3.Maxicep En Komik Resim Yarışması[yarışma başlıyor](7 tl ödüllü)Resimler Alınıyor!

Sponsorlu Bağlantılar

Consul9

Consul9

Üye
    Konu Sahibi
eğer arkadaşlar resimleri göndermezse yedekten alırız sen resmini hazırla :oke:

Utku

Utku

Üye
yeni yarışmacılar alalım bence:yuru

Utku

Utku

Üye
Mert bence bu gece saat 7:30 a kadar haber alamazsak yeni yarışmacılar alalım ne dersin?

caglet

caglet

Üye
bboyq7 den beklemeyin onu direk iptal edin D:D ,
ben daha onun hiç bir yarışmaya zamanında katıldığını görmedim benim mani yarışmasındada boyle yaptı ne sorumsuz insan bisürü adamı bekletiyo... bence ünüde sil direk yarısmayı ac.. yedeğe gerek yok bu adar kısı yetrerli

• Beğen
Tepkiler: Utku
Utku

Utku

Üye
ben daha onun hiç bir yarışmaya zamanında katıldığını görmedim benim mani yarışmasındada boyle yaptı ne sorumsuz insan bisürü adamı bekletiyo... bence ünüde sil direk yarısmayı ac.. yedeğe gerek yok bu adar kısı yetrerli
katılıyorum ama bence genede 10 kişi olmalı

coldman41

coldman41

Üye
bencede 10 kişi olması iyi ama cagletin dediğine göre o adamı beklemeyelim zaten katılmak isteyen biride var hemen onun yerine alalım :pro:

Bluetoooth

Bluetoooth

Üye

aynen ya ne sorumsuz bir insan :off:

Consul9

Consul9

Üye
    Konu Sahibi
ertug001 arkadaşımız da resmi gönderdi :oke:

arkadaşlar hasan abiyle(chavrash) konuştum 8 kişi olsa ödül olur mu diye sıkıntı olmaz dedi yarışma konusunu açıyorum beklemede kalın :oke:

ertooth

ertooth

Üye
MerTurkizM merak ettiğim konu neden 7 tl bari 10 tl yapında para tam olsun çok komik bir rakam olmuş 7 tl

Consul9

Consul9

Üye
    Konu Sahibi
MerTurkizM merak ettiğim konu neden 7 tl bari 10 tl yapında para tam olsun çok komik bir rakam olmuş 7 tl

bunu ben değil yöneticiler belirledi ama istersen sen kazanırsan düz hesap 5 tl atarlar:naughty:

bu arada oylama konusunu açtım yönetici onayında:good:

Üst Alt