(31.01.2011)(SS eklendi!) [Türkçe desteğiyle beraber Güncellendi!!] Yok boyle bi program(Swype!!)

Gambit2

Üye
Nokia 5800 C6 yazılımlı telefonda denedim ve gayet güzel bir şekilde çalışıyor. Teşekkürler.

PureFood

Üye
adamım çok sağolasın oldu valla fıstık gibi çalışıyor mükemmel la bu

karaofke

Üye
alışmak lazım ya yazarken çok zorlanıyorum
teşekkürler )

Aynen dediğiniz gibi olduda peki nasıl klavye yerinden eskisine geçeceğim

----------Eklendi @ 21:19:57 ---------- Yazıldı @ 21:14:54 ----------

Tamam hepinizden emeği geçen herkezden allah razı olsun valla çok saolun,

Çok Sağol Bnde Çalıştı Videodakinin Aynısı Oldu

Yapamayanlar İlk Önce Programı Kursunlar Sonra Türkçe Olanı Kursunlar Sonra Programı Açın Dil Seçeneklerine Tıklayın Orda Altta Turkçe Yazıyor Ona Tıkladğınız Zaman Program Türkçeye Dönüyor Ondan Sonra Telefonu Kapatıp Açın Bidaha Programı Açın Sonra Msj Yazma Yerine Gelin Değişikliği Farkedeceksiniz .

Teşekkürler...

gomla1

Üye
ya ben bu programı çözemedim

endo16

Üye

Aynı sorun bende de var şuna bi x6 desteği getiremediler

aliayan

Üye
bende türkçesi de vardı hiç kullanışlı deil kasıyor flan ama yine de saol emek harcamışsın

Silinen Üye 99957

Kapalı Hesap
Uygulama tam ekran klavyede (yatayda) güzel çalışıyor fakat mini şekliyle çalışmıyor çözümü var mı ?

exd2121

Üye
Dostum emeğıne saglık guzel olmus

sorunsuz çalıştı tşkler....

kardeşim kullandıığın temayı paylaşabilirmisin acaba (: teşekkürler

Super olmuş kardeşim saolasın. Sorunsuz çalışıyor müthiş....

c6- 01 symian elle yüklü programı kursm ikisinide aynı yere kurdum resetledm teli ama mesajlara giriyorum ama klavye falan h,çıkmıyor hiçbiryerde dokunuyorum çıkmıyor ve telefon donmaya başlıyor

programı buldum yazı yazıyorum tahminden kelimeyide buluyor ama bir türlü yazmıyor neden acaba

ozzo01

Üye
teşekkürler c503 te sorunsuz çalışıyor fakat hiç alışık değilim telde klavye kullanmaya

Gayet sorunsuz çalışıyor eline sağlık