3G Dizüstü Bilgisayarlar Ürün sss

Sponsorlu Bağlantılar

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
    Konu Sahibi
3G Dizüstü Bilgisayarlar Ürün sss
3G Dizüstü Bilgisayar Nedir?
Sim kartı içinde 3G destekli dizüstü bilgisayardır. Abonelerimiz, 3G dizüstü bilgisayarlar sayesinde Turkcell 3G Kapsama alanı içinde diledikleri yerden 3G hızında internete bağlanabilirler, e-postalarına ulaşıp, cevaplayabilirler, mobilken iş ve özel iletişim ihtiyaçlarını karşılayabilirler.

3G Dizüstü Bilgisayar ile neler yapılabilirim?
Ekstra bir cihaza ihtiyaç duymadan; mobil olarak, zaman ve mekan sınırlaması olmaksızın, Turkcell 3G kapsama alanı içerisinde kalan her yerden:
• İnternete bağlanabilirsiniz.
• Kurumsal ağınıza ve e-postalarınıza ulaşabilirsiniz.*
• Bilgisayarınızdan kısa mesaj alıp gönderebilirsiniz.
• Kullanım bilgilerinizi (hız, transfer edilen veri miktarı) izleyebilirsiniz.
• Modüler yapı sayesinde bağlantı ayarlarınızı değiştirebilir, iş veya ev gibi farklı konumlarda veri bağlantısı için farklı profiller tanımlayabilirsiniz.
* Şirket ağınız ve e-posta servisiniz uzaktan erişimi desteklemiyorsa, bilgisayarınıza ek yazılım/donanım kurulması gerekebilir. Gerekli destek için, kurumunuzdaki bilgi işlem sorumlusuna (kurumsal ağ yöneticinize) başvurmanız gerekir.

3G Dizüstü Bilgisayar modelleri ve özellikleri nelerdir?

HP Pavilion dv2 Notebook

HP Compaq Mini-Note 110




AMD MV40
WWAN
Intel Atom N270
WWAN
2GB Ram
6 cell battery
1GB Ram
3 cell battery
250GB Disk
12,1’’
160GB Disk
10,1’’
Wi-fi 802.11b/g
1,73 kg
Wi-fi 802.11b/g
1,17 kg
Windows Vista Home Basic
Windows XP Home




3G Dizüstü Bilgisayarların diğer dizüstü bilgisayarlardan farkı nedir?
• Kullanıcılar ekstra bir cihaza, ADSL ya da wi-fi network’e ihtiyaç duymadan bu dizüstü bilgisayar ile internete kolayca bağlanabilecek toplu bir data çözümüne sahip olmaktadır. Her an, Turkcell 3G kapsama alanı içindeki her yerden 3G hızında internet erişimi mümkündür.
• Wi-fi networklere göre çok daha güvenilir bir yöntemle internet bağlantısı sağlanmaktadır. Her kullanıcı kendi hattını kullanmaktadır ve w-lan benzeri havuz sistemi kullanılmadığı için birçok sisteme göre çok daha güvenlidir.
• Zaman kaybını azaltan bu çözüm sayesinde özellikle mobil çalışanların verimlilikleri artmaktadır. Ofis içinde ve dışında iken gelen talepleri anında karşılamak mümkün olmaktadır. Müşteri ihtiyaçları hızlıca karşılanıp rekabet avantajı sağlanmaktadır.
• Uygun ödeme koşulları ile sahip olunabilecek bu paket maliyet açısından da avantaj sağlamaktadır.

3G Dizüstü Bilgisayar kampanyasından kimler faydalanabilir?
Kampanyadan borçtan kapalı hattı olmayan, blacklist’te bulunmayan tüm bireysel ve kurumsal müşterilerimiz faydalanabilir.

3G Dizüstü Bilgisayarları nereden satın alınabilir?
Turkcell İletişim Merkezleri, Yetkili zincir mağazalar ve Kurumsal Çözüm Merkezlerinden kontratlı kampanya ile satın alınabilir.

3G Dizüstü Bilgisayar’ı satın aldıktan sonra, kullanabilmek için ayrıca herhangi bir abonelik işlemi yapmam gerekiyor mu?
Cihazı satın aldığınızda içinden çıkan Turkcell 3G internet hattının aktivasyonunun Turkcell İletişim Merkezleri, Kurumsal Çözüm Merkezleri ya da yetkili zincir mağazalardan yapılması dışında, herhangi bir ekstra abonelik işlemi yapılmasına gerek yoktur. 3G İnternet paketlerinden birine abone olarak her zaman Turkcell kapsama alanı içindeki her yerde 3G Dizüstü Bilgisayar’ınızı kullanabilirsiniz.

3G Dizüstü Bilgisayar kampanyasına katılırsam, aylık paket tutarı dışında bir ücret ödemem gerekiyor mu?
Paket fiyatlarına KDV ve ÖİV dahildir.
Paket aşım ücreti 0,050 TL/MB.
Aylık paket tutarı dışında 31,1TL tutarındaki “yeni tesisi özel iletişim vergisi” ve kampanya sözleşmesinden doğan damga vergisi ilk faturanıza yansır.
Ayrıca TGM Ruhsat (yıllık 12 TL) ve TGM Kullanım(Aylık 1 TL) vergileri de faturanıza yansır.

3G Dizüstü Bilgisayarlar ile yurtdışında da internete bağlanılabilir mi?
Evet. Turkcell ile GPRS uluslararası dolaşım (GPRS Roaming) anlaşması bulunan operatörlerin* kapsama alanlarında 3G Dizüstü Bilgisayar ile internete bağlanılabilir. Bunun için hattın uluslararası dolaşıma açık olması gerekir.


*GPRS uluslararası dolaşım hakkında güncel bilgilere web sitemizin "Uluslararası Dolaşım/Görüşme" sayfasındaki bölümünden ulaşılabilir.

3G Dizüstü Bilgisayarlar ile kısa mesaj (SMS) gönderilebilir mi?
Evet, bağlantı yöneticisinin ara yüzündeki SMS uygulaması ile kısa mesaj gönderilebilir ve alınabilir.

3G Dizüstü Bilgisayar ile faks gönderebilir miyim?
3G Dizüstü Bilgisayar’ın faks özelliği ve uygulaması bulunmamaktadır.

3G Dizüstü Bilgisayarlarla İnternete Nasıl Bağlanılır?
Kampanya ile alınan Turkcell 3G İnternet hattını, 3G dizüstü bilgisayarının pil yuvasında bulunan slota; ürün üzerinde gösterildiği gibi yerleştirin.
· Başlat - tüm programlar - HP Bağlantı Yöneticisi öğesini seçin.
· Araçlar – profil yöneticisini seçin.
· “Profilim” yazan bölümü seçerek “yeni” sekmesini tıklayın.
· Profilinizi istediğiniz isimle adlandırın.
· WWAN sekmesine tıklayarak “düzenle”yi seçin.
· Tanımladığınız profili seçerek APN ekleyin. APN: “Turkcell 3G”
· APN tanımlamanız tamamlandıktan sonra “Bağlan”a tıklayarak 3G hızında internete bağlanabilirsiniz.
3G Dizüstü Bilgisayarlar ile neden yeni bir hat verilmektedir?
Müşterilerimizin, bağlantı kuracakları zaman, cep telefonlarında kullandıkları hatlarını çıkartıp modeme takmak zorunda kalmadan, internete bağlanabilmeleri için, ücretsiz bir Turkcell 3G internet hattı paket dahilinde sunulmuştur. Böylece, internet hattı ile bağlantı halindeyken de, cep telefonlarından ses iletişimine devam edilebilir.

3G Dizüstü Bilgisayarlar ile verilen Turkcell hattının özelliği nedir?
3G Dizüstü Bilgisayar ile verilen Turkcell hattı bir internet hattı olup ses iletişimine kapalıdır. Ayrıca kullanıcıların 3G internet paketleri ile bağlantı kurmasına olanak verdiği için çok daha ekonomiktir.

Ekonomik internet paketi kullanan aboneler mevcut hatlarını bu üründe kullanabilirler mi?
Mevcut data hatları 3G Dizüstü Bilgisayar ile kullanılabilir. Kullanıcılara tavsiyemiz mutlaka 3G internet paketlerinden yararlanmalarıdır.

3G/EDGE şebekesi ile kurumsal veri ağıma nasıl ulaşabilirim?
Eğer kurumsal veri ağınıza erişim, internet üzerinden yapılabiliyorsa, herhangi bir ayar değişikliği gerekmez. Eğer kurumsal veri ağınıza erişim için farklı telefon/cihaz ayarları kullanılıyorsa, gerekli ayarlar için kurumunuzun bilgi işlem sorumlusu (kurumsal ağ yöneticisi) ile temasa geçmeniz gerekir.


3G Dizüstü Bilgisayar ile her internete bağlanıldığında PIN kodu girilmeli mi?
Hayır, ayarlar menüsündeki güvenlik ayarları alanından PIN kodu sorgusu devre dışı bırakılabilir.

3G Dizüstü Bigisayarım arızalanırsa ne yapmalıyım?
Öncelikle, kullanım kılavuzundaki kurulum ve kullanım talimatlarını takip ettiğinizden emin olun. Eğer, kullanım kılavuzu talimatlarını takip etmenize rağmen 3G dizüstü bilgisayarınızı kullanamıyorsanız:

HP Dizüstü Bilgisayarlar için 0 212 444 7171 numaralı destek hattını arayabilir ya da garanti belgenizde yer alan HP Yetkili Teknik Servislerinden cihazınızla ilgili destek alabilirsiniz.

3G/EDGE bağlantısı kuramıyorsanız, 4440532 / 4440535 Turkcell Müşteri Hizmetleri'ni arayarak kurulum konusunda destek alabilirsiniz. Cihazınız nedeniyle bağlantı kuramıyorsanız desteği HP yetkili servisleri verecektir.

3G Dizüstü Bilgisayarım arızalanırsa tamir masrafını kim ödeyecek?
Cihaz garanti kapsamındayken servise götürüldüğünde kullanıcının herhangi bir ücret ödemesine gerek yoktur. Garanti kapsamı dışındaki, kullanıcı hatasından kaynaklanan arızalarda ücreti kullanıcı ödeyecektir.
 


arslansem

arslansem

Üye
Nasıl yani.Şu 2 bilgisayar mı sadece 3G uyumlu :hmmm
 
Salihyet

Salihyet

Üye
iki resim de katkım olsun :)
 
imece iletişim

imece iletişim

Üye
2 sinden 1 ni alacam amma hangisi karar veremiyorum sonra vicdan azabı cekmeyeyim lütfen yardım...
 
Salihyet

Salihyet

Üye
Allah göstermesin imece iletişim :)
 
sinem4159

sinem4159

Üye
merhaba bence cmpaq mini 110 almalısın gercekten çok güsel bir cihaz ben çok müşterime sattım ve memnun hatta bi müşterim 3tane aldı yiğenlerinede aldı :)))
 
darülmendep

darülmendep

Üye
merhaba bence cmpaq mini 110 almalısın gercekten çok güsel bir cihaz ben çok müşterime sattım ve memnun hatta bi müşterim 3tane aldı yiğenlerinede aldı :)))

Tavsiyen dikkate alınacaktır:oke:
 
imece iletişim

imece iletişim

Üye

  • <LI style="FILTER: true">AMD MV40 <LI style="FILTER: true">2 GB Ram <LI style="FILTER: true">250 GB Disk <LI style="FILTER: true">3G veri indirme hızı: 7.2 Mb/s <LI style="FILTER: true">3G Veri yükleme hızı: 384 Kb/s <LI style="FILTER: true">Wi-fi 802.11b/g <LI style="FILTER: true">WWAN <LI style="FILTER: true">6 cell battery <LI style="FILTER: true">12,1''
  • 1,73 kg




HP Compaq Mini-Note 110




  • <LI style="FILTER: true">Intel Atom N270 <LI style="FILTER: true">1GB Ram <LI style="FILTER: true">160 GB Disk <LI style="FILTER: true">3G veri indirme hızı: 7.2 Mb/s <LI style="FILTER: true">3G Veri yükleme hızı: 384 Kb/s <LI style="FILTER: true">Wi-fi 802.11b/g <LI style="FILTER: true">WWAN <LI style="FILTER: true">3 cell battery <LI style="FILTER: true">10,1''
  • 1,17 kg












degerli kardeşim dediğiniz bilgiler bana yetermi bilmiyorum.hem bu bilgisayar ile parça kontör hemide voip kullanacam bence büyük olanı tercih etmeliyim amma yorumlara saygılıyım.önerinizi dikkate almaya calışacam maxi net arakdaşların yorumlarını bekliyorum...........saygılarımla.......
 


Üst Alt