırmayla 3G için en iyi,hızlı ve stabil çalışan sürümün 3.1.3 olgunu öğrendim hemen yüklyip JB ledim.Cihazda menü geçişleri ayarlarda ve mesajlar gibi vb. uygulamalara bi kaç sn daha hızlı giriyordu ve sarj problemi aynen devam ediyordu ilaveten oyun oynarken (1dk-3dk) arası cihaz kendiliğinden kapanıyordu bir seferlik sandım ama değil wi-fi ile bişey indirirkende aynı sorun vardı ilginç olan ise cihaz %100 şarj edip çıkardıktan sonra oyun açmış olsam kapanıp tekrar açtığımda şarj %35-45 arası gösteriyordu bayağı sinirime gitti bende son sürüm olan 4.2.1 e geçtim fakat tethered olduğunu sonradan farkedip 4.1 e düşürüp JB ledim ama düzelmedi halen kapanıyor restore edilirse düzelir tavsiyesiyle 2 kere 4.1 e restore edip JB ledim ama düzelmedi...Yardımlarınızı bekliyorum...

(Cihaz güvenilir bir tanıdık vasıtasıyla 2.el alınmıştır)

Şuanki cihaz bilgileri; V4.1 BB: 6.15.00 Unlock

Ne önerirsiniz?;

Batarya ömrünü tamamlamışmı?
Sürüm ile mi alakalı?
6.15.00 basebanda kötü falan diyorlar bunla mı alakalı?
Yoksa, "düzelmez kardeşim en iyisi hemen sat" mı dersiniz?
Satsam piyasa değeri nedir?

Şimdiden teşekkürler...
:maxicep::maxicep:

SATTIM BEYLER YINEDE CEVAP YAZAN ARKADASLARA VE MAXICEP' E TESEKKURLER

Scofield™

Scofield™

Üye
Şu an 3.1.3 e düşürüp JB ledim ama sorun aynı backup felan da yapmadım itunese yeni cihaz olarakda gösterdim hiç farketmiyor :( lütfen yardım edin...

ensarb

Üye
Sadece bir oyun çalışmadı diye satmanı önermem ama tabi karar senin.

maktama

maktama

Üye
3G bir cihaza niye ipad bsebandini yükleyerek unlock yaptınız ki?!! sorununuz ipad basebandi kullandığınızdan dolayı olabilir belki(tamamen tahmin). Ama telefona ipad basebandi yüklediğinizda gps çalışmaz bildiğim kadarıyla, ve şu an orjinal bb'ye de geçiş yok sanırım(cydiada shsh kayınız varsa o başka).
3G telefonu sahip biri oalrak(şu an abimde) 4.2.1 ile gayet sorunsuz çalıştırıyoruz oyunları. Sorun ya ipad bb yüklediğiniz için ya da donanımsal. Hangisi olduğunu orjinal bb yüklemeden de anlamanız çok güç gibi.

Scofield™

Scofield™

Üye
Saolun beyler galiba baseband dan dolayı.benim baseband 5.14 olmuştu unlock yoktu mecburen yaptım 3g Fuzzybanddan düşürme ihtimalim var ama 2.x.x sürüm yüklememi istiyor yapmalımıyım sizce?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt