yusuf1998x
Üye
Ben son grafik demedim açar mediumda oynanır ve 20 fps ortalama en düşük 15 fps gerisi hep 30 25 arası gidiyor20fps demek kasıyor demektir. ki zaten gta 4 de çoğu ekran kartı açıyor aa yı kıstınmı oyun akıcı zaten gta 5 30 gb olacağı için grafikleri dokuları daha ağır olucak ve birde şöyle birşey var teknoloji hızlı gelişiyo hızlandıkça hızlanıyo eminim o kart gta 6 yı ful tam grafik açamaz ve bence bir sonraki gta 2017 veya 2018 de gelir o zamanki grafikleri bir düşünün
Ben son grafik dedim ama açar mediumda oynanır ve 20 fps ortalama en düşük 15 fps gerisi hep 30 25 arası gidiyor
O senin fikrin istersen ekran kartını düşür işlemcini en üst seviyeye çıkar sana kamışfx 6300 alıp overclock yapıp kalan parayı ekran kartına yatırsan bile daha çok performans verir
O senin fikrin istersen ekran kartını düşür işlemcini en üst seviyeye çıkar sana kalmış
Nvidia experience farkı derim nokta1440x900 mediumda 8600gt 20 fps
bi açıklayın bilmeyenler öğrensin neymiş o experienceNvidia experience farkı derim nokta
video upload edemem tel internetinde giriyorum ama foto atarımsana bişey diyimmi bende asus 6570 var overclocklu haliyle gta 4 mediumda 20 30 fps alıyorum sen bence o kartla 10 fps anca alıyosundur yılların kartı o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?