3 ay kontür yüklemeyene sms kampanyası

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

myparadisem

Üye
    Konu Sahibi
3 ay kontür yüklemeyene sms kampanyası
kampanyası bittimi

nasıl katılabiliriz

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Eğer ki hatırladığım şeyden bahsediyorsan bu kampanya 1 yıl önce vardı.

3 aydır kontör yüklememiş olan hatları önermeniz ve önerdiğiniz hattın 100 kontör yüklemesi halinde her yöne 500 SMS kazanıyordunuz.

Solamente

Üye
aaaaaaa hiç kontör yüklemediğimiz olmadığı içinmi bu kampanyadan haberimiz hiç olmadı acep :D

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
aaaaaaa hiç kontör yüklemediğimiz olmadığı içinmi bu kampanyadan haberimiz hiç olmadı acep :D

Bu kampanya çok eskilerde kaldığı için hatırlayamıyor olabilirsiniz. Kampanyanın hilesini bulmam sonucu hattıma 6000 her yöne SMS kazanmıştım. Bu dönemde Turkcell'de SMS paketi olmadığından dolayı çok büyük bir hediye gibi görünmüştü.

piri.reis

piri.reis

Üye
Bu kampanya çok eskilerde kaldığı için hatırlayamıyor olabilirsiniz. Kampanyanın hilesini bulmam sonucu hattıma 6000 her yöne SMS kazanmıştım. Bu dönemde Turkcell'de SMS paketi olmadığından dolayı çok büyük bir hediye gibi görünmüştü.

ben o kampanyadaki her yöne 500 sms leri 5 liradan satıyordum.
bu sayede 150-200 lira para kazanmıştım.
3 aydır yükleme yapmamış olanlara ve 5 liraya 500 sms almak isteyenlere aracılık yapıyordum.

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Vay be abi ne günlerdi o günler yaa :) Avea SMS paketleri zannedersen yeni çıkmıştı :)
Sen bu işin her daim ticaretini yaptığından dolayı bu işten de kârlı çıkmışsın :D

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
Ne smSLeR kazanmıştım :).böyle kampanyalar bekliyoruz turkcell..

Catty

Catty

Emekli Yönetici
ya benim niye haberim yoktu...ama geçen sene ben heray kontör yüklüyordum orası ayrı konu ..

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
ya benim niye haberim yoktu...ama geçen sene ben heray kontör yüklüyordum orası ayrı konu ..

Sanırım o zamanlar biz yoktuk forumda :) O yüzden olabilir.

MaxiCep üyeleri artık Mobil Operatörlerin kampanyalarından anlık olarak haberdar oluyor ve bilgilendiriliyor. Fazla bir şey kaçırmadınız arkadaşlar :) Daha önümüzde çok güzel kampanyalar var.

ilo53

ilo53

Üye
bbu hala daha varmı nasıl oluyo

Doğan

Üye
şu anda varmı böyle bişey?

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Kapanya daha önce bitmiş olduğu için bu konunun bir yararı yoktur. Bu yüzden kapatılmıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt