Hellboy®
Üye
-
Konu Sahibi
-
ya iyi diyonda temaya gırene kdr kapanıyor tel 3 sn ıcındearkadaş aynı sorunları bende yaşadım hızlı bir şekilde girip temayı kullanmak iyi bir çözüm fakat aç kapa yapıldığında gene aynı sorun olur bunun nedeni aç kapa yapıldığında mp3 çaların müzikleri güncellemeye çalışması bu yüzdende kasıyor mp3 lerin içinde ya arızalı yada çok fazla olmasından dır bununda çaresi ve tek çözümü mp3 leri önce aac formatına çevir sonra uzantılarını değiştirip wav yap aslında wav yapmaya pekte gerek yok ama baktın bu şekildede kasıyor öyle yaparsın şahsen ben öyle yaptım ve kurtuldum
2. kez verdım servıse yıne yazılım atıldı dendı ve gecıtırıldı suan telımde bısey yok ama hafıza kartının %6 0ı bos telıme her bır ıcerık attıgımda ıste sımdı kapancak dıye korkuyorum...yazılım Atma ile çözülebilecek bir sorun
degistirseler nolcak ki yine aynı telı vercekler yıne aynı sorunya bu arıza yüzünden bnde 2 kez yazılım attırdım tele hemde hellboyla hemen hemen aynı zamanlarda acaba 3. kez aynı sorunu yaparsa değiştirirlermi sonuçta bu bir sistem hatası ve çoğu 3110c de var..
1 Gb hafıza kartı var 870 mb kullanılan ve sorun olmuyo ilginc benım ılkınde 500 mb falandı sorun oldu sımdı 550 mb fln bir sorun yok insallah da olmazyha arkadaşlar benimde bir 3110c telefonum var alalı 2 ay felan oluyor ama bu dediginiz sorundan hiç olmadı allaha şükür inşallahta olmaz ^bir gün müzik çalardan bir müzik dinleyerek gidiyordum çalan müziği sewmedim galeriden tam silcem evet'e bastım müzik çalar açık kaldıgı için hata verdi tel. kendi kedine restart attı ve o günden sonra önemli bir sorun olmadı birde eger telefona fazla bişey yüklemeyelim bende 1 GB hafıza kartı var kullanılan hafıza 870 mb ve telefonda hiç bir sorun yok sadece birazcık kasıyor neyse arkadaşlar pylşmle için tşkler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?