3,2mp led flaşlı 3g ne önerirsiniz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
turkaahmet

turkaahmet

Üye
    Konu Sahibi
3,2mp led flaşlı 3g ne önerirsiniz
kız kardeşime telefon alacağım fiyat olarak 350 tl ve altı uygun 3,2mp led flash lı 3g artı olarak olabılır ne telefon onerırsınız klasık kasalı olabilir sürgülü ve kapaklı ilk telefon için biraz çabuk bozulur diye düşünüyorum önerilerinizi bekliyorum

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
Samsung d900i

turkaahmet

turkaahmet

Üye
    Konu Sahibi
teşekkurler arkadasım onerıde bulunacak kadar ınsan yok mu bu forumda merak edıyorum

hunter41

hunter41

Üye
bence n73 almanı tavsiye ederim hem foto hem muzik konusunda gercekten mükemmel fiyatları ise 200 ile 280 arası...

turkaahmet

turkaahmet

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Eğer ikinci el arıyorsan Sana P1İ öneririm.Fiyatı N73 ile aynı hemen hemen ikinci el olarak.Ama N73 her konuda ezer Şahsen ben kullanıyorum işini görür.Aynı zamanda dokunmatiktir.Dokunmatik hassasiyeti gayet başarılıdır.İlk dokunmatik telefonum olmasına rağmen zorluk çekmiyorum.orta segment NOKIA larda bolca yaşadıgın" Hafıza dolu"uyarısını bunda almazsın Çünkü 128 mb ram var :ehe

omer1230

omer1230

Üye
n73

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Hay bin yaşa.Yaza yaza N73 Mü yazdın:ehe Bir yıl kullandım o telefonu iyi hoş ama iki büyük eksiği var.Sanırım adının NOKIA olmasından dolayı yetersiz işlemci ve ram birde WLAN olmayısı.Yinede temiz 170-180 arasında bulursan al ama daha fazla para verme.Birde siyah kasa ME al
Birde camerası 3.2 ama adı 3.2 sony ericcson 2 MP kadar foto çekiyorsa iyi

ByAbsn

ByAbsn

Üye
Benim Telefon 6220c 5Mp Flashlı kamera 3g s60v3 450tl çooooook memnunum tavsiye ederim

fthdrncCc

fthdrncCc

Üye
bende n73 me var siyah yani icinde 2 gb hafıza kartı var tertemiz satmayı düşünüyorum ilgilenirseniz fotolarını gönderebilrm ?

telefon önerime gelincede 5800 al

turkaahmet

turkaahmet

Üye
    Konu Sahibi
Benim Telefon 6220c 5Mp Flashlı kamera 3g s60v3 450tl çooooook memnunum tavsiye ederim

6220c gercekten ılgı cekıcı duruyor fakat tus takımıyla ılgılı bır takım kotu yorumlar duydum bunlar dogrumu tuslar ıyı degıl denılıyor bılgı verebılır mısın

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
6220 Classic Gayet güzel Daha yeni çıktı Tek eksiği WLAN yok ama kalanı müthiş ikinci elini zor bulursun ama yinede bak derim

N73 gayet iyi fakat Wlan Yok 6220 daha iyi ama 200den aşağı bulursan kaçırma hemen al

6700 Buda yeni çıktı gerek 5mp Kamera olsun gerek Baskı kalitesi falan herşeyiyle Mükemmel bulabilirsen ucuzundan al derim

Eğer paraya biraz daha kıyarım diyorsan ?

N79 al N95 le arasında neredeyse hiç fark yok diyebilirim :)

OğuzcanAbi

Üye
5800 xpm cooook canlı biraz daha pahalı nokia n900 5 megpiksel kamera mameo 5 işletim sistemi internet konusunda neredeyse pc ile aynı birde n73 kesinlikle tavsiye etmiyorum wireless olmağı için iyi deil bi telefonla ne yapabilirsinki benim içiin telefonuntarayıcısı iyi olsun ve wireless insan belli bi süre sonra telefondan sıkılıyor

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
arkadaşlar konuyu hortlatmayın 3 ay olmuş konuyu açan çoktan cihazını almıştır

Kingmortall

Kingmortall

Üye
n79 derim ozaman carl zeiss tessar lensli 5 mp kamera wlan var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt