Jelly Beanci
Üye
-
Konu Sahibi
-
ben cpu dur demedim ama cpu sınıfında yer alır ve renderlar yük alır bir render alan bir bilgisyarda örneğincuda paralel grafik işlem birimidir birader. kısacası GPU dur. devredışı bıraktığın GPU dur yani
cpu sınıfında yer alırben cpu dur demedim ama cpu sınıfında yer alır ve renderlar yük alır bir render alan bir bilgisyarda örneğin
Crossfire yaptığın ve %95 performans aldığın bilgisayardarender alırken bi cpu z aç ve gpu kaç yük alıyor söyle
ben söyleyim % 0
Bildiğimiz üzere artık oyunları hızlı bilgisayarlar oynatabiliyor
bu sistemi toplarsanız gta 5 bırakın gta 6 yı bile son ayarlada oynarsınız
ANAKART : MSİ B85-G43 intel LGA 1150 soket = 273 tl
İŞLEMCİ : intel 4770k işlemci = 1000 tl
EKRAN KARTI : ASUS DirectCUII 4 GB 256 bit GTX 770 = 1157 tl
RAM (LER): Corsair 8 GB (2 x4 GB) Vengeance DDR3 Kırmızı soğutmalı cl9 1600mhz = 220 tl
SABİT DİSK : 2TB SEAGATE 3,5" barracuda Sata 3.0 7200 rpm = 265 tl
SSD : Kingston V300 120 GB = 199 tl
KASA : Zalman z11 plus = 226 tl
PSU : XIGMATEK TAURO serisi 80 plus 600w PSU = 185 tl
SOĞUTUCU : Cooler Master Hyper 212 EVO = 142 tl
Total = 3667 tl sadece kasa
Direk vatan fiyatları bakabilirsinizKArdeşim. Sistem dizerken . Sen bu sistemi sanırım açtin x bir siteyi hangisi pahalı hangisi daha ucuz diye aralarından pahalılarını seçip yazmışsın buraya.. Bana öyle geldi.
Anakartı almışsın crosfıre veya sli desteklıyor değil mi ? Peki neden 600watt psu?. Bu pc yi alan adam ıkı gun sonra slı yapmak ısterse bır daha mı power değiştircek ? 2 gb harddisk kimseye önermiyorum. 1+1 veya 1 tb yeterli. Cunku kime aldıysak harddisk hep sorunlu çıktı. 2tb harddiskler kimseye önerilmez bence. İşlemci seçiminide yanlış buluyorum. İ5 modelleri O/c ile kolayca bu işlemci performansına gelebilir ve fiyat olarak çok çok daha ucuzlar. Örneğin benım şuan kullandıgım işlemci q9400 6 senelik işlemci. Oyunlarda halen yeterliyken ben neden 1000 lira gidip bu işlemciye vereyım kı ?
Oyüzden bence nete bakıp fiyatına göre sistem dizip insanlar yanıltmamak gerekir !
4770 K bu işlemci 4.5 psu ve soguma iyise 5 ghz ye kadar çıkarKArdeşim. Sistem dizerken . Sen bu sistemi sanırım açtin x bir siteyi hangisi pahalı hangisi daha ucuz diye aralarından pahalılarını seçip yazmışsın buraya.. Bana öyle geldi.
Anakartı almışsın crosfıre veya sli desteklıyor değil mi ? Peki neden 600watt psu?. Bu pc yi alan adam ıkı gun sonra slı yapmak ısterse bır daha mı power değiştircek ? 2 gb harddisk kimseye önermiyorum. 1+1 veya 1 tb yeterli. Cunku kime aldıysak harddisk hep sorunlu çıktı. 2tb harddiskler kimseye önerilmez bence. İşlemci seçiminide yanlış buluyorum. İ5 modelleri O/c ile kolayca bu işlemci performansına gelebilir ve fiyat olarak çok çok daha ucuzlar. Örneğin benım şuan kullandıgım işlemci q9400 6 senelik işlemci. Oyunlarda halen yeterliyken ben neden 1000 lira gidip bu işlemciye vereyım kı ?
Oyüzden bence nete bakıp fiyatına göre sistem dizip insanlar yanıltmamak gerekir !
Arkadaşım CPUz nin graphic bölümünü görmedin galibacpu sınıfında yer alır
cpu sıralı işlem gpu paralel işlem yapar arkadaşım. redeon çekirdekleri render yapmaz doğru
sana ben yapar dedimmi ki sen cpu-z aç bak diyorsun.. haaaa bide o cpu-z değil GPU-z olacak
grafik renderci adam gider quadro alır sen hala gtx peşindesin
Ben sli ve Crossfire karşıyımekran kartını slı veya crossfirex yapıldığı zaman o psu hayatta yetmez
Fark ettigiseniz gtx770 en iyi kartlarına biriBen sli ve Crossfire karşıyım
cpu-z grafikte gpu yükü yazmaz arkadaşım..Arkadaşım CPUz nin graphic bölümünü görmedin galiba
Istersen herhangi bir cuda islemcisiz bir nvidia kart takılı olan karttan bak illa redeon kart önemli değil
Benim 2 . Bilgisayarım 7 yıllık ve gta 4 u hiç bir upgrade etmeden mediumda 20 fps alıyorumbirde daha gta 5 pc ye çıkmadığı içingrafiklerinin ağırlıkları ne kadardır tam bilinmiyor sistem gereksinimleri zaten ön bilgi. Birde gta lar 3 senede bir çıkıyor diye biliyorum bir sonrakinin 3 ve ya 4 sene sonra çıktığını düşünürsek ekran kartının daha güçlü olması gerekir birde eğer 3000 liradan fazla bütçe varsa crossfirex veya slı yapmak çok mantıklı olur
Sorun tek bu mu bu mu aklına takılan sen önce k6000 i doğru oku ve fiyatına bakcpu-z grafikte gpu yükü yazmaz arkadaşım..
bir yazdığında doğru olsun lütfen
Sorun tek bu mu bu mu aklına takılan sen önce k6000 i doğru oku ve fiyatına bak
Yada sen onuda beceremesin ben yazayım
7000 dolar gibi cüzdan Delen bir fiyatı var
1440x900çokmu 20fps8600 gt okadar performans veremez işlemci veya ekran kartı overclocklumu ? Ekran çözünürlüğünüz kaç?
Ama palit in yani 8600 gt süper olarak geçiyor1440x900
Ama palit in yani 8600 gt sonic olarak geçiyor
7000 dolara kartı bırakın bilgisayar almam ben animasyon çekmiyorum render alıyorum gtx770 rahat aynı performansı veriyorçizim yapan birisi zaten parasını bilgisayardan kazandığı için o para onun için birşey ifade etmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?