2500 laptop önerisi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Karavelaa

Üye
Kalitesiz değil de ne biliyim galiba çözünürlük düşük geliyor. Ama alisilmiyacak bir şey degil.
Gidiyorum nete abi bune ya muthiss diyecek seviyedeyim alisiliyoda mesala bende Samsung ekran ları seviniyorum

Luck Star

Luck Star

Üye
Monitörde samsung lg en iyisi. Ancak Laptop ekranlarında lenovo Toshiba beğeniyorum.. Samsung görmek nasip olmadı. Apple zaten o konuda kral :D

Karavelaa

Üye
Monitörde samsung lg en iyisi. Ancak Laptop ekranlarında lenovo Toshiba beğeniyorum.. Samsung görmek nasip olmadı. Apple zaten o konuda kral :D
Apple la laf yok:).ama LG ayrı güzel helede TV de adamlar biliyor :D

by-pegasus

Üye
    Konu Sahibi
Yok canım ne uğraşması. Tavsiyeler iyidir ben de tum cihazlarimi öyle aldım. Ancak asusun tek bir eksi yani var o da ekranı. Herkes beğeniyor ancak ben sevmedim. Almadan önce 1 kez baksan yeter. Onun dışında performans ve soğuma açısından çok iyidir Asus.

Arkadasim i5 islemcili bir asus kullaniyor
bende asus u onun sayesinde tanidim
ekran bence oyundan oyuna degisiyor gibime geliyor banada garip geldi ama ekran kotu degil bence

Luck Star

Luck Star

Üye
Arkadasim i5 islemcili bir asus kullaniyor
bende asus u onun sayesinde tanidim
ekran bence oyundan oyuna degisiyor gibime geliyor banada garip geldi ama ekran kotu degil bence
Zaten kötü değil sadece masaustundeyken biraz garip hissediyorum. Mesela telefona mat ekran koruyucu tak aynı görüntüyü alırsın. Ondaki gibi oluyor.

by-pegasus

Üye
    Konu Sahibi
Zaten kötü değil sadece masaustundeyken biraz garip hissediyorum. Mesela telefona mat ekran koruyucu tak aynı görüntüyü alırsın. Ondaki gibi oluyor.

Simdi bakiyorumda
hemen hemen her cihazinda
1366 x 768 cozunurlugunde ekran kullaniyor
ve cift cekirdekli cogunluk

Bu arada cift yada 4 cekirdek
fark yaratirmi

Luck Star

Luck Star

Üye
Simdi bakiyorumda
hemen hemen her cihazinda
1366 x 768 cozunurlugunde ekran kullaniyor
ve cift cekirdekli cogunluk

Bu arada cift yada 4 cekirdek
fark yaratirmi
Laptoptaki i5 işlemciler çift çekirdek ve sorun olmaz.

Evet hepsi o çözünürlük ancak ekran boyutuna da bağlı bence. 11'' hp aynı çözünürlük laptopum var ekran retina gibi duruyor :D

Bence ekrana fazla takma alışmak lazım sadece. Kötü değil yani.

by-pegasus

Üye
    Konu Sahibi
Laptoptaki i5 işlemciler çift çekirdek ve sorun olmaz.

Evet hepsi o çözünürlük ancak ekran boyutuna da bağlı bence. 11'' hp aynı çözünürlük laptopum var ekran retina gibi duruyor :D

Bence ekrana fazla takma alışmak lazım sadece. Kötü değil yani.

Evet ekrana takilmam :) da
soyle i7 ariyorum kriterlere uygun bulamadim
her baktigimin
8gb ram
2gb ekran karti
ve 4200 i5 cift cekirdekli islemcisi var
islemci hizlari ise
2.2 ghz ile 2.4 ghz arasi degisiyor

Luck Star

Luck Star

Üye
Laptopta i7 işlemciler de iyisi 4200HQ veya 5200 olan ancak bunlar 12gb ram ile geliyor ve fiyatlar bir hayli tuzlu. Ayrıca 4 çekirdek..

by-pegasus

Üye
    Konu Sahibi
Laptopta i7 işlemciler de iyisi 4200HQ veya 5200 olan ancak bunlar 12gb ram ile geliyor ve fiyatlar bir hayli tuzlu. Ayrıca 4 çekirdek..

Soyle bir makina alsam
dediklerimi yaparmiyim

Luck Star

Luck Star

Üye
İşlemci U serisi ve ekran kartı normal bir kart

Dediğimi unutma işlemci m h veya hq olsun

Ekran Kartı kesinlikle nvidia gtx.

He diğerleri de işini görür ancak benim dediklerim gta5 ten tut ne var ne yok kaldırıyor. Kaldı ki diğer işleri yapmayavarsin :D

by-pegasus

Üye
    Konu Sahibi
İşlemci U serisi ve ekran kartı normal bir kart

Dediğimi unutma işlemci m h veya hq olsun

Ekran Kartı kesinlikle nvidia gtx.

He diğerleri de işini görür ancak benim dediklerim gta5 ten tut ne var ne yok kaldırıyor. Kaldı ki diğer işleri yapmayavarsin :D

Hmm :) islemcinin u olmasindan kaybetti
dediklerin derken
su monsterimi diyorsun
yoksa linkini verdigin asusumu ?

Luck Star

Luck Star

Üye
Monster ya da Asus farketmez.

İ5 4200H - 4200M
Nvidia gtx850
8gb ram

Bu pc seni üzmez emin ol :D

by-pegasus

Üye
    Konu Sahibi
Monster ya da Asus farketmez.

İ5 4200H - 4200M
Nvidia gtx850
8gb ram

Bu pc seni üzmez emin ol :D

tamam üstad tesekkurler simdi son bir kere daha arastirmaya cikip kararimi vereyim
ve sonra buradaki magazalarda varsa birde canli olarak bir inceleyeyim

Luck Star

Luck Star

Üye
En güzeli bence de :)

Luck Star

Luck Star

Üye
Hayırlı olsun şimdiden :)

by-pegasus

Üye
    Konu Sahibi
Aklima takilan tek birsey kaldi
Mesela bilgisayarimiz 64bit destekli
Bununla 32bit bir uygulama calistirabilirmiyim

Luck Star

Luck Star

Üye
İşletim sisteminden bahsediyorsun diye tahmin ediyorum. Kesinlikle rahat olabilirsin. 64 bit işletim sisteminde 2 adet program files klasör var birisi 32bit için (program files x86) yazar diğeri ise kendi 64bit programları için. Yani 64bitte herşey çalışır.

by-pegasus

Üye
    Konu Sahibi
İşletim sisteminden bahsediyorsun diye tahmin ediyorum. Kesinlikle rahat olabilirsin. 64 bit işletim sisteminde 2 adet program files klasör var birisi 32bit için (program files x86) yazar diğeri ise kendi 64bit programları için. Yani 64bitte herşey çalışır.

Bunun icinde tesekkurler

Bu arada buldugum makina bu fiyatida elimdekine gore dusuk

Luck Star

Luck Star

Üye
İşte ben bunu 8gb ramli olanını 1700 liraya aldım. Pcdepoda şuan 4gb ramlisi daha ucuz ancak karar senin. Sorun dolardan kaynaklanıyor bu aralar elektronik cihazlar tavan yaptı.

Takipçi Satın Al

Üst Alt