3.Maxicep Online Oyun Turnuvası - MaxiCep Euro 2008-FerreT şampiyon

Sponsorlu Bağlantılar

Hellboy®

Hellboy®

Üye
bu akşam müsaitsen yaplaım ? 21:00 benim bu gün maçım var 20:00'e kadar giremeyebilirim..

--------------- Ekleme ---------------

Salihyet(Ukrayna) - 0
Hellboy123(Bulgaristan) - 0
---
Hellboy123(Bulgaristan) - 1
Salihyet(Ukrayna) - 1

(Allahım ben neden kurnaz değilim :S ?)
ya laf atıp kacma mactan sonra da oyle yaptın sureklı polemık yaratıyorsun delıkanlı gıbı soyle ne eksık gorduysen adam gıbı maclarımızı yapıp ben fınalıst olmadım mı ?sorun neyse yaz buraya benım saklım yok !!!

Salihyet

Salihyet

Üye
ilk maç 0-0 bitince neden sen ev sahibiydin rövanşta gollü berabere kalırsak tur atlarım dedin ? bu mertlik mi ?.. -"SÜREKLİ" arkadaş laflarını özenli seç-, dürüstçe söyle bu tilkilik değil mi ?

Hellboy®

Hellboy®

Üye
ilk maç 0-0 bitince neden sen ev sahibiydin rövanşta gollü berabere kalırsak tur atlarım dedin ? bu mertlik mi ?.. -"SÜREKLİ" arkadaş laflarını özenli seç-, dürüstçe söyle bu tilkilik değil mi ?
ya ne alakası var kı onla bu 2 lı eslesme kuralarının kuralı bu ılk macta ev sahıbı bendım 0-0 bıttı deplasmanda gollu beraberlıkle ben atlıodum turu bunun ne alakası var tılkılıkle hem ben sana defalara sordum sen mı host ben mı dıe sen sreklı ok hadı sayıom dıye gecıstırdın sımdı gelmıs konusuosun asıl bu mertlık mı ?

pekı bastan nıye demedın ben hostum diye eger sen turu sen atlasan sesı cıkmıcaktı dımı

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Turnuvada ev sahibi kuralı olduğunu sanmıyorum. Çünkü kyo ile oynarken hep ev sahibi bendim.

Dolayısıyla 3. maçı yapacaksınız benim bildiğime göre. Eğer oda berabere biterse uzatma penaltılar. ;)

kyoman

kyoman

Üye
Turnuvada ev sahibi kuralı olduğunu sanmıyorum. Çünkü kyo ile oynarken hep ev sahibi bendim.

Dolayısıyla 3. maçı yapacaksınız benim bildiğime göre. Eğer oda berabere biterse uzatma penaltılar. ;)
Ben yaptığım tüm maçlarda genelde hep connet oluyom ... Bence de tekrar yapmanız daha mantıklı
, tabiki de son karar ferret verir.

Hellboy®

Hellboy®

Üye
ya ev sahıbı kuralı derken 2 lı mac oldugu ıcın bırımız ılk macta ev sahıbı bırımız deplasman olduk bu kural yanı 2. eslesme kuralı ılk mac skoru benım sahaa 0-0 ıkıncı mac 1-1 ben kurala gore deplasmanda daha fazla gol attıgım ıcın ben turu gectım sımdıye kdr 3. turnuva oldu defalarca kısıyle yaptım hıc boyle bır sorun olmadı olmamalıydı ztn ortada sorun olcak bısı de yok dıye dusunuyorum ...

Salihyet

Salihyet

Üye
İstemez yhaa maç falan yapmak istemiorm, yeterince huzursuzum zaten.. [24 saat pc başında değilim pm atmana gerek yok..] İçimden 3. maçı yapmak gelmior, uzatma vs.. Ben maça başlayınca anladım senin düşünceni ve itiraz etmedim, çünkü bunu tartışacak kadar da vaktim yoktu zaten, ve bi gram bile şevkim de kalmadı.. kısacası zevk alamıyorum böyle olunca..

kurt bey

kurt bey

Üye
Salih sürekli agresif ve ukala bi tavır içindesin. Biraz sakin ol bence. Hepimizin gerçekde devam eden bi yaşamı var. Sürekli vaktim yok,işim var gibilerinden konuşup minnetli iş yapıyon sanki. Senin bu yaptığın büyük saygısızlık bence.

Salihyet

Salihyet

Üye
Sende haklısın ;) Alıştım ben.. hakkımızı arasak suç, yukarı tükürsek bıyık aşşağı tükürsek sakal..
nerde ukalalık yapmışım ? adam bana hadi konuya cevap yaz şimdi dio, sen kalkmış bana ukala diosn.. bir haftada neler gördüm neler :S anlaşılır gibi değil..

kurt bey

kurt bey

Üye
Dostum bu bir oyun,eğer kurallarda bir eksiklik varsa yada sana karşı yapılan bir haksızlık varsa bunu daha sakin bir şekilde rakiplerinle atışarak laf sokuşturarak yapmak yerine ferretle konuş. Bu oyunda öncekiler gibi biter gider geriye kalan eğlencemiz olur. Ancak bu şekilde davranırsak birbirimize,sadece üzülürüz, kırılırz. Daha öncede belirtmiştim. Bu benim açımdan son turnuva olucak diye çünki gereksiz yere gerilim oluyor. Özel maçlara varım ama :) Bence ferretin gelmesini bekle ve ona göre hareket edin hellboyla birlikde. Gerekirse Msnden 3lü görüşme yapın.

Salihyet

Salihyet

Üye
elimden bişey gelmez kurtoğlu kusura bakma.. yine haksız çıkarılıp ortada kalacağım, hepten tırlatırım o zmn.. (henry ali de de karambolden gidiodk..)

Hellboy®

Hellboy®

Üye
ya sen hala anlamıyorsun benım aklıma bıle gelmedı zaten oyle bırsey hayatta dusunmem az cok tanırlar benı bu turnuvaya katılanlar senın dedıgın sen madem oyle bırsey senın aklında vrdı o zaman nıye soylemedın sımdı hersey bıtmıs gelıp konusuosun
eger tekrar mac denıyorsa onu da yaparım hatta macı hukmen sen gelıp gelsen o na da razıyım ama bu tur ayak oyunlarına gerek yok hıc yakısmıo gercekten ben soylıcegımı soyledım bu konu hakkında daha fazla yazmıscam

sorun bile olmaması gereken bir konuyu uzattın da uzattın hala anlamadım madem senın boyle bır takıntı vardı bastan soyleseydın ben de anlayısla karsılayıp ılk mac sen veya ben host olayım derdım ayrıca sana bastan sordum kım host dıye yalan mı sordum ılk mactada 2. mactada keske bu hamachının de messenget gıbı sohbet gunluklerı olsa da yazısmalarımızı gostersem keske

Salihyet

Salihyet

Üye
Yeterince tecrübe edindim, aklına bile gelmemiş gerçekten, çünkü biliorsn rövanş maçına başlamadan önce bi süre yoktum ben maçı yapma derdindeydim.. arkadaşı yolladım maça başladım, eğer ayak oyunlarıyla işim olsaydı zatn direkt sana itiraz eder maçın üstüne yatardım..

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
ya ev sahıbı kuralı derken 2 lı mac oldugu ıcın bırımız ılk macta ev sahıbı bırımız deplasman olduk bu kural yanı 2. eslesme kuralı ılk mac skoru benım sahaa 0-0 ıkıncı mac 1-1 ben kurala gore deplasmanda daha fazla gol attıgım ıcın ben turu gectım sımdıye kdr 3. turnuva oldu defalarca kısıyle yaptım hıc boyle bır sorun olmadı olmamalıydı ztn ortada sorun olcak bısı de yok dıye dusunuyorum ...

Ev sahibi kuralının ne olduğunu hepimiz çok iyi biliyoruz önce bunu söyliyeyim.

Biz seninle grupta maç yaparken ben 2 maçta da connect oldum. Yani sen 2 maçta da ev sahibiydin. O zaman orada neden ev sahibi deplasman uygulamadık. Sonuçta eleme yoktu ama ben belki maça ilk başlasam daha farklı olucaktı.

Orada yapmadıysak burada da olmaz. Ev sahibi kuralı böyle küçük bir turnuva da uygulanmaz.

Bence ev sahibi olayı senin turu geçmek için yaptığın bir şey şuanda. Bugüne kadar kimse bunu dile getirmemiş eğer bu çıkarsa sen geçiyorsun. O yüzden kendine yontuyorsun kuralları ;)

Salihyet

Salihyet

Üye
3. Maç için bu akşam müsaitim ;) hamachi ye gel yapalm..

3. Maçımız " Maçlar 6 dakika oynanacak " kuralında ki gibi olacaktır.. Artık kimseye tölerans yok, kurallar konuşacak, bir şey olduğunda söylerim olmadı ferret e başvurucam.. Olayın sıcaklığı ile sert çıktım ama bundan sonra bi 15 dk foruma yazmıyacağım, dellensemde kendimi tutuyorum.. iyi forumlar.. :)

FerreT

FerreT

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar açıkçası şuana kadar, ben kendi açımdan söyliyeyim.Ip ekleme ve yeniden kurma vs.. zor oldugu için Host kimse öyle devam eder aynı şey oyunu kuran içinde geçerli.Maçlarda ev sahibi ve deplasman avantajı vs.. yok. 2 maçta berabere ise fifanın otomatik verdiği 30 dklık uzatmalar oynanır eşitlik bozulmassa penaltılara gidilir.Suan için bunu yapmak zor gibi gözüküyor

Sizin yapacağınız tek şey 3.maçınızı oynamanız 20 mayısa kadar 3.maçınızı oynayabilirsiniz eğer yine eski olaylardaki gibi saati veya günü denk getiremeyecekseniz belirli bi saat belirleyeyim

Ayrıca en tatsız geçen bu Turnuva oldu.Böyle tatsız konuşmalar devam edecekse bırakalım turnuvayı..Çünkü eski dostluklarda bozulacak.Lütfen daha tatlı dille karşıdakini kırdamadan konuşmaya çalışalım.Asıl erdemlilik Haklı oldugun zaman bile susmasını bilmektir..

Hellboy®

Hellboy®

Üye
Ev sahibi kuralının ne olduğunu hepimiz çok iyi biliyoruz önce bunu söyliyeyim.

Biz seninle grupta maç yaparken ben 2 maçta da connect oldum. Yani sen 2 maçta da ev sahibiydin. O zaman orada neden ev sahibi deplasman uygulamadık. Sonuçta eleme yoktu ama ben belki maça ilk başlasam daha farklı olucaktı.

Orada yapmadıysak burada da olmaz. Ev sahibi kuralı böyle küçük bir turnuva da uygulanmaz.

Bence ev sahibi olayı senin turu geçmek için yaptığın bir şey şuanda. Bugüne kadar kimse bunu dile getirmemiş eğer bu çıkarsa sen geçiyorsun. O yüzden kendine yontuyorsun kuralları ;)

ya ben kendımı anlatamıyorm heralde ev sahıbı uygulanmaz dıyorsunuz pekı dıyelım ılk mac benım sahada 2-1 yendım 2. mac onun sahasında o benı 5-1 yendı sımdı burda kural uygulanması mı gerekıyor yoksa ıkımız de yendık uzatmalar mı ben bunu anlatmaya caslıtım ama aklıma bıle gelmıcek bısıden suclandım
3. mac yaplılcaksa da yaparım farketmez

ayrıca bizim grup maclarımızdan da bahsetmıssın eet ıkı macta a ben hosttum ama sana her seferınde kım host dıe sormadım mı ? eger sen deseydın kı ben hostum tamam
ev sahıbı olayı da benınm tur gecmemle nasıl ılıskılendırıldı onu da anlamadım :allalla:

FerreT

FerreT

Üye
    Konu Sahibi
yaw Burda Basketbol maçı yapmıyoruz..Hiç bir yerde böyle bi sistem yok.Benim yukarıda anlattığım olay geçerli..

Salihyet

Salihyet

Üye
ya ben kendımı anlatamıyorm heralde ev sahıbı uygulanmaz dıyorsunuz pekı dıyelım ılk mac benım sahada 2-1 yendım 2. mac onun sahasında o benı 5-1 yendı sımdı burda kural uygulanması mı gerekıyor yoksa ıkımız de yendık uzatmalar mı ben bunu anlatmaya caslıtım ama aklıma bıle gelmıcek bısıden suclandım
3. mac yaplılcaksa da yaparım farketmez

ayrıca bizim grup maclarımızdan da bahsetmıssın eet ıkı macta a ben hosttum ama sana her seferınde kım host dıe sormadım mı ? eger sen deseydın kı ben hostum tamam
ev sahıbı olayı da benınm tur gecmemle nasıl ılıskılendırıldı onu da anlamadım :allalla:

Bu türban konusunda ki olay gibi oldu.. olayın özünü bil yeter ;) gol sayısı geçerli ama ev sahibi, deplasman yok..

Hellboy®

Hellboy®

Üye
Bu türban konusunda ki olay gibi oldu.. olayın özünü bil yeter ;) gol sayısı geçerli ama ev sahibi, deplasman yok..
tmm o zaman ben gercek Sampiyonlar Ligi elemesi gibi olcagını dusunmustum (kı her turnuvadaUefa,Dunya Kupası,SAmpiyonlar ligi vs.. bu kullanlıoyor ) madem oyle pekı 3. macı yaparız onceden de belırttım sımdı de belırtıyorum benım ılk macta ev sahıbı olmamla turu gecmek ıcın yaptıgım Sahlıyetın tabiriyle tilkilik falan degildi kim nasıl anlarsa anlasın

Musaitsen gel hamachıye yapalım su 3. macı sen de kurtul bende ama suan benım pc hamachıye gırmıyor dıyor kı...

Sunucu yuksek etkılı baglantılı oldugunuzu rapor ettı ve suan baglantı ıstegınız kabul edılmıyor :allalla:

Üst Alt