ilk formattan sonra bi kaç defa daha format attım dediğiniz gibi boş alan 8:mb oda bölüm oluşturmuyor bütün dics leri format sırasında siliyorum 153 cb toplam oluyor
--------------- Ekleme ---------------
Eğer HDD niz IDE ise jumper ayarı yapmanız gerekiyor...Muhtemelen jumper son dişe takılmıştır...Jumper ı ortadaki dişe takın(bu sorunu ben de yaşamıştım)...Eğer HDD niz SATA bağlı ise ve windows sp1 işletim sistemi kullanıyorsanız bu işletim HDD ye sınırlama getiriyor...SP2 yi kurup daha sonra ayrılmamış alanı biçimlendirerek tekrar aktif hale getirip kullanabilirsiniz...Eğer bunlar da yardımcı olamadıysam tekrar buraya yaz...Yardım etmeye çalışırız...
agla BU ŞEKİLDE YAPAMAM DAHA İYİ AÇIKLARSANIZ YADA RESİMLİ ANLATIM YAPARSANIZ OLABİLİR TESEKKÜR EDERİM
--------------- Ekleme ---------------
bilgisayarım sağ tıkla>yönet>disk yönetimi burda muhtemelen isimsiz disk vardır ona sağ tıklayıp sürücü yolu ve harfi değiştirde bi harf ver işte
İŞLETİM SİSTEMİ XP BİLGİSAYARIM SAĞ TIKLA YAPTIGIMDA YÖNET DİE BİR ŞEÇENEK ÇIKMIYOR ÇIKAN SECENEKLER: (GENEL,BİLGİSAYAR ADI,DONANIM,GELİŞMİŞ,SİSTEM GERİ YÜKLEME,OTOMATİK GÜNCELLEŞTİRMELER,UZAK.) DAHA İYİ ANLATIRSANIZ SEVİNİRİM
n:
n:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız