KinG CrazY
Üye
-
Konu Sahibi
-
o zaman hepinize teşekkür ederim cevaplarınız için
sende 303 al
verdiğiniz 2 linkteki cihazlar tam bana göre hatta babamda 3 senedir huawei kullanıyor ancak ben avm lerde kolay kolay buluncak teknoloji mağazalarından alacağım yani internet üzerinden alamamyinede önerinizi değerlendirip 2 telefonuda araştırim belki bulurum 1-2 mağazada 2 telefonuda kvk'da buldum ama biri satıştan kaldırılmıştı diğeri 799 tl'di arkadaşlar tam aradığım cihazı buldum wifi yok ama olsun aslında aben bu yaz sonu s3 mini almayı planlıyordum işte bu aralar dershane başladım dershanede uzak telefon lazımdı ailemde bialo dersin fazla bişey bekleme dedi telefondan bende onu 300 e doğru yükseltmeyi planlıyordum ama tam aradığım cihazı buldum darty den daha önce 330 tlye teşhirli 5800 almıştım hiç memnun kalmadım onuda babam almıştı eve getirdiğinde kutusu falan yırtıkta kulaklığı falan bozuktu ama bu telefonu alırken dikkat edeceğim teşhirli ürün olmaması için Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızdün link koymayı unutmuşum anlattığım cihaz busamsung monte tükenmiş şimdi baktım neyse hayırlısı olsun Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbu nokia 603 de çok uygun fiyatakapıda ödemede varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?