2500 laptop önerisi ?

Sponsorlu Bağlantılar

by-pegasus

Üye
    Konu Sahibi

Boyle bir bilgisayar buldum ama cift cekirdekli
yetersiz kalirmi yoksa 4 cekirdekli bir modelmi bakayim

avast

avast

Üye
MSİ'da değişebiliyor bazı modellerde. Çift ekran kartlarında değişebilir aslında..

bu üründe deişiyor ekran kartıda işlemcide zaten kasası MSI GT70

Luck Star

Luck Star

Üye

Boyle bir bilgisayar buldum ama cift cekirdekli
yetersiz kalirmi yoksa 4 cekirdekli bir modelmi bakayim

Ben onu öneriyorum . Eğer 4 çekirdek istersen.

Bunlar gibi özellikte başka marka da bulabilirsin.

by-pegasus

Üye
    Konu Sahibi
Ben onu öneriyorum . Eğer 4 çekirdek istersen.

Bunlar gibi özellikte başka marka da bulabilirsin.

Hmm yani cift cekirdek ne kadar fark yaratir

Luck Star

Luck Star

Üye
Valla onu deneyene sormak lazım. Oyunda ekran kartı önemli, işlemci ise sürekli işlem yaparken lazım olur.

by-pegasus

Üye
    Konu Sahibi
Valla onu deneyene sormak lazım. Oyunda ekran kartı önemli, işlemci ise sürekli işlem yaparken lazım olur.

Dusunuyorumda

i7 li 5200u 12gb ram 2gb ekran kartli
asus o dun gosterdigim
iyi olurmu sence
digerlerine farkla
hem i7 Ama 5200u

Luck Star

Luck Star

Üye
U işlemci ultrabook'larda kullanılan güç tasarruflu ve M-H-HQ modellere göre daha az performans işlemcidir. Ancak 5200 serisi en yeni seri ancak modeline falan aldanma sakın. U serisi alma...

4200H işlemci, 5200U dan iyi. İlla i7 diyorsan 4720HQ....

by-pegasus

Üye
    Konu Sahibi
U işlemci ultrabook'larda kullanılan güç tasarruflu ve M-H-HQ modellere göre daha az performans işlemcidir. Ancak 5200 serisi en yeni seri ancak modeline falan aldanma sakın. U serisi alma...

4200H işlemci, 5200U dan iyi. İlla i7 diyorsan 4720HQ....

Haa tamam
dun dedigin ram isi kafama yatti ama gel gelelim su cift cekirdekli mobil islemci yatmadi
4 cekirdekli olsa

Luck Star

Luck Star

Üye
4 çekirdekli bakıcam şimdi sana bekle :) fiyat 2500 olacak şekilde bakıyorum..
Haa tamam
dun dedigin ram isi kafama yatti ama gel gelelim su cift cekirdekli mobil islemci yatmadi
4 cekirdekli olsa

4 çekirdek i7 HQ işlemcili modellere baktım. fiyat 2000 lira civarında olanlarda gt 820m işlemci var ki bu berbat. Ben dün demiştim gtx850m olmalı diye. gtx850m veya daha iyisi olanlar 3000-4000 lira civarında dolaşıyor. dediğim gibi i7 istiyorsan 3000 lira. ancak asus x550jk ile 8gb veya 12gb ram yapıp fıstık gibi kullanırsın.

by-pegasus

Üye
    Konu Sahibi
4 çekirdekli bakıcam şimdi sana bekle :) fiyat 2500 olacak şekilde bakıyorum..

4 çekirdek i7 HQ işlemcili modellere baktım. fiyat 2000 lira civarında olanlarda gt 820m işlemci var ki bu berbat. Ben dün demiştim gtx850m olmalı diye. gtx850m veya daha iyisi olanlar 3000-4000 lira civarında dolaşıyor. dediğim gibi i7 istiyorsan 3000 lira. ancak asus x550jk ile 8gb veya 12gb ram yapıp fıstık gibi kullanırsın.

Fiyati 3500 yapsak :ehe yapildi

Bu arada ssd ne o bana lazim olacak herhal sitelerde hizli calistirir bilgisayari diyorlar

Luck Star

Luck Star

Üye
Fiyati 3500 yapsak :ehe yapildi

Bu arada ssd ne o bana lazim olacak herhal sitelerde hizli calistirir bilgisayari diyorlar

SSD yazma okuma hızı 500mb/sn lerde geziyor aşırı hızlı depolama alanıdır kendileri :). Windowsu buraya kursan yeterli oluyor sistemin hızlı çalışması için. Ancak 120gb 350-400 lira civarında.

Fiyatı 3500 mü yaptın ? Öyleyse Monster, Asus, Msi Hangisinden istersin ? :D

by-pegasus

Üye
    Konu Sahibi
SSD yazma okuma hızı 500mb/sn lerde geziyor aşırı hızlı depolama alanıdır kendileri :). Windowsu buraya kursan yeterli oluyor sistemin hızlı çalışması için. Ancak 120gb 350-400 lira civarında.

Fiyatı 3500 mü yaptın ? Öyleyse Monster, Asus, Msi Hangisinden istersin ? :D

Simdi asustan bir model buldum dur bekle vereyim kendisinin ismini

Asus N550JK-CN090H bu modelin ssd si filan varmi ne bileyim hantal bu bilgisayar diye sikayet edermiyim

Luck Star

Luck Star

Üye
Simdi asustan bir model buldum dur bekle vereyim kendisinin ismini

Asus N550JK-CN090H bu modelin ssd si filan varmi ne bileyim hantal bu bilgisayar diye sikayet edermiyim

Konuştuğumuz cihazların hepsi çok hızlı :D SSD ile sistem çok hızlı açılıyor, başlangıç felan hiç yavaşlama yok , uygulamalar çok çabuk açılıyor. bakayım bir .
16gb ram gtx850 ekran kartı işlemcide mis gibi valla . Bu kasanın tasarımı süper ayrıca ekran fullhd. Bu baya iyi gerçekten ancak bu paraya monsterdan ekran kartı daha iyi model alırsın ancak kasa ve ekran bu kadar iyi olur mu bilmem. ayrıca ram 16gb :D

by-pegasus

Üye
    Konu Sahibi
Konuştuğumuz cihazların hepsi çok hızlı :D SSD ile sistem çok hızlı açılıyor, başlangıç felan hiç yavaşlama yok , uygulamalar çok çabuk açılıyor. bakayım bir .
16gb ram gtx850 ekran kartı işlemcide mis gibi valla . Bu kasanın tasarımı süper ayrıca ekran fullhd. Bu baya iyi gerçekten ancak bu paraya monsterdan ekran kartı daha iyi model alırsın ancak kasa ve ekran bu kadar iyi olur mu bilmem. ayrıca ram 16gb :D

Peki bu asus modeline ssd gerekiyormu yoksa varmi
yoksa gereksizmi
bu arada ben netcad ve autocad gibi programlar kullanacagim okudugum bolum itibari ile onlarda filan neler gerekli

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Hantal olmazda mesela ben geçen yıl 3 küsür'a bilgisayar almıştım tanıdık bir virüs sokmuş şimdi HDD'yi de bulamıyorum formatlanmadı ama 5 senelik pc'den daha yavaş oldu :D çoluk çocuğa verme :D

by-pegasus

Üye
    Konu Sahibi
Der
Hantal olmazda mesela ben geçen yıl 3 küsür'a bilgisayar almıştım tanıdık bir virüs sokmuş şimdi HDD'yi de bulamıyorum formatlanmadı ama 5 senelik pc'den daha yavaş oldu :D çoluk çocuğa verme :D
derken nasil yani bir kere virus girerse isi biter anlamindami format filan kurtarmazmi

Luck Star

Luck Star

Üye
Peki bu asus modeline ssd gerekiyormu yoksa varmi
yoksa gereksizmi
bu arada ben netcad ve autocad gibi programlar kullanacagim okudugum bolum itibari ile onlarda filan neler gerekli

Bende AutoCad , Proteus, MultiSim tarzı programlar kullanıyorum o konuda sıkıntın olmasın hepsi çok iyi. Asusa gerek yok ancak eklemek mümkün sonradan fazla düşünme bunları.. Sen galiba monster markasını pek sevmedin ? Monsterda daha iyi ekran kartı var ancak kasada soyulma falan oluyormuş sürekli. Monster istemiyorsan senin attığın asustan iyisi yok :)
Der
derken nasil yani bir kere virus girerse isi biter anlamindami format filan kurtarmazmi

Virüs girince yavaşlıyor , format kurtarır tabiki. SSD ayrıca sonradan takılabiliyor ancak DVDROM yerine takılıyor oraya ayrı bir aparat geliyor. Çok gerekli değil illa almadan önce içinde olsun dersen Monsterlara bakacaksın.

MaxipmaN

Üye
Monitörde samsung lg en iyisi. Ancak Laptop ekranlarında lenovo Toshiba beğeniyorum.. Samsung görmek nasip olmadı. Apple zaten o konuda kral :D
z500 ve samsung np350v5c arasında kalmıştım, ekran kartından dolayı performans mevzusu z500e çekti beni, fakat ekranda kumlanma sorunu sonra kaliteli de gelmedi gözüme, samsung aldım 2seneye yakın oldu
geçenlerde bi arkadaşım geldi eve z500ü varmış, baktım ekrana kötü gözüküyor gerçekten

Luck Star

Luck Star

Üye
z500 ve samsung np350v5c arasında kalmıştım, ekran kartından dolayı performans mevzusu z500e çekti beni, fakat ekranda kumlanma sorunu sonra kaliteli de gelmedi gözüme, samsung aldım 2seneye yakın oldu
geçenlerde bi arkadaşım geldi eve z500ü varmış, baktım ekrana kötü gözüküyor gerçekten

Dediğim gibi samsung görmedim hiç :) Lenovonun Z510 gibi bir üst seviye modelini görmüştüm galiba ekranını sevmiştim.

Yıl başında 3000 liraymış ancak geçenlerden 4000 liradan düşmüş bu fiyata. alanların hepsi memnun.

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN

by-pegasus

Üye
    Konu Sahibi
Bende AutoCad , Proteus, MultiSim tarzı programlar kullanıyorum o konuda sıkıntın olmasın hepsi çok iyi. Asusa gerek yok ancak eklemek mümkün sonradan fazla düşünme bunları.. Sen galiba monster markasını pek sevmedin ? Monsterda daha iyi ekran kartı var ancak kasada soyulma falan oluyormuş sürekli. Monster istemiyorsan senin attığın asustan iyisi yok :)

Virüs girince yavaşlıyor , format kurtarır tabiki. SSD ayrıca sonradan takılabiliyor ancak DVDROM yerine takılıyor oraya ayrı bir aparat geliyor. Çok gerekli değil illa almadan önce içinde olsun dersen Monsterlara bakacaksın.

Tamam ustad modeli sectik ya zaten olmazsa saglam bir virus programi da satin alirim
ama su onemli olan su bilgisayar icin max fiyati 3500 yaptik ya simdi 3 haftada alinacak olan bilgisayar yaz sonu alinacak
ama bence deger bekleyip iyisini almak :D herzaman boyledir
neyse oneriler icin tesekkurler :D

baska soylemek soylemek istediginiz varmi
ne bileyim fare yada flas bellek markasi yanina onlardanda alicam :D malum elimdeki 4gb lik flas bellek cok eskidi
soyle 50 tl ye bulabilirmiyim bir 32 gb lik

Takipçi Satın Al

Üst Alt