Haber Galaxy S8 akıllı telefon Bluetooth 5.0 ile gelecek

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Galaxy S8 akıllı telefon Bluetooth 5.0 ile gelecek
Samsung'un Galaxy S8 amiral gemisi yeni Bluetooth 5.0 ile sunulabilir.




Akıllı telefon pazarının önemli üreticilerinden birisi olan Samsung, yeni senede yine yeni modellerle zirvedeki yerini korumayı planlarken, firmanın en önemli akıllı telefonu ise yeni amiral gemisi Galaxy S8 olacak. Bu yeni cihazın ve büyük ekranlı versiyonunun 2017 Şubat ayında düzenlenecek olan MWC 2017, Mobil Dünya Kongresi'nde resmi olarak duyurulması bekleniyor.



Kısa bir süre önce akıllı telefonlar için oldukça önemli bir kablosuz ağ teknolojisi olan Bluetooth'un son sürümü olarak Bluetooth 5.0 resmi olarak duyuruldu. Bu standart için ilk cihazların ise iki ya da altı ay içerisinde gelmesi bekleniyor ve bu da Samsung'un yeni Galaxy S8 amiral gemisi modelinde Bluetooth 5.0'ı kullanabileceği anlamına geliyor.

Samsung Galaxy S8 büyük ihtimalle Şubat sonunda duyurulacak ve cihazın dünya genelinde satışa sunulacağı tarih ise Mart ayı olacak.Bu da yeni Bluetooth 5.0'ın duyurulmasının ardından yaklaşık 4 ay gibi bir zaman geçeceği anlamına geliyor.

Yeni Bluetooth 5.0, önceki teknolojiye göre dört kat daha fazla kapsama alanı, iki kat daha hızlı yapı sunuyor.

Samsung Galaxy S8'in kavisli ve Quad HD ayrıca Force Touch destekli dokunmatik ekran ile gelmesi bekleniyor. Suya dayanıklı yapı içerecek olan cihaz ayrıca Qualcomm Snapdragon 835 yonga setinden güç alacak. Exynos versiyon da gelirken, 6GB sistem belleği ve 256GB'a kadar dahili veri kapasitesi de dile getirilmekte.
Galaxy S8 akıllı telefon Bluetooth 5.0 ile gelecek
 
  • Beğen
Tepkiler: Mesut Aktaş


v30xy

v30xy

Üye
Olum Nasıl Okadar Hızlı Telefon Üretiyorlar Ya. Şaşırdım. Daha S7 EDGE Yeni Çıktı 1 Hafta Sonra S8. :vur:vur:duvar2::duvar2:
 
Luck Star

Luck Star

Üye
Olum Nasıl Okadar Hızlı Telefon Üretiyorlar Ya. Şaşırdım. Daha S7 EDGE Yeni Çıktı 1 Hafta Sonra S8. :vur:vur:duvar2::duvar2:
1 yıl sonra çıkıyor abartmak için 1 hafta demeyin hiç. 2015 martta tanıtıldı nisanda satıştaydı. Daha Mart-Nisan'a 4 ay var nereden baksan. Onu geçtim Apple 2 sene aynı telefonu satınca kimse gıkını çıkarmaz sıraya girip alırlar sürü psikolojisi olsa gerek :D
 
  • Beğen
Tepkiler: teknolojibaronu
hikmet366

hikmet366

Üye
Bluetooth tut Bluetooth dur yine yavaş yine yavaş

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Polymath

Polymath

Üye
Daha tefonumdaki bluetooth u 5 aydir 2 kere ya kullandim ya kullanmadim:)
 
vedat1966

vedat1966

Üye
Bluetooth kulaklık (HS3000) ile dışarıda ve mikado bluetooth hoparlör (MD-99BT) ile evde sürekli kullanıyorum. Gerekli bir teknoloji sürekli geliştirilmesi de güzel.
 
Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
Bundan sonrası sanırım cihazların tek protokol altında iletişim kurması :hmmm
Wifi ve bluetooth un tek bağlantı noktası olup bir cihaza bağlanırken otomatik olarak bluetooth ile mi Wifi ile mi bağlanacağını cihazın desteğine göre seçmesi :hmmm
 
vedat1966

vedat1966

Üye
Güzel olur. Sanırım bluetooth daha az enerji harcıyor.
 
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
o değilde tasarım ile ilgili hala bir sızıntı yok :hmmm
 
Kingmortall

Kingmortall

Üye
bluetoothmu kaldı artık nfc ile hallediyorum veya facebook mesengerden gönderiyorum en fazla 1 2 kere kullanmışımdır
 


Üst Alt