3250 Program Desteklemıo Neden ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

osmaynn

Üye
    Konu Sahibi
3250 Program Desteklemıo Neden ?
bende 3250 telefon var ve burdan herkeze soyluyorum 3250 telefonu alın super bır cıhaz tek sorunu program yuklenmıo yuklenıo gorunuo ama s60 programları acmıo heralde yenı program ları beklememız gerekıo ama yıne soyluyorum super bır cıhaz bence harıka mp3 calıo super kulaklıgı var baska telefonlara da olmuyo bu kulaklık harıka bırsey
bana programlar konusunda yardım edecek bırı varsa lutfen cevap yazsın

CooL'n'Quiet

Üye
hadi yaa bende bu teli almayı düşünüodum :S

katibim

katibim

Üye
peki fotoğraf ve özellikle ses kalitesi nasıl kulaklık vede hoparlörde?birde menüsü hızlımı?

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Önceelikle hayırlı olsun telefonunuz.

3250 , Symbian OS 9.1 işletim sistemine sahip olduğu için program açısından şuanda fakir bir sistem.Ama program-oyun vs. gelecektir yavaş yavaş.

9680102

Üye
nerden aldın o teli? 3250 daha tr piyasasına girmediki

CooL'n'Quiet

Üye
<div class='quotetop'>(9680102 &#064; Apr 13 2006, 04&#58;03 PM) [post=314828]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
[/b][/quote]

what is this?

cumcum23

Üye
<div class='quotetop'>(Gokhan43 &#064; Apr 13 2006, 03&#58;47 PM) [post=314813]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Önceelikle hayırlı olsun telefonunuz.

3250 , Symbian OS 9.1 işletim sistemine sahip olduğu için program açısından şuanda fakir bir sistem.Ama program-oyun vs. gelecektir yavaş yavaş.
[/b][/quote]
program olayı abinin de dediği gibi anca gelcek biraz sabır

8KoBe8

Üye
n70 den de ucuzmuş ya hayırlı olsun arkadaş nokianın sitesinde gördüğümde beğenmiştim cok...

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Bende alıcam işte şu önsiparişlerin bitmesini bekliorum..

osmaynn

Üye
    Konu Sahibi
ben dogubankta calısıorum reklam gıbı oldu kusura bakmayın Suanda elımde n80 var yanı 3250 1 ay once elıme gectı cok guzel telefon suan n80 denıorum oda guzel bır telefon ama programları desteklemedıgı ıcın sattıgım adamlar devamlı soruyolar geldımı program dıe bende cıkmadı abı dıorum gozunuzu seveyım bulursanız msj atın

osmaynn

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(9680102 &#064; Apr 13 2006, 04&#58;03 PM) [post=314828]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
[/b][/quote]
sen ayakta uyuyosun kardes 3250 den sonra ıkı telefon cıktı 6280 ve n80 suan ıcın n91 i beklıoruz gelırse haber verırım ben sana

kazanduran

Üye
Walla bende alali 2 hafta oluyor hocamin dedigi gibi super bir alet.&#33;&#33;&#33; Ve gayet de seri calisiyor. Ben de siddetle tavsiye ederim. Tr piyasasini bilemem ama ben Hollanda dan 340&#8364; ya aldim...
Uygun programlar gelince banada haber salarsanir sevinirim...

alpkan

Üye
programı boşverdim tema bile bulunmuyor

semihce

Üye
2 gün önce 733ytl ye 3250 aldım. gerçekten güzel telefon. evet programlar yüklenmiyor biraz beklemek gerekliymiş. görüntü kalitesi süper müzik olayı da çok iyi. ben sonyericsson w900i alacaktım almaya gittim ve 3250 gördüm kıyasladım ve o kadar fiyat farkına rağmen özellik olarak çok fark yok. 900i nin hafızası daha iyi. birde görüntülü konuşması var ama oda pahalı bir uygulama olacak zaten. bu fiyata böyle bir telefon daha yok hatta 900i ile aynı fiyat olsa yine tercih ederdim çünkü 900i görünüm olarak çok kaba ve kapağın açılması problem olmuş bir kaç telefonda arıza yapmış ve durdurulmuş şimdi tekrar piyasaya sürülmüş ama görünce anlarsınız kapak olayı cidden sakat ve kullanışsız (kapak dediğim dönerek açılması olayı) 3250 süper . kartsız bir mp3 ve fotoğraf makinesi olarak da kullanabilirsiniz. uçak da otobüs de ....

SpaceJam

Üye
Selam arkadaşlar bende bu telefonu alalı 2 hafta oldu. Diğer kullanan arkadaşlar gibi bende ŞİDDETLE TAVSİYE EDİYORUM&#33;&#33;&#33;&#33;&#33; Ben pembe rengini aldım çok karizma +++ kızlar hasta neyse ben telefona tema, program tarzı güzel şeyler çakiiim diyorum ama henüz çıkmamış piyasaya elinde olan arkadaşlar varsa bişekilde haberleşirsek paslaşabiliriz.

Şimdiden Teşekkürler.....

Saygılar, Fatih ÖZLER..........

мιѕтαα

мιѕтαα

Üye
yakında cıkacak mıs ben program yukleyenleri gordum vede calısıyo
ama nerden yuklemisler onlarda bilmiyo
yakın bi zamanda sitemizdede olur
bi arkadasım icin arıyorum bende 9.1 symbian program bulursam maxide paylasırım

osmaynn

Üye
    Konu Sahibi
ARKADASLAR 3250 SATTIM YENI BIR TELEFON ALDIM
NOKİA N91 MANYAK BIR CIHAZ 4 GB HAFIZA VAR VE WİRELESS VAR CIHAZDA
SUPER BIR CIHAZ SUANKI FIYATI 1100 DOLAR AMA MANYAK BIR ALET HERKESE TAVSIYE EDERIM

katibim

katibim

Üye
ses kalitesi nasıl peki n91&#39;in kulaklıkta ve hoparlörde lütfen 3250 ve w800&#39;e göre değerlendirirmisin,olmazsa bende satıp alacağım,birde ekran kalitesi

osmaynn

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(katibim &#064; May 5 2006, 01&#58;03 PM) [post=328649]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
ses kalitesi nasıl peki n91&#39;in kulaklıkta ve hoparlörde lütfen 3250 ve w800&#39;e göre değerlendirirmisin,olmazsa bende satıp alacağım,birde ekran kalitesi
[/b][/quote]
SES KALİTESİ STEREO VE KULAKLIKTAN SUPER BIR SES VERIOO KULAKLARIN DAYANMIOO SON SESDE , ACAİP BIR MAKINA 3250 VE W800 YANINDAN GECEMEZ OKADAR İİ BIR CIHAZ EKRAN KALITESI COK İİ AMA YINE PROGRAM YUKLENMIO YUKLENIODA DAHA CIKMADI EN GUZEL YANI 4GB HAFIZASI OLMASI ISTEDIGIN HERSEYI ATABILIOSUN
ISTERSEN BENDE SIFIR CIHAZ VAR BEN DOGUBANKTAYIM FIYAT KONUSUNUDA AYARLARIM

9680102

Üye
3250 si olan arkadaslar, buraya örnek foto,video verirseniz seviniriz. hadi bekliyoruz. bizde alacaz o aletten. .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt