kullanıcıadları
Üye
: xboxlar peki nasıl playstation'a göre ? + ları ve - leri neler bu işin Mercedesi kim ?
![]()
Bende XBOX var ve dünya geneline bakılırsa XBOX'ın başarısı kesin.En basitinden XBOX Aralık 2011'de ölçülen satış rakamları 65 milyon iken aynı tarihte PS3'ün satış rakamları 56 milyon.Tabiki üstüne daha çok satışlar oluyor ve bu 1 senede de XBOX daha çok satıyor.Birbirlerine karşı çeşitli avanjatları ve dezavantajlarıda var.Mesela XBOX'ın en iyi yanı XBOX Live yani online servisi iken PS3'ün en büyük avantajları kendine has exclusive oyunlarının bolluğu ve güzelliği.XBOX'ın amirali Halo iken PS3'te buna karşılık Killzone, God Of War, Uncharted, Infamous gibi oyunlar var.Ayrıca XBOX'ın Kinect'i Playstation'un Move'undan daha başarılı burası kesin.Gamepad konusuna gelirsek XBox'ın gamepad'i hayatın boyunca kullanabileceğin en rahat gamepad'tir özellikle çift analog kullanılan oyunlarda ayrı bir zevk sağlıyor.En büyük dezavantajı ise XBOX'ın Live'ın ücretli olması.Mesela Online oyunlar v.s oynayabilmek için yıllık ya da 3 aylık paketler halinde satılan Live Gold üyeliklerinden alman gerekiyor.1 yıllık üyelikler 60$ 3 aylıkları ise 30$.Ücretsiz kullanabilmek için çeşitli 1 haftalık kodlar veren siteler v.s mevcut fakat her hafta ayrı bir mail açman her hafta yeni bir aktivasyon açman ve bir sürü şeyle uğraşman gerekiyor.XBOX'ın en büyük dezavantajıda bu.
: xboxlar peki nasıl playstation'a göre ? + ları ve - leri neler bu işin Mercedesi kim ? 
sen şimdi alsan hangisini düşünürsün ?
Fifa ile pes 13 u ultra da oynuyorum ya o bana yeter ha bi de fear 3 var
ben onları bırak wolfteam'ı bile en düşük grafiklerde açamıyorum hatta bazen vice city'de bile takılmalar oluyor
benim bilgisayar öldü ya eskiden saat gibi çalışırdı crysis oynadığımı biliyorum
arada zevkine giriyorum 1. Olup kapativeriyorum oyunu
ama olsun canı sağolsun zaten hacca gitti onlar ps3 almaya değil