3100 kapanma sorunu ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DaRKoRaNGe

Üye
    Konu Sahibi
3100 kapanma sorunu ?
arkadaşlar hepinize selam,nokia 3100 telefonunda,şöyle bir sorun oluştu telefondaki git menüsüne ulaşmak istediğimde telefon kapanıp açılıyor.sizce bu sorun neden oluşabilir.yardımlarınızı bekliyorum...:bilmem:

volkanik546

volkanik546

Üye
nokiadaki klasik sorun dostum,nedenleri :1-telefonun teknik olarak kendisini şoklaması,2-yapamayacağı bir işlemi kendini kapatarak iptali etmesi şeklinde yorumlayabiliriz,özellikle eski renksiz ekranlılarda ve yeni tüm nokialarda durup dururken bile olabilen bir durum,zararlı olmadığını sanmaktayım,sürekli olmadığı sürece...
Not:Garanti kapsamındaysa servise götürmeni durumu açıklayıp çözülmesini istemeni tavsiye ederim...

sublieutenant

sublieutenant

Üye
3100 da herzaman yaptığı hata, telefona tekrar yazılım gerekir...

DaRKoRaNGe

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ilginize teşekkürler,
sadece git tuşuna basınca oluyor,diğer menüler ve telefonun fonksiyonları doğal halinde çalışıyor...
(aslında kullanmadığım bir menü ama telefonun kapanması sıkıcı tabiki,servise gösterelim bakalım,ne gibi sorunu varmış.)

bilgesamet

bilgesamet

Üye
bende 3100 vardı kapanıp duruyodu 3 kez prog attırdım ama nafile bende kapanmazken birine yiteledim...ve 3120 aldım tabi baya oldu...elinden çıkar gitsin!

iOS Developer

iOS Developer

Üye
tekrar yüklet bişi kalmaz...

Exalans

Exalans

Üye
dostum sanırım git menüsüne yükleyip kaldırdığın bi uygulama veya oyun eklise olabilir tavsiyem biraz seçeneklerini değiştir

gencmobil

Üye
3200 kullanıyorum. aynı sorunu baya bi süre bende yaşadım ama sonra geçti tekrar olmadı.. cok zorlayınca arada bi yine oluyo ama çok zarar verdigini söyleyemem.. düşün ki telefon grip oldu bekle biraz iyileşsin.. geçeeeer ;)

hacked_bysamet

hacked_bysamet

Üye
kardeşim flaş bozulmuş yani yazılım atılması gerekir

uguryucel

Üye
Arkadas bendede olusuyor bence sen vıruse karsı bı hafıza kartını tara;yada;hafıza kartını fazla doldurma ve cok kb alan temelar sakın uygulama tele yazık edersın kardes benden solemesı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt