Telefon Tavsiyesi 300 -500 Tl Arası Android Telefeon

Konu Sahibi
300 -500 Tl Arası Android Telefeon
s.a. arkadaşlar ben teledon aacaktım babamdan izin aldım teelfon almak için bana da al dedi bende tm dedim şimdi ona alacamda ne alayım
-5mp kamere
-görüntülü konuşma (mecbur olacak)
- ne tavsiye edersiniz yardımlarınızı bekliyom

100 daha koy gm discovery al 1.2ghz quad core islemci 1gb ram 8mp kamera 4.7 inch hd ekran vs vs.

Tepkiler: İbrahimEsşiz44
Huawei vision hepsiburada da indirimde

Konu Sahibi
Kardes eger alabilirsen s3 mini al ikna et babani alamazsan ace al.

Bence kendi adiniza konusun hadi para sıkıntısı varsa arkadasin? Baska secenek yoksa?
Ne alakasi var ? biz o paraya daha iyi modellerin oldugunu soyluyoruz baska cok secenek var ama arkadas begenmiyor sacma sapan dusuncelerini kendine sakla.

Beyler bu telefon babaya alınacak. Bir çocuğa değil. Bu yüzden fazla donanıma gerek yok. Galaxy Ace yeterlidir. Siz babanızı hiç telefonda Modern Combat 4 oynarken gördünüz mü? Ha ben tabi ki de Galaxy Ace alsın demiyorum. O fiyata daha iyileri vardır.

Internet, kamera arayüz hızı ses baba icin olsada onemlidir bence

Internet, kamera arayüz hızı ses baba icin olsada onemlidir bence

Kameraya bir şey diyemem ama diğerleri zaten iyidir. Olmadı bi Opera ya da UC indirirsin. Ses zaten bu fiyat aralığındaki tüm telefonlarda aynı sayılır. Baba olduğu için telefona pek yüklenmeyeceğinden arayüz kasmaz da hem.

Yalnız sakın Galaxy Ace alsın dediğimi sanmayın

Haklisiniz ozaman ne almali bu baba

UpOneTR

Üye
sanrm baban oyun oynamaz etmez
git ace al sen nence taş gibi telefon arkadaşta var oyun oynamiyo ama baya iş görüyo
telefonu telefon olarak kullanacaksa ace alsn.