Karavelaa
Üye
Gidiyorum nete abi bune ya muthiss diyecek seviyedeyim alisiliyoda mesala bende Samsung ekran ları seviniyorumKalitesiz değil de ne biliyim galiba çözünürlük düşük geliyor. Ama alisilmiyacak bir şey degil.
Gidiyorum nete abi bune ya muthiss diyecek seviyedeyim alisiliyoda mesala bende Samsung ekran ları seviniyorumKalitesiz değil de ne biliyim galiba çözünürlük düşük geliyor. Ama alisilmiyacak bir şey degil.
Apple la laf yokMonitörde samsung lg en iyisi. Ancak Laptop ekranlarında lenovo Toshiba beğeniyorum.. Samsung görmek nasip olmadı. Apple zaten o konuda kral![]()
.ama LG ayrı güzel helede TV de adamlar biliyor 
Yok canım ne uğraşması. Tavsiyeler iyidir ben de tum cihazlarimi öyle aldım. Ancak asusun tek bir eksi yani var o da ekranı. Herkes beğeniyor ancak ben sevmedim. Almadan önce 1 kez baksan yeter. Onun dışında performans ve soğuma açısından çok iyidir Asus.
Zaten kötü değil sadece masaustundeyken biraz garip hissediyorum. Mesela telefona mat ekran koruyucu tak aynı görüntüyü alırsın. Ondaki gibi oluyor.Arkadasim i5 islemcili bir asus kullaniyor
bende asus u onun sayesinde tanidim
ekran bence oyundan oyuna degisiyor gibime geliyor banada garip geldi ama ekran kotu degil bence
Zaten kötü değil sadece masaustundeyken biraz garip hissediyorum. Mesela telefona mat ekran koruyucu tak aynı görüntüyü alırsın. Ondaki gibi oluyor.
Laptoptaki i5 işlemciler çift çekirdek ve sorun olmaz.Simdi bakiyorumda
hemen hemen her cihazinda
1366 x 768 cozunurlugunde ekran kullaniyor
ve cift cekirdekli cogunluk
Bu arada cift yada 4 cekirdek
fark yaratirmi

Laptoptaki i5 işlemciler çift çekirdek ve sorun olmaz.
Evet hepsi o çözünürlük ancak ekran boyutuna da bağlı bence. 11'' hp aynı çözünürlük laptopum var ekran retina gibi duruyor
Bence ekrana fazla takma alışmak lazım sadece. Kötü değil yani.
da Laptopta i7 işlemciler de iyisi 4200HQ veya 5200 olan ancak bunlar 12gb ram ile geliyor ve fiyatlar bir hayli tuzlu. Ayrıca 4 çekirdek..
İşlemci U serisi ve ekran kartı normal bir kart
Dediğimi unutma işlemci m h veya hq olsun
Ekran Kartı kesinlikle nvidia gtx.
He diğerleri de işini görür ancak benim dediklerim gta5 ten tut ne var ne yok kaldırıyor. Kaldı ki diğer işleri yapmayavarsin![]()
islemcinin u olmasindan kaybetti Monster ya da Asus farketmez.
İ5 4200H - 4200M
Nvidia gtx850
8gb ram
Bu pc seni üzmez emin ol![]()
İşletim sisteminden bahsediyorsun diye tahmin ediyorum. Kesinlikle rahat olabilirsin. 64 bit işletim sisteminde 2 adet program files klasör var birisi 32bit için (program files x86) yazar diğeri ise kendi 64bit programları için. Yani 64bitte herşey çalışır.