Öneri 3000 tl ye en uygun telefon

Sponsorlu Bağlantılar

AKDELİKAN

AKDELİKAN

Üye
Bir Htc10 kullanıcısı olarak samsung veya huwai, Iphone gibi maceralara dalma derim.
Samsun görselliğiyle göz dolduruyor ama performansı 1 sene sonra yerlerde
Iphone desen eski sistemin makyajlaşmış haliyle bir kapalı kutu
Diğerleri desen sadece sistem özellikleri yetmez
Htc 10'un hem performansı hemde sağlamlığı ile en üst seviyelerde ve stok Android ile Dahili hafızayı Harici hafıza ile birleştirme özelliği ile şimdilerde 2500 veya altı fiyatta

HTC 10 cihazımdan gönderildi



HTC 10 cihazımdan gönderildi
 


man20

man20

Üye
Şunu da belirtmekte fayda var; çoğu kişi şubatı bekle diyip durmuş ama sanki yeni çıkacak cihazlar 3000 tl ile mi çıkacak. En düşüğü 3.100 tl ile çıkar. Arkadaşta max 3000 tl olsun istiyor. Ha ama şöyle bir şey var ki, yeni çıkan cihazlar bir öncekinin fiyatını düşürecek. Mesela S7 edge'i daha uyguna almış olacaksın mart'ı beklersen.
 

sami41

Üye
Ben burda bir şey söylemek istiyorum. Öncelikle şunu soyliyim herkesin beklentisi farklıdır. Kimi hız ister kimi tasarım kimi pil ömrü kimi kamera.. Bunlarin hepsinin bir yerde olduğu telefon henüz görmedim. Ben bir note 5 kullanicisi olarak genel olarak telefonumdan memnun olsam da, iphone 6 ve uzeri telefonların bu telefondan çok daha hızlı olduğunu söylüyorum( istediginiz testi açın bakın). Bazı cahiller bana özelden mesaj yazıp mal mal konuşuyor, bana kalkmış hakaret ediyor. Ulan beyinsiz ben diyorum ki sen kıçını da yirtsan iphone her telefondan daha hızlı ve stabildir. Bunun tek sebebi ise "ios" sistemidir. Android cok fazla ram seven bir sistemdir, özelleştirmeye elverişli ve yaygin bir sistemdir ancak tek ve cok çekirdekli performanslarda hep iphone gerisinide kalmıştır. Bana kalkmış s7 edge daha iyi diyor. Tasarimi iyi kamerasi iyi, android özgürlük ama hepsi bu kadar. Sen 5 6 program ac kapat sonra bi daha ac bakalim samsungun 4 gb ram'i o programlari cat diye acacak mi ? Nah açar !! Arka planda uygulama acik gözükse de tekrar başlatılir !! Bu iphone da boyle değildir!! Velhasilkelam ben yine de iphonr tercih etmem çünkü özgürlük isterim, ama bu iphone un en hizli ve dtabil telefon olduğu gerçeğini değiştirmez!! Ayrica 3000 lira verdiğiniz telefonu ertesi gün 2000 liraya satarsınız !! Özetle herkesin istediği arzu ettigi seyler farklıdır, marka fanatiği olmayın akliniza yatanı alın, benim fikrim samsung isteree 10 gb ram koysun ALINMAZ..

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
  • Beğen
Tepkiler: biyolog4472


Üst Alt