30TL'ye 500DK-2000MS-SINIRSIZ İNTERNET-BU TARİFEYİ KULLANIP FATURASI NORMAL GELEN VARMI??

Sponsorlu Bağlantılar

gscangs

gscangs

Üye
şöyle bir durum var avea 3g bulunduğum yerde çekmiyor vodafone 3g ful çekiyor avea gprs yaklaşık 25kb vodafone 3g den 100 mb tan sonra 15 kb fark etmedi benim için

bicer79

Üye
bende bu tarifeye geçtim ama arkadaşımda benden gorup oda bu tarifeye gecmek istedi hattı alırkan modem olarak kullandığın anlaşılırsa 800 tl cezası var demişler ben alırken herhangibi bişey demediler bilgisi olan varmı bu konuda

gscangs

gscangs

Üye
bende bu tarifeye geçtim ama arkadaşımda benden gorup oda bu tarifeye gecmek istedi hattı alırkan modem olarak kullandığın anlaşılırsa 800 tl cezası var demişler ben alırken herhangibi bişey demediler bilgisi olan varmı bu konuda

biraz sallamışlar ama merak ettim doğrusu bilgili arkadaşlar cevaplarsa güzel olur

TheSoftware

TheSoftware

Üye
biraz sallamışlar ama merak ettim doğrusu bilgili arkadaşlar cevaplarsa güzel olur

Interneti wap ve internet apn üzerinden kullanabilirsin.Ister bilgisayarda kullan ister mobil cihazda bu birşey değiştirmez.800 tl ceza olayını iyi sallamışlar sistem zaten senin hangi cihazla bağlandığını anında algılar sen içini ferah tut.

bicer79

Üye
bencede sallamışlar zaten yeni nesil cihazlar wap olayını kullanmıyor benim bildiğim

gscangs

gscangs

Üye
Interneti wap ve internet apn üzerinden kullanabilirsin.Ister bilgisayarda kullan ister mobil cihazda bu birşey değiştirmez.800 tl ceza olayını iyi sallamışlar sistem zaten senin hangi cihazla bağlandığını anında algılar sen içini ferah tut.
Interneti wap ve internet apn
ben bunu bilmiyorum ya vodafonda pc suitle direk bağlan diyorum bağlanıyor avea da öyledir heralde yada nasıl anlarız dediklerini

place3461

place3461

Üye
şu 800 tl cezası da ne:D öyle şey mi olur ya:D ister cepte kullan ister pcde öyle saçmalık mi olur:D

- - - Eklendi - - -

Interneti wap ve internet apn
ben bunu bilmiyorum ya vodafonda pc suitle direk bağlan diyorum bağlanıyor avea da öyledir heralde yada nasıl anlarız dediklerini

ister interneti seç ister wapi ..onu her kim demisse iyice saçmalamıs:D evet aveada da pc suit ile bağlan dedin mi baglanir hatta hızı da çok iyi..

bicer79

Üye
benim ping 100 ile 150 arası downloada 2.5 mbit upload ise 0.4 mbit sizlerin değerleriniz nasıl

ta7eR

ta7eR

Üye
zaten telefonun en fazla ne kadar hızı destekliyorsa ona göre kullanırsın mesela benim telefonum 5800XpressMusic 460.8kbps .. :D

ayrıca telefonu pc ye bağlayıp da kullanmakta hiç bir sorun olmuyor ..benimde 1gb lık paketim var ben kullanıyorum ..daha ekstradan TL aldığını görmedim :D:aha:

gscangs

gscangs

Üye
bende 3g 2 diş çekiyor 120 kb yani 1mbit ile bağlanıyor bazen gprs ile bağlanıyor onda da 25 kb indiriyor benim tel bağlantıyı 7.2 mps yazıyor ama ben 900 kb görmüştüm vodafonla

xenon56

xenon56

Üye
30.90 tl geldi normal sanırım

na-bay

Üye
Bende arkadaslar 30 liralik nesil tarifeti kullaniyorum ve hem dakika hem hem sms sinirini gecmezsen faturan normal geliyor. Ben vodafondan aveaya gectim bu sebeple 6 ay boyunca 20 lira odeyecegim.2 ay oldu geceli son faturam 20 lira geldi ilk ay ise kullandigim kadar olan 6 kusur lira gelmisti. İnternet hizi ise 3 gnin cektigi yerlerde adsl kadar hizli kotayi gecince 128 kb e dusuyor. Ama o bile tatmin edici tabi cep icim.Bİlgisayarda ise oyunlar haric siteleri rahatca gezmeye yetiyor.Facebooktaki oyunlari acarken biraz beklemeniz gerekiyor. Tabi butun bunlari 128 kb hiza gore soyluyorum. Ayrica en dusuk hiz olan 128 kb te bile cepnetten hizli. Cepneti bilgisayarda kullanmak iskenceydi adeta ama aveada benim beklentimi bu fiyata gore karsiliyor. Bİldigim kadariyla bu fiyata kiyasla bu kadar guzel bir tarife yok herkese tavsiye ederim.

xenon56

xenon56

Üye
yanlışın yokmu hocam 20 tl değildi o paket ya...olsa ben geçerdim...taahhüt yapınca 12 ay boyunca 30tl taahhüt yapmayınca 6 ay boyunca 30 sonra 35 tl oluyor...

na-bay

Üye
Bana gecen ay 20 lira geldi musteri hizmetlerini aradim bi yanlislikmi var diye bana gecis yaptigim icin 6 ay boyunca faturamin boyle gelecegini soyledi. bu ay faturam gelsin ben yine bu baslikta sizi tekrar bilgilendiririm.

scipio

Üye
Valla benim 30,45 TL geldi. Gayet normal.

gscangs

gscangs

Üye
bana neden 35.50 geldi ya 4sms 350 dk 80mb internet baska bisi kullanmadim

gscangs

gscangs

Üye
yokmu yardım edecek birisi her ay 30 tl diyorlardı ama neden 35.50 tl geldi bu fatura ya bu 6 ay sonra 40 gelmeye başlar

na-bay

Üye
Bana bu ayda 21.75 lira fatura geldi daha onceki mesajimda 20 lira yazmisim yanlis oldu kusura bakmayin kusurati unutmusum. Avea m.hizmetleri diger operatorden gectigim icin 6 boyunca indirim kazandigimi soylemisti bende burda paylasmistim. Gecen ay icinde arkadasim avea kampanyasindan telefon aldi ve bu ay ona da 21.75 lira fatura geldi. Buradan anlasilan bende kampanyadan telefon aldigim icin indirim kazandim. Sanirim bu yuzden faturam 21.75 lira geliyor. Yanlis bilgi icin kusura bakmayin.

gscangs

gscangs

Üye
allah allah benim neden 35.5 tl geldi ya

kartal3x

kartal3x

Üye
bana da 31.5 tl geldi

Üst Alt