hTc One Turkcell muşterilerine özel Pazar günü satışa çıkıyor

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
hTc One Turkcell muşterilerine özel Pazar günü satışa çıkıyor


Merakla beklenen HTC'nin Android işletim sistemli yeni amiral gemisi ONE yarın Turkcell Platinum muşterilerine özel olarak satışa çıkiyor.

Turkcell Platinum Teknoloji Buluşmaları Bu Hafta da Yeni HTC One’ı ağırlıyor!
Mobil inovasyon ve tasarımda dünya lideri olan HTC; merakla beklenen yeni amiral gemisi HTC One’ı 5 Mayıs Pazar günü Turkcell Platinum müşterilerine özel fırsatlarla sunuyor.
Cep telefonu sektörüne yeni bir soluk getiren yeni HTC One; kusursuz alüminyum tek gövde tasarımı, HTC BlinkFeed™, HTC BoomSound™ ve HTC Ultrapixel Kamera özellikleriyle eşi benzeri olmayan bir mobil deneyim vaat ediyor. HTC One modelinin merkezinde yer alan, sosyal medyadan eğlenceye, haberlerden fotoğraflara kadar birçok içeriği tek bir yerden bir bakışta erişilmesine olanak sağlayan HTC BlinkFeed™, mobil telefonda çift ön hoparlörler sayesinde en zengin ve en iyi ses deneyimini sunan HTC BoomSound™ ve devrim niteliğindeki, yenilenmiş 360 derece panorama, sıralı çekim, fotoğraftan nesne kaldırma gibi birçok başka özellik ve efekti de beraberinde sunan HTC Ultrapixel Kamera bir akıllı telefondan beklenilen tüm özellikleri en yüksek kalitede sunuyor.
Yeni HTC One, 5 Mayıs Pazar günü Turkcell Platinum Teknoloji Buluşmaları kapsamında sadece o güne özel hediyeler, indirimler ve birçok sürpriz ile Turkcell Platinum müşterileriyle buluşacak.
HTC ve Turkcell Platinum, 5 Mayıs Pazar günü Bağdat Caddesi Turkcell mağazasını ziyaret edecek bir şanslı Turkcell Platinum müsterisini arkadaşıyla birlikte Amsterdam UEFA Avrupa Ligi final maçına götürecek. Ayrıca bugüne özel sürprizler bununla da bitmeyecek. 5 şanslı kişi HTC One sahibi olurken, HTC One alan tüm müşteriler 220 TL değerindeki orijinal HTC Media Link aksesuarını da hediye alacaklar . Yeni HTC One’a Turkcell Platinum ayrıcalığıyla sahip olmak ve birbirinden değerli hediyeleri kazanmak için 5 Mayıs Pazar günü Bağdat Caddesi Turkcell magazasinı ziyaret etmeyi unutmayın.



HTC One Özellikleri:
Yeni HTC One’ın merkezinde yer alan HTC BlinkFeed, kullanıcının sosyal medyadan eğlenceye, içerik güncellemelerinden haber ve fotoğraflara kadar birçok içeriği tek bir yerden bir bakışta erişmesine olanak sağlıyor. Devrim niteliğindeki kamerasıyla geleneksel akıllı telefon sensörlerinden yüzde 300 daha fazla ışık toplayan HTC, sınıfının en iyisi f/2.0 diyafram aralığına sahip lensiyle de rakiplerinden ayrılıyor. HTC, Zoe özelliği ile artık fotoğrafınızın anısı oluşuyor. Fotoğraf çekerken 3 saniyelik videolar oluşturan HTC One, profesyonelce tasarlanmış montajlar, geçişler ve efektleri müzik ile birleştirerek yepyeni bir fotoğraf galerisi anlayışını sunuyor. HTC UltraPiksel Kamera, yenilenmiş 360 derece panorama, sıralı çekim, fotoğraftan nesne kaldırma gibi birçok başka özellik ve efekti de beraberinde sunuyor. Mobil telefonda kaliteli ses deneyimi yaşatan HTC BoomSound ise, özel amplifikatöre sahip ön stereo hoparlörleri, HD ekranı ve Beats Audio™ entegrasyonu ile en sevdiğiniz filmleri, müzikleri, YouTube™ videolarını ve oyunları gerçek bir deneyime dönüştürüyor. HTC Sense Voice™ teknolojisi ile de telefon görüşmeleri kulağa daha hoş geliyor. Çift mikrofon ve ses işleme teknolojisi ile donatılmış HDR kayıt özelliği ile temiz ve zengin ses kayıtları elde edilebiliyor. Çizilmeye dayanıklı ekranı 468 ppi çözünürlük ile zengin ve doğal renkler sunarak parlamayı da azaltıyor. Kusursuz, ele rahatça sığan alüminyum tek parça gövde ile sarılmış ve parlak 4,7 HD(1080p) ekran ile donatılmış HTC One, hızlı gezinme imkanı veren Andorid Jelly Bean sistemini de içeriyor.
 


komando04

komando04

Üye
lumia almasaydım kesinlikle bu cihazı alırdım teşekkürler abi
 
MrExpert

MrExpert

Üye
Çok iyi bir cihaz Parasını hak eden bir cihaz.
 
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
İnceleme zamanı desene :eller:
 
  • Beğen
Tepkiler: hikmet366
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Haftaya alacağız bunu .
Hadi teknosa getir şu cihazı artık . :D
 
burakburak1987

burakburak1987

Üye
ben dün aldım gerçekten harika bir cihaz.. tavsiye ederim
 
  • Beğen
Tepkiler: DiaBLoS
burakburak1987

burakburak1987

Üye


Nereden aldın kardeş ?

Anlatır mısın cihazı biraz ...

istiklal cad. türkcell mağazasından aldım. cihaz herşeyiyle güzel bunu cihazı elinize aldıktan sonra anlıcaksınız...
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Kamerasi nasil ?
Tarafsiz olursak ...
 
burakburak1987

burakburak1987

Üye
kameraya iyi diyebiliriz...tatmin edici...
 
Symbianize

Symbianize

Üye
Keske bu cihaza sahip olabilsem
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Kamerasi s4 den iyi mi ?
Daha doğrusu , piyasa da ki en iyi kamera htc one da diyebilir miyiz ?
 
papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi

iPacsilwd

Üye
Muhtemelen yeni alacağım Telefon bu olacak 1-2 ay geçsin ucuzlayınca alacağım :eller:
 
papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: iPacsilwd
papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi


sonuçta hepsi nokia :D

malesef hepsi Nokia. Gonul ister ki daha iyileri diger firmalardan da ciksin bir biriyle yarişsinlar ama diger markalar bu konuda sadece yakalamaya calişiyor.

Bir de ayrinti vereyim bu konuda;yakinda Nokia Lumia cihazlarinda geleneksel kamera lensi kullanimindan vazgecip yepyeni bir teknoloji kullanmaya başlayacak.
 


Üst Alt