3600 Slideçıların Yeri Telefonun Bilinmeyen Özellikleri-İlgili Sorunlar-Öneriler-V.b

kartek

Üye
    Konu Sahibi
3600 Slideçıların Yeri Telefonun Bilinmeyen Özellikleri-İlgili Sorunlar-Öneriler-V.b
Arkadaşlar buradan 3600 Slide la ilgili bilgilerimizi birbirimizle paylaşabiliriz.

Benim merak ettiğim nokta acaba biri ararken ses etiketi devreye giriyormu e65 gibi birde müzik çalar teması neden degişmiyor?

Sizde Önerilerinizi,Sorularınızı Ve Ek Bilgileri Sunabilirsiniz Arkadaşlar

Tepkiler: batmanlee7272
müzik temasını telefona ayrı tema yükler sen ve o temnanın uzantısında değişkenlik var sa değişir değişmediyse başka bi tema kullan mutlaka değişir eeee artık bi teşekkür

kartek

Üye
    Konu Sahibi
bişey anlamadım biraz anlaşılır yazarmısın

krdsm
deisio gir müzik çalara ordan ayarlara tema yazar gir ona deiştir

--------------- Ekleme ---------------

bu8nun ekran çözünürlüğü kaç

kartek

Üye
    Konu Sahibi
240*320 de ama değiştirdiğim zaman 2 adet tema sadece çıkıyor ondan olmuyor olabilir

oneol41

Üye
Müzik temasi 2 tane var ayarlarda geçiyordu.Bu telefona son versiyonu nokia sitesinden indirdiginiz zaman Çok kullanışlı live messenger yukleniyor.Benim için tek eksi yani ise ekran ışığını kısamıyorum.Pil tasarrufu az oluyor ve geceleri çok parlıyor.

kartek

Üye
    Konu Sahibi
ekran ışığını kısamama sorununu çözemedim bir türlü olmadı olacak gibi de değil ortama uygun ışık olur diye düşündüm ama öylede olmuyor.Birde arkadaşlar şu kamera tuşu nasıl aktif oluyor ben fotoğraf cekmek istiyorum o tuşla basılı tutuyorum yeşil bir çerçeve oluyor ama çekmiyor

arkadaslar 3600 slide a doğru düzgün bi msn indiremedim. ebuddy donma yapıyor, mobile msn calısmıyor windows live messengerin sertifikası dolmus bide baska wlm indirdim oda zaman aşımı oluyo diyor. LÜTFEN BANA YARDIM EDİN...!!! P L E A S E ))

yltrm

Üye
kamera tusu cok hassas once hafıf bas cerceve cıkınca da bıraz daha bastır kardes

S.a ben 3600 yeni aldım arkadslar fotograf cekersen bazen cekmiyor işlem başarısız diyo sebebini bilen var mı benden kaynaklanan bişi mi yoksa teknik 1 sorun mu dersiniz fotograf kalitesi yüksekteyken böyle yapıyor onun dısında normal

sunshine orjinal temasını bozdum tekrar yüklemek istiyorum gönderebilirseniz tabi... Teşekkürler.

3600 larda bulunan yani drm dijital haklarin korunması vardır bu olduğundan dolayi kesinlikle bu telefona kaça bi uygulama yükleme yapmayın yüklediğiniz takdirde telefonun sistemi arzalanıyor ve bazen fotaraf çekmiyor bazen açilmiyor veya başka şeyler oluyo

bn samsun 3600 kullanıyorum telefonu baya düşürüyorum bazı tuslarına 1 veya 2 kere basmak gerekiyo gırmek için istedğim ere ama bazen oluyor nedeni ne?

1 de bir sorum daha var 3600 ların kasası kapağı tuşları kasaların rengi tuşları orta kasası değişe biliyormu bende olanlar çıkabiliyormu ? eğer değişiyorsa telefoncular değiştirirlermi ? kasası kapağı tuşları orta kasası nı nerelerden alabilirim

--------------- Ekleme ---------------

bn samsung 3600 kullanıyorum telefonu baya düşürüyorum bazı tuslarına 1 veya 2 kere basmak gerekiyo gırmek için istedğim ere ama bazen oluyor nedeni ne?

1 de bir sorum daha var 3600 ların kasası kapağı tuşları kasaların rengi tuşları orta kasası değişe biliyormu bende olanlar çıkabiliyormu ? eğer değişiyorsa telefoncular değiştirirlermi ? kasası kapağı tuşları orta kasası nı nerelerden alabilirim

arkadaşlar benim telefona video atıyorum sesler yarım yamalak geçiyor.Biraz ileri sarınca düzeliyor ama ileride geri düzelebiliyor. Napmam lazım videodanmı kaynaklanıyor ????

----------Eklendi @ 00:02:22 ---------- Yazıldı @ 00:01:27 ----------

Converterdenda kaynaklanıyor olabilir mi?