0343434
Üye
-
Konu Sahibi
-
Ama bataryası kötüymüş ve hızlı şarj olmuyor diye biliyorum. Ve LG'nin arayüzü bana biraz gecikmeli tepki veriyor. Ya da öyle bir his uyandırıyor. Z3 Plus ile aralarında ne kadar fazla kamera farkı olabilir?Resim kalitesi ve ekran en iyi istiyorsan g4 en iyi seçim olacaktir
sonyle htcnin romu stabil lgyle samsungun deilO listedekilerden en iyisi G4
Lg arayüzü geç tepki veriyor demek komik bunu hangi cihazda yaşadın bilmiyorum.
Lg arayüzü android piyasasının en akıcı arayüzlerindendir.Stabilite konusunda androidin iosudur.
2 hafta sonrada g5 cikacak napcanz5 çıktı z3+ı napcan
6s çıktı 6 yı napıcan
al bi g4
z3+ al ben kullaniyorum ki g3 ve iphone 5 kullanmis biri olarak (z2de kullandim haci z3+ cok iyi ama z3+ almiyacaksan iphone al onlarda iyilerYakın zaman içerisinde yurtdışından yeni bir telefon alacağım ama sizden de ekstra olarak bir tavsiye almak istedim. S6 almıştım ancak cihaz çakma çıkınca geri iade ettim. İlk olarak söyleyeceğim şey fiyatı karşılaştırmaya eklemezseniz sevinirim. Çok fark yok çünkü. Biliyorum bu telefonlar arasında tavsiye istenen çok konu var ama bazı şeyleri kafamda cevaplayamayınca açmak zorunda kaldım.
LG G4
Sony Xperia Z3+
iPhone 6
Arasında kaldım. Bana daha çok bataryası uzun giden gitmiyorsa da hızlı şarj olabilen bir cihaz lazım. Ekstra olarak resim kalitesi de iyi olmalı ve yazılım güncelleme desteği de iyi gitmeli. Ayrıca kulaklık çıkış kalitesi de iyi olmalı. Zaten bu üç cihaz da oyunlarda problem yaşatmazlar. Bu tercihlerimden iPhone 6 çıkıyor ama Android'de müzik resim atmak falan daha kolay. Daha önce de iPhone kullanmıştım tek sıkıntım hafızası oldu ve iPhone alırsam 16 gb olan modeli alabilirim ancak. Siz de bana tavsiyelerinizi söylerseniz kafamda net bir karar oluşturacağım.
HTC One M9 veya M9+ kamera olarak vasatlar onları iç dahil etmiyorum bile.Geriye de öyle bir marka kalmıyor. Şimdiden cevaplar için sağolun. (Samsung Galaxy S6 tercihlerim arasında değil çünkü çakma telefon gelince markadan soğudum.)
etliye sütlüye karışmam diyosan iphone 6 ama ben telefonun hakkını veririm diyosan g4 al z3+ bahsetmeye gerek yok
sony yi ilk sony ericsonların olduğu zamandan beri tercih etmem araştırmam biraz önyargı biraz gerçek lg sony den iyidircunki su an en iyi sistem z3+ ta
2 k ekranli isinma batarya sorunlariylami beyler dunyanin en iyi kamerasi z3+ ta su gecirmemezlik en iyi yonga seti en uzun bataryasony yi ilk sony ericsonların olduğu zamandan beri tercih etmem araştırmam biraz önyargı biraz gerçek lg sony den iyidir
ısınma sorunu nu ben g3 te yaşamıyorum ve g4 te snapdragon 808 yonga seti var z3+ 810 var su geçirmezliğine inanmıyorum çünkü su geçirip garantiye gittiğinde sıvı teması yazdıklarını arkadaşımın telefonundan biliyorum ikiside 3 gb ram kameraya yorum yapmak bana düşmez telefon kamerasını gerekli olmadıkça kullanmam ama diyafram açıklığı lg de 1.4 sony de 2.0 ki ne kadar düşük o kadar iyi ama şunu biliyorum lg stabilitesi ayrı bir kavram pls2 k ekranli isinma batarya sorunlariylami beyler dunyanin en iyi kamerasi z3+ ta su gecirmemezlik en iyi yonga seti en uzun batarya
guncelleme icin en iyisi sony xperia z'er bile 6.0 gunceleme alacak ama g2 nin destegi kesildi bide lg corap degistirir gibi amiral deistiriyorYakın zaman içerisinde yurtdışından yeni bir telefon alacağım ama sizden de ekstra olarak bir tavsiye almak istedim. S6 almıştım ancak cihaz çakma çıkınca geri iade ettim. İlk olarak söyleyeceğim şey fiyatı karşılaştırmaya eklemezseniz sevinirim. Çok fark yok çünkü. Biliyorum bu telefonlar arasında tavsiye istenen çok konu var ama bazı şeyleri kafamda cevaplayamayınca açmak zorunda kaldım.
LG G4
Sony Xperia Z3+
iPhone 6
Arasında kaldım. Bana daha çok bataryası uzun giden gitmiyorsa da hızlı şarj olabilen bir cihaz lazım. Ekstra olarak resim kalitesi de iyi olmalı ve yazılım güncelleme desteği de iyi gitmeli. Ayrıca kulaklık çıkış kalitesi de iyi olmalı. Zaten bu üç cihaz da oyunlarda problem yaşatmazlar. Bu tercihlerimden iPhone 6 çıkıyor ama Android'de müzik resim atmak falan daha kolay. Daha önce de iPhone kullanmıştım tek sıkıntım hafızası oldu ve iPhone alırsam 16 gb olan modeli alabilirim ancak. Siz de bana tavsiyelerinizi söylerseniz kafamda net bir karar oluşturacağım.
HTC One M9 veya M9+ kamera olarak vasatlar onları iç dahil etmiyorum bile.Geriye de öyle bir marka kalmıyor. Şimdiden cevaplar için sağolun. (Samsung Galaxy S6 tercihlerim arasında değil çünkü çakma telefon gelince markadan soğudum.)
ya kardes rom olarak en iyi htc sonra sony sonra asus sonra lg sonra lenovo sonra samsung sonra motolara gelir anladin zaten ilk baslarda tum amirallar kasmazısınma sorunu nu ben g3 te yaşamıyorum ve g4 te snapdragon 808 yonga seti var z3+ 810 var su geçirmezliğine inanmıyorum çünkü su geçirip garantiye gittiğinde sıvı teması yazdıklarını arkadaşımın telefonundan biliyorum ikiside 3 gb ram kameraya yorum yapmak bana düşmez telefon kamerasını gerekli olmadıkça kullanmam ama diyafram açıklığı lg de 1.4 sony de 2.0 ki ne kadar düşük o kadar iyi ama şunu biliyorum lg stabilitesi ayrı bir kavram pls
g4 android 6 alır kesin zaten artık telefonların kullanım süresi 2 yıla düştü g2 çıkalıda epey oldu amiral değişiriyosa amiral de yapıyo ve amiral gemi tabiri bence hoş değil ama neyse lg ye laf edceğinize samsunga bakın (suçluluk piskolojisine ittin yavguncelleme icin en iyisi sony xperia z'er bile 6.0 gunceleme alacak ama g2 nin destegi kesildi bide lg corap degistirir gibi amiral deistiriyor
benim sony yle sorunum var anladın o yüzden bana savunmaguncelleme icin en iyisi sony xperia z'er bile 6.0 gunceleme alacak ama g2 nin destegi kesildi bide lg corap degistirir gibi amiral deistiriyor
ya kardes rom olarak en iyi htc sonra sony sonra asus sonra lg sonra lenovo sonra samsung sonra motolara gelir anladin zaten ilk baslarda tum amirallar kasmaz
ama 3 yillik z android 6 alacak ve buda g4 kiyaslamanaz bileg4 android 6 alır kesin zaten artık telefonların kullanım süresi 2 yıla düştü g2 çıkalıda epey oldu amiral değişiriyosa amiral de yapıyo ve amiral gemi tabiri bence hoş değil ama neyse lg ye laf edceğinize samsunga bakın (suçluluk piskolojisine ittin yav)
yinede G4ama 3 yillik z android 6 alacak ve buda g4 kiyaslamanaz bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?