Bu urune bende bakiyorumda irde g550 sine bunun 3500 butcem benimde fakat ssdi yok o kurcaliyoDediğim gibi samsung görmedim hiçLenovonun Z510 gibi bir üst seviye modelini görmüştüm galiba ekranını sevmiştim.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Yıl başında 3000 liraymış ancak geçenlerden 4000 liradan düşmüş bu fiyata. alanların hepsi memnun.
Bu urune bende bakiyorumda irde g550 sine bunun 3500 butcem benimde fakat ssdi yok o kurcaliyo

Yazdıklarından anladığım kadarıyla Asus konusunda ağırlıklı düşünüyorsun, Ancak desteklenmekte istiyorsun ?monster adini pek duymadim ama bakicam
peki bunlardan bulamazsak hangi markaya yoneleyim
soyle bir asus filan dusunuyordum
islemci ve ozellikleri bakimindan pek bilgim yok ama soyle gta 5 i acabilen bilgisayarlari varmi
Ha birde gunluk islerde onemli ne bileyim ofis programlari tarayici multimedya filan![]()
Yazdıklarından anladığım kadarıyla Asus konusunda ağırlıklı düşünüyorsun, Ancak desteklenmekte istiyorsun ?
Acele etme, Ancak beklentilerini iyi ifade et ve burada yazılanları da iyi değerlendir.
MSI, ASUS gibilerde dahil olmak üzere eleyerek 3-4 marka haline getir.
Sonra da mağazaları gezmeye başla. Hem mantık hem de duygusallık açıdan en hoşuna gideni al.
Asus C kategorisindedir, Dell ve HP yi de unutma.. Bunlar da A kategorisindedir.
RAM, işlemci ve ekran kartinin uyumlu, senkronize bir şekilde çalışanı da gerekli.
RAM konusunda cimri davranma, Bugün 8 GB ram sana fazla gelebilir, Ancak 1 yıl sonra keşke daha büyüğünü alsaydım dersin.
Yeni nesil bilgisayarlar ısınma sorununu halletti diye biliyorum.8.1 ve hazır ? Orjinal lisansmı bari ? Siz kullanıyorsunuz kendi görüşünüzü yazın o zaman. Arkadaş bilinmedik marka almak istemiyor o yüzden viktor eleniyor. Monsterda kasa soyulması gibi sorunlar var sizde kendi görüşünüzü yazın o zaman. Asus şuan piyasadaki en kaliteli laptop üreticisi, ısınmayan bir yapıya sahip ki bunu metal (alüminyum) tasarım ile birleştirmiş...
Yeni nesil bilgisayarlar ısınma sorununu halletti diye biliyorum.
HP lerin eski versiyonları ısınıyordu, Ama şimdikiler canavar gibi : ) )
Demekki model model değişiyor,Yok abi yine aynı ya, sene başında üniversiteye giden arkadaşlarıma hep ben tavsiye verdim. HP alan ısınıyor diyor diğer ikisi x550jk aldı çok memnun.
Bir de packard bell alan var o da çok memnun.
ASUS NoteBook konusunda epey yol aldı.
Bende şu anda HP var, iki sene önce almıştık. i5 modeli
Isınıyor,
geçenlerde windows 10 kurdum, daha da ısınmaya başladı.
Nerdeyse o ısınma tarafına koyduğum çay bardağını soğutmayacak duruma geldi. : ) ) )
Hp'lerde gerçekten ısınma sorunu var ancak performans ya da kalitesine laf etmiyorum. Bende ultrabook vardı 11" küçük demez ne var ne yok çalıştırırdı cihaz. Ancak o kadar ısınıyordu ki fandan sesler geliyordu (tarrr tarrrr) diye. İçini açtım baktım fan erimiş
Sonra onu sattık asus aldık memnununz. Bir de Toshiba Qosmio var 7 senelik neredeyse Asus'a taş çıkartır
Fena çalışıyor maşallah ancak biraz ısınma yok değil 
ASUS konusundaki olumlu düşüncelerim, bir arkadaşımın teknik servisi vardı o yüzden oluştu.![]()
Hp'lerde gerçekten ısınma sorunu var ancak performans ya da kalitesine laf etmiyorum. Bende ultrabook vardı 11" küçük demez ne var ne yok çalıştırırdı cihaz. Ancak o kadar ısınıyordu ki fandan sesler geliyordu (tarrr tarrrr) diye. İçini açtım baktım fan erimiş
Sonra onu sattık asus aldık memnununz. Bir de Toshiba Qosmio var 7 senelik neredeyse Asus'a taş çıkartır
Fena çalışıyor maşallah ancak biraz ısınma yok değil
![]()
ASUS konusundaki olumlu düşüncelerim, bir arkadaşımın teknik servisi vardı o yüzden oluştu.
Resmi servis değildi ama arkadaş adeta ASUS'cu İdi..
Konusunda da uzman birisiydi ve gerçekten iyi bilgisayar derdi.
Geçenlerde de oğlumda MSI nin i 7 sini gördüm, her bakımdan harikaydı..
Özellikle mobil bir notebook isteyen kesinlikle asus tercih etmeli. Hp ve Toshibadan biliyorum dizine koyduğunda rahatsız ediyor.Bana da öyle geliyor.Asus ve Dell çok iyi ancak Dell biraz garip yani orta fiyatlı ürünlerin kasaları bir garip üst seviyeler de çok pahalı.. Asus'un soğutma sistemine hayranım ben. Çalışıyor mu çalışmıyor mu belli değil. Elimi sürüyorum sanki telefon sıcaklığı gibi çok az bir noktada sıcaklık geliyor her taraf buz gibiÖzellikle mobil bir notebook isteyen kesinlikle asus tercih etmeli. Hp ve Toshibadan biliyorum dizine koyduğunda rahatsız ediyor.