KayraBey
Üye
Senin eriği gören kimVay be biz burda o kadar erik dağıttık bizi düşünen yok zaten biz kimiz ki .s.s.s

Senin eriği gören kimVay be biz burda o kadar erik dağıttık bizi düşünen yok zaten biz kimiz ki .s.s.s

Metin Şentürk bile gördü abi kilolarca dağıttım. Neyse sen zaten bizi sevmiyorsunSenin eriği gören kim![]()

Metin Şentürk bile gördü abi kilolarca dağıttım. Neyse sen zaten bizi sevmiyorsun![]()
![]()

Yaptım bileYapma gözünü seveyim

Üstüne para versen bile onu olduğu sofraya yanaşmam açık ne netSadece sana beleş. Birde @TheFenomen e![]()

Vay benim modum gelmişNe kadar 33- varsa burada.![]()

Ama öyle deme dünür accık ucundan ısır uzuyo kopmuyo bazen süper oluyorÜstüne para versen bile onu olduğu sofraya yanaşmam açık ne net![]()

Şu an pert ettin beni yaAma öyle deme dünür accık ucundan ısır uzuyo kopmuyo bazen süper oluyor![]()

Uzadigi yetmezmiş gibi çiğne çiğne bitmiyorŞu an pert ettin beni ya
Uzuyo mu![]()
![]()

Bu gün et yemeğin içinden böcek çıktı. Eti sevmezdim 2 kat daha nefret ettim et yemeklerinden.Uzadigi yetmezmiş gibi çiğne çiğne bitmiyor![]()
Ekstra etliBu gün et yemeğin içinden böcek çıktı. Eti sevmezdim 2 kat daha nefret ettim et yemeklerinden.

Adamsın... Nede olsa küçükköylüOw bumbar dolması en sevdiğim![]()

Sen de dahilNe kadar 33- varsa burada.![]()

Kuzu midesinden mi yapılıyor o?Şırdanı tercih ederim![]()

Olay çıkardım yurdu birbirine kattım yurdu ikiye böldüm doğu ve batı cephesi olarak savaş tüm sıcaklığıyla devam etmekteEkstra etli![]()

Şimdiki gençler bilmez abi hepsi mekdanıs çocuğu olmuşAdamsın... Nede olsa küçükköylü![]()