Haber InFocus M812 akıllı telefon satışa sunuldu

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
InFocus M812 akıllı telefon satışa sunuldu
Ayfon çakması hemde 1:1 desem yeridir herhalde :hmmm birde Amerika firması bu


InFocus’un yeni amiral gemisi akıllı telefonu Hindistan’da raflardaki yerini aldı…


Akıllı telefon pazarında sizlere Apple, Samsung, Sony, HTC gibi firmaların cihazlarını daha fazla olarak haberlerimizde konu etsek de daha başka sayısız akıllı telefon üreticisi de yeni modellerini pazara sunuyor.

http://www.maxicep.com/resim/infocus-m812.jpg

Ülkemizde adı fazla bilinmeyen Amerika Birleşik Devletleri Oregon merkezli akıllı telefon üreticilerinden olan InFocus, Ağustos ayında M810 adı ile yeni üst seviye bir akıllı telefon modelini duyurmuştu.

Şimdi de firma, dünyanın en büyük akıllı telefon pazarlarından bir tanesi olan Hindistan’da Infocus M812 adı ile yeni bir cihazını satışa çıkardı. Bu yeni akıllı telefon $300 (INR 19,999) fiyat etiketi ile online perakende satıcı Snapdeal üzerinden satın alınabiliyor.

5.5″ büyüklüğünde ve 1920×1080 piksel Full HD IPS dokunmatik ekran ile cihazın ekranı Gorilla Glass 3 destekli ve alüminyum kasası ile başarılı tasarıma sahip olan akıllı telefon 3GB sistem belleği ve 32GB dahili veri kapasitesi içeriyor. Bu kapasite ayrıca microSD kart desteği ile de arttırılabiliyor. Cihazda SnapDragon801 işlemci var.

Akıllı telefon Infocus M812’nin arka yüzünde 13MP, arka yüzünde de 8MP kamera yer alıyor. İşletim sistemi ise Google Android 5.0 Lollipop olarak belirlenmiş.

InFocus M812 akıllı telefon satışa sunuldu - MaxiCep
 


Üst Alt