2500 laptop önerisi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Luck Star

Luck Star

Üye
vatan gibi yerlerden alma flash bellek. Oturdugun yerdeki elektronikçilerden bulabilirsin sandisk 32gb 45 liraya aldım ben.

Dediğim gibi istersen 2300 civarlarında x550jk da alabilirsin ancak şu son model ekran, kasa , ram , işlemci açısından baya iyi.

avast

avast

Üye
Dediğim gibi samsung görmedim hiç :) Lenovonun Z510 gibi bir üst seviye modelini görmüştüm galiba ekranını sevmiştim.

Yıl başında 3000 liraymış ancak geçenlerden 4000 liradan düşmüş bu fiyata. alanların hepsi memnun.
Bu urune bende bakiyorumda irde g550 sine bunun 3500 butcem benimde fakat ssdi yok o kurcaliyo

Luck Star

Luck Star

Üye
Bu urune bende bakiyorumda irde g550 sine bunun 3500 butcem benimde fakat ssdi yok o kurcaliyo

dvd çıkar ssd tak maliyet 400 lira artar ancak gerek yok bence. ram işlemci vs. çok iyi ve kasa baya kaliteli...

----------------------------------------------------------------------------

Şunlara da bakın @avast @by-pegasus
Linkler çok uzun çıkmış ya kusura bakmayın araya tire koyayım bari :(

0MG90

0MG90

Üye
Onlara 3 bin lira verilir mi Allah aşkına bide 850 ekran kartı var
Ssd almayacaksan hiç alma bence

Luck Star

Luck Star

Üye
Asus kaliteli kasaya ve soğutmaya sahip ayrıca içinden yazılım da çıkıyor. Monster freedos bildiğin üzere ki aynı model fiyat olarak aynı neredeyse

0MG90

0MG90

Üye
Asus diye eski kasaya 3000 veremem kusura bakma
Monster freedos olabilir usb ile 5 dakikada kurarsın 8.1'i. Zaten onlarda driver dvdsi veriyor istemezsen sitesinden hazır indirebiliyorsun.

Luck Star

Luck Star

Üye
8.1 ve hazır ? Orjinal lisansmı bari ? Siz kullanıyorsunuz kendi görüşünüzü yazın o zaman. Arkadaş bilinmedik marka almak istemiyor o yüzden viktor eleniyor. Monsterda kasa soyulması gibi sorunlar var sizde kendi görüşünüzü yazın o zaman. Asus şuan piyasadaki en kaliteli laptop üreticisi, ısınmayan bir yapıya sahip ki bunu metal (alüminyum) tasarım ile birleştirmiş...

0MG90

0MG90

Üye
Hazır driver var kur geç yani onu diyorum. Sitesinden indirebilir.
Kasası bana kaliteli geldi, tabii ki MSI kasası gibi değil ama yinede iyi. Soyulma yapacağını sanmıyorum .

Monster müşteri hizmetlerini ararsa her türlü bilgi sahibi olur gerçekten çok yardımcı ve sıcak davranan insanlar. Asus'un kasası soğumuyor diye ona fazla para veremem ben açıkçası ve kasası eski. Boşuna soğutma sistemi veya turbo fan da yapmıyorlar.

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
:) monster adini pek duymadim ama bakicam
peki bunlardan bulamazsak hangi markaya yoneleyim
soyle bir asus filan dusunuyordum
islemci ve ozellikleri bakimindan pek bilgim yok ama soyle gta 5 i acabilen bilgisayarlari varmi
Ha birde gunluk islerde onemli ne bileyim ofis programlari tarayici multimedya filan :)
Yazdıklarından anladığım kadarıyla Asus konusunda ağırlıklı düşünüyorsun, Ancak desteklenmekte istiyorsun ?
Acele etme, Ancak beklentilerini iyi ifade et ve burada yazılanları da iyi değerlendir.
MSI, ASUS gibilerde dahil olmak üzere eleyerek 3-4 marka haline getir.
Sonra da mağazaları gezmeye başla. Hem mantık hem de duygusallık açıdan en hoşuna gideni al.

Asus C kategorisindedir, Dell ve HP yi de unutma.. Bunlar da A kategorisindedir.
RAM, işlemci ve ekran kartinin uyumlu, senkronize bir şekilde çalışanı da gerekli.
RAM konusunda cimri davranma, Bugün 8 GB ram sana fazla gelebilir, Ancak 1 yıl sonra keşke daha büyüğünü alsaydım dersin.

Luck Star

Luck Star

Üye
Asus'un monster versiyonu diyebilirz abra a7 'ye ..

8gb ram eklenecek + işletim sistemi nereden baksan 600 lira yapar yine asus ile aynı fiyata gelir.

a5 serisi de aynı . daha uygun fiyata daha iyisi varsa buyrun paylaşın biz de öğrenelim. Arkadaşın çekincesi vardı sanırsam bilindik marka istiyor...
Yazdıklarından anladığım kadarıyla Asus konusunda ağırlıklı düşünüyorsun, Ancak desteklenmekte istiyorsun ?
Acele etme, Ancak beklentilerini iyi ifade et ve burada yazılanları da iyi değerlendir.
MSI, ASUS gibilerde dahil olmak üzere eleyerek 3-4 marka haline getir.
Sonra da mağazaları gezmeye başla. Hem mantık hem de duygusallık açıdan en hoşuna gideni al.

Asus C kategorisindedir, Dell ve HP yi de unutma.. Bunlar da A kategorisindedir.
RAM, işlemci ve ekran kartinin uyumlu, senkronize bir şekilde çalışanı da gerekli.
RAM konusunda cimri davranma, Bugün 8 GB ram sana fazla gelebilir, Ancak 1 yıl sonra keşke daha büyüğünü alsaydım dersin.

Dell tamam da HP nasıl A kategorisi diyebilirsin ki ? Çok fazla ısınıyor tüm modelleri ?

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
8.1 ve hazır ? Orjinal lisansmı bari ? Siz kullanıyorsunuz kendi görüşünüzü yazın o zaman. Arkadaş bilinmedik marka almak istemiyor o yüzden viktor eleniyor. Monsterda kasa soyulması gibi sorunlar var sizde kendi görüşünüzü yazın o zaman. Asus şuan piyasadaki en kaliteli laptop üreticisi, ısınmayan bir yapıya sahip ki bunu metal (alüminyum) tasarım ile birleştirmiş...
Yeni nesil bilgisayarlar ısınma sorununu halletti diye biliyorum.
HP lerin eski versiyonları ısınıyordu, Ama şimdikiler canavar gibi : ) )

Luck Star

Luck Star

Üye
Yeni nesil bilgisayarlar ısınma sorununu halletti diye biliyorum.
HP lerin eski versiyonları ısınıyordu, Ama şimdikiler canavar gibi : ) )

Yok abi yine aynı ya, sene başında üniversiteye giden arkadaşlarıma hep ben tavsiye verdim. HP alan ısınıyor diyor diğer ikisi x550jk aldı çok memnun.
Bir de packard bell alan var o da çok memnun.

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
ASUS NoteBook konusunda epey yol aldı.
Yok abi yine aynı ya, sene başında üniversiteye giden arkadaşlarıma hep ben tavsiye verdim. HP alan ısınıyor diyor diğer ikisi x550jk aldı çok memnun.
Bir de packard bell alan var o da çok memnun.
Demekki model model değişiyor,
Geçen sene bir öğrenci kardeşimize HP aldık.
Saatelerce çalıştı, hiç ısınmadı..

Luck Star

Luck Star

Üye
ASUS NoteBook konusunda epey yol aldı.

Ben de o yüzden başka markaya bakmadan asustan arkadaşın istediği donanıma göre en iyi modeli seçtim. U işlemciler performans açısından kötü olduğu için HQ seçerek Asustan alabileceği en iy bilgisayarı seçtik. Diğer markalara sıcak bakmıyor anladığım kadarıyla.

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Bende şu anda HP var, iki sene önce almıştık. i5 modeli
Isınıyor,
geçenlerde windows 10 kurdum, daha da ısınmaya başladı.
Nerdeyse o ısınma tarafına koyduğum çay bardağını soğutmayacak duruma geldi. : ) ) )
packard bell modelinden de almıştık, şu fonksiyon tuşlarının olduğu yerin üstündeki çubuk içeri göçmüştü..
Ya markalarla ilgili önyargılarımızda var.
Bu benim içinde geçerli tabiki..
Bir şey iyiyse hayat sonuna kadar iyi gidiyor, hep övüyoruz..
Bir şey de kötü olarak içimize yerleşmişsse daha iyi olamıyor.. isterse canı cıksın..

Luck Star

Luck Star

Üye
Bende şu anda HP var, iki sene önce almıştık. i5 modeli
Isınıyor,
geçenlerde windows 10 kurdum, daha da ısınmaya başladı.
Nerdeyse o ısınma tarafına koyduğum çay bardağını soğutmayacak duruma geldi. : ) ) )

:) :) Hp'lerde gerçekten ısınma sorunu var ancak performans ya da kalitesine laf etmiyorum. Bende ultrabook vardı 11" küçük demez ne var ne yok çalıştırırdı cihaz. Ancak o kadar ısınıyordu ki fandan sesler geliyordu (tarrr tarrrr) diye. İçini açtım baktım fan erimiş :D Sonra onu sattık asus aldık memnununz. Bir de Toshiba Qosmio var 7 senelik neredeyse Asus'a taş çıkartır :D Fena çalışıyor maşallah ancak biraz ısınma yok değil :)

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
:) :) Hp'lerde gerçekten ısınma sorunu var ancak performans ya da kalitesine laf etmiyorum. Bende ultrabook vardı 11" küçük demez ne var ne yok çalıştırırdı cihaz. Ancak o kadar ısınıyordu ki fandan sesler geliyordu (tarrr tarrrr) diye. İçini açtım baktım fan erimiş :D Sonra onu sattık asus aldık memnununz. Bir de Toshiba Qosmio var 7 senelik neredeyse Asus'a taş çıkartır :D Fena çalışıyor maşallah ancak biraz ısınma yok değil :)
ASUS konusundaki olumlu düşüncelerim, bir arkadaşımın teknik servisi vardı o yüzden oluştu.
Resmi servis değildi ama arkadaş adeta ASUS'cu İdi..
Konusunda da uzman birisiydi ve gerçekten iyi bilgisayar derdi.
Geçenlerde de oğlumda MSI nin i 7 sini gördüm, her bakımdan harikaydı..

Luck Star

Luck Star

Üye
ASUS konusundaki olumlu düşüncelerim, bir arkadaşımın teknik servisi vardı o yüzden oluştu.
Resmi servis değildi ama arkadaş adeta ASUS'cu İdi..
Konusunda da uzman birisiydi ve gerçekten iyi bilgisayar derdi.
Geçenlerde de oğlumda MSI nin i 7 sini gördüm, her bakımdan harikaydı..

Asus ve Dell çok iyi ancak Dell biraz garip yani orta fiyatlı ürünlerin kasaları bir garip üst seviyeler de çok pahalı.. Asus'un soğutma sistemine hayranım ben. Çalışıyor mu çalışmıyor mu belli değil. Elimi sürüyorum sanki telefon sıcaklığı gibi çok az bir noktada sıcaklık geliyor her taraf buz gibi :) Özellikle mobil bir notebook isteyen kesinlikle asus tercih etmeli. Hp ve Toshibadan biliyorum dizine koyduğunda rahatsız ediyor.

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Asus ve Dell çok iyi ancak Dell biraz garip yani orta fiyatlı ürünlerin kasaları bir garip üst seviyeler de çok pahalı.. Asus'un soğutma sistemine hayranım ben. Çalışıyor mu çalışmıyor mu belli değil. Elimi sürüyorum sanki telefon sıcaklığı gibi çok az bir noktada sıcaklık geliyor her taraf buz gibi :) Özellikle mobil bir notebook isteyen kesinlikle asus tercih etmeli. Hp ve Toshibadan biliyorum dizine koyduğunda rahatsız ediyor.
Bana da öyle geliyor.
Ben genelde işyerinde kullanıyorum, o garip dediğiniz tiplerden tabiki almıyoruz
Kaliteli olanlar ise müthiş..
Size şunu söyleyeyim HP nin bir modelini aldırmıştım..
Tepe tepe 7 sene kullandım.. Galvaniz kaplı idi.. taş gibiydi.. En sonunda işlemcisi ve yeterisz ram yuvaları yüzünden iade etmek zorunda kalmıştım..

avast

avast

Üye
Hocam simdi ssdsiz almak istemiyorum acikcasi butcem 3000 4000 ama nekadar az olursa okadar iyi tabiki fiyat istedigim pes falan cok oynarim cok film izlerim solid autocad ustune ilk alinca hevesle gta falan kurarim onlarida calistirmasi lazim haliyle sonra hevesim gecince klasik lol dota falan olur ama ilk alindiginda herkes oynamak ister yani
Acer vn7 nasil sizce

Takipçi Satın Al

Üst Alt