fatalboy44
Üye
3G 3G Dediler Başımızın Etini Yediler
Konular arasında gördümde biri Bursanın dağ yollarında çekmiyor demiş güle güle bi hal oldum ama orda çekmemesine değil burada çekmemesine
o kadar reklamlar çıkıyor o kadar masraf yapılıyor ortada hiç birşey yok nasıl oluyor anlamadım
Belki altyapı yok diyceksiniz madem altyapı yoksa neden başladı bu servis yada başladığı söyleniyor
Ben Malatya merkezde oturuyorum geçen gün yeni tel aldım n95 görüntülü konuşma filan var bilirsiniz bi deneyelim dedik SERVİS YOK uyarısı geldi neyseki haftada bir kaç saatliğine yanlızca bir iki gün geliyormuş onun dışında 3G yokkkkkkk... neden acaba çok merak ettim
Neyse umarım bir gün bizim buralardada kesintisiz çeker şimdilik sadece ummakla yetiniyoruz ilerde belki olur

o kadar reklamlar çıkıyor o kadar masraf yapılıyor ortada hiç birşey yok nasıl oluyor anlamadım Belki altyapı yok diyceksiniz madem altyapı yoksa neden başladı bu servis yada başladığı söyleniyor
Ben Malatya merkezde oturuyorum geçen gün yeni tel aldım n95 görüntülü konuşma filan var bilirsiniz bi deneyelim dedik SERVİS YOK uyarısı geldi neyseki haftada bir kaç saatliğine yanlızca bir iki gün geliyormuş onun dışında 3G yokkkkkkk... neden acaba çok merak ettim
Neyse umarım bir gün bizim buralardada kesintisiz çeker şimdilik sadece ummakla yetiniyoruz ilerde belki olur