2500 laptop önerisi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Luck Star

Luck Star

Üye
SSD fiyatı belli 400 kağıt seçim senin :D SSD olup ucuz olan yok başka bir yerden kısıyorlar bu sefer biliyorsun.
Hocam simdi ssdsiz almak istemiyorum acikcasi butcem 3000 4000 ama nekadar az olursa okadar iyi tabiki fiyat istedigim pes falan cok oynarim cok film izlerim solid autocad ustune ilk alinca hevesle gta falan kurarim onlarida calistirmasi lazim haliyle sonra hevesim gecince klasik lol dota falan olur ama ilk alindiginda herkes oynamak ister yani
Acer vn7 nasil sizce

Asus X550JK ' dan 2 farkı var. Ekran full hd ve ekran kartı bir üst model GTX860...
Şimdi asus 2000 lira bu 2600 lira. ikisine de SS ekleyebilirsin diye tahmin ediyorum ancak asus için galiba hdd ile yer değiştiriyorlardı.
Yok yok DVD rom değişilipte takılabiliyormuş..

avast

avast

Üye
SSD fiyatı belli 400 kağıt seçim senin :D SSD olup ucuz olan yok başka bir yerden kısıyorlar bu sefer biliyorsun.

Asus X550JK ' dan 2 farkı var. Ekran fu ll hd ve ekran kartı bir üst model GTX860...
Şimdi asus 2000 lira bu 2600 lira. ikisine de SS ekleyebilirsin diye tahmin ediyorum ancak asus için galiba hdd ile yer değiştiriyorlardı.
Yok yok DVD rom değişilipte takılabiliyormuş..
Hocam ben 3300 luk vn 7 den bahsediyorum i7 4720hq msata giriside varmis ssdi eklenebiliyo 2000 e alip

by-pegasus

Üye
    Konu Sahibi
bir laptopta ssd oldugunu nerden anlayabiliriz ki

Beyler buda var 3000 in asagisinda nasil dersiniz

By_aLpKuN

By_aLpKuN

Üye
şuan monster abra a5 v1.1'den yazıyorum.2700 liraya alabileceğin bu performanstaki tek laptop diyebilirim.almadan önce toshiba, asus,msi gibi modellere baktım, bunun yarı performansında 4000 lira.ayrıca destek sıfır denilebilecek kadar az.
mosnter'ı almaya gidince zaten anlıyorsun doğru adreste olduğunu.
ben sonuna kadar memnunum ama sen bilirsin, kazıklanmak istiyorum dersen asus,toshiba al.
monster:performonster.

by-pegasus

Üye
    Konu Sahibi
şuan monster abra a5 v1.1'den yazıyorum.2700 liraya alabileceğin bu performanstaki tek laptop diyebilirim.almadan önce toshiba, asus,msi gibi modellere baktım, bunun yarı performansında 4000 lira.ayrıca destek sıfır denilebilecek kadar az.
mosnter'ı almaya gidince zaten anlıyorsun doğru adreste olduğunu.
ben sonuna kadar memnunum ama sen bilirsin, kazıklanmak istiyorum dersen asus,toshiba al.
monster:performonster.

Iyide
duymadigim bir marka
buralarda bulurmuyum bilmem
servis ne kadar onem veriyor nereye goturecegim birsey olursa
ve aldigim zaman baya idare etmesi lazim
bulundugum ortam neticesi ile birsey olmamasi lazim nasil desem meslekten dolayi duzen hastaligi var
kasasi cizilir yada soyulursa kafayi yerim
cesit yani

avast

avast

Üye
Bence monster abra a7 v3.2 tartismasiz ben alicam insallah yakin zamanda msi ge70 in kasasini kullaniyo donanim zaten belki

Invoke

Invoke

Üye
Iyide
duymadigim bir marka
bulundugum ortam neticesi ile birsey olmamasi lazim nasil desem meslekten dolayi duzen hastaligi var
cesit yani
Alana kadar ben de çok duymamıştım açıkçası. Araştırın isterseniz.
Netten sipariş edip, alıyorsunuz kapınıza geliyor kargoyla.
Servise vermek isterseniz aras kargo ile ücretsiz gönderiyorsunuz.
Benim 1 yıldır sorunum yok.
Soyulmaya gelince yeni modelleri bilemeyeceğim ama abra a5 v1.1.2(clevo kasa) de touchpad in sol tarafındaki boş kısmın rengi attı. Tam elinizi awsd ye koyduğunuzda bileğinizin geldiği yer.

Son düzenleme:
alfo9403

alfo9403

Üye
Iyide
duymadigim bir marka
cesit yani

Monster msi dan sonra gelir duymadığınız bir marka olarak bakmayın oyun bilgisayarı işinde en iyi 3 içinde. Siradan kullaniciya hitap etmedigi icin herkes pek bilmez. Acer casper gibi bilgisayarlar monsterın yaninda çöp. Servis konusunda sıkıntı olmaz bilakis servis desteği diğer markalardan çok çok daha iyi ayrica bilgisayara birşey ekleyip çıkarmak isterseniz garanti de bozulmuyor. Mesela ilerde ssd alırsınız ram alırsınız kafaniza göre degistirebilirsiniz. Günlük kullanım icin çok şık durmaz onu bastan soyleyim bu pcler oyunculara hitap eden performans amaclı pcler. Servise kargo ile gonderiyorsunuz zaten. Uzun ömürlü olarak tasarlanır bunlar bi aldığınızda sadece iç donanımı değiştirerek 10 seneye kadar kullanmanız için yapılır. Kasada problem olacağını zannetmiyorum bu nedenle.

avast

avast

Üye
Aimdi benim esas sorum monsterin msi kasa kullanan abra a7 v3.2 modelini mi almak yoksa clevo kasa kullanan abra a5 v5.1 i mi almak

alfo9403

alfo9403

Üye
Aimdi benim esas sorum monsterin msi kasa kullanan abra a7 v3.2 modelini mi almak yoksa clevo kasa kullanan abra a5 v5.1 i mi almak
A7 de ekran boyutu daha büyük ve daha ağır(200gr demeyin biryerden sonra keske bi 200 daha hafifini alsaydim diyorsunuz) daha ziyade masaustu kullanima yonelik ben a5 derim ekran boyutu daha uygun taşımak için ayrica sabit disk 1tb digerinin iki katı. Performans olarakta kullanimda fark hissetmezsiniz. Ama a7 dış kasa olarak daha hoş tamamen şu satten sonra sizin zevkinize kalmış.

0MG90

0MG90

Üye
Arkadaşlar buraya Monster'ı sormayın müşteri hizmetlerini arayın diyorum adamlar her türlü konu hakkında size cevap veriyor, güvenmesem bende almazdım zaten

Bütçeniz varsa GTX 9XX serisi ekran kartı alın, paranıza yazık günah yoksa
Ayrıca ben 120GB SSD'ye 220lira verdim, çokta pahalı değil ama M2 SATA olduğu için diğer SSD'lere göre pahalı

avast

avast

Üye
Hocam monsterdan sorunum yok 17 inc olmasi daha iyi gibi surekli tasimayacagim universitede yurtta yada apartta olacagim e masaustu sansi olmuyor boyle olunca laptopa yoneliyorum
Ama iste hangisi mantikli clevo kasami msi kasami a7 de

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
0MG90

0MG90

Üye
Link atar mısın ona göre yorum atıcam

avast

avast

Üye
Link atar mısın ona göre yorum atıcam

Bunlar nasil msatayi bir iki ay sonr a kendim takicam aldigimi 1tb yaptiririm sadece

0MG90

0MG90

Üye

Bunlar nasil msatayi bir iki ay sonr a kendim takicam aldigimi 1tb yaptiririm sadece
Abra A5 v4.1 'i direk ele. Hem tipten kaybediyor hemde optik sürü falan yok.
Abra A7 v3.2 'de 500GB HDD var ondan kötü biraz birde Bluetooth falan yok galiba yazmıyor ondan onu da eledim. 1TB HDD eklersen pahalı olur.

Seçimini Abra A5 v5.1.1 ve A7 v6.1.1 arasından yap bence. Farkları ekran boyutu başka yok. A7 biraz daha ağır birde.
Ben şu an A5 v5.1'den yazıyorum gayet güzel cihaz öneririm yani. Dediğim gibi ekran boyutuna karar ver, alırken de öğrenci yaz indiriminden faydalanmak istiyorum seçeneğine tıkla indirim yapılıyor. HDD değiştirip alacaksan 1TB Hitachi Travelstar öneririm. Ekranı da IPS yaptırabilirsin.

avast

avast

Üye
Abra A5 v4.1 'i direk ele. Hem tipten kaybediyor hemde optik sürü falan yok.
Abra A7 v3.2 'de 500GB HDD var ondan kötü biraz birde Bluetooth falan yok galiba yazmıyor ondan onu da eledim. 1TB HDD eklersen pahalı olur.

Seçimini Abra A5 v5.1.1 ve A7 v6.1.1 arasından yap bence. Farkları ekran boyutu başka yok. A7 biraz daha ağır birde.
Ben şu an A5 v5.1'den yazıyorum gayet güzel cihaz öneririm yani. Dediğim gibi ekran boyutuna karar ver, alırken de öğrenci yaz indiriminden faydalanmak istiyorum seçeneğine tıkla indirim yapılıyor. HDD değiştirip alacaksan 1TB Hitachi Travelstar öneririm. Ekranı da IPS yaptırabilirsin.
Hocam clevo kasa alanlar kasa soyuluyo mentese oynak falan demisler ustune birde msi kasa ge70 ile syni herkes msi kasa onerdi o yuzden kararsiz kaldim 5.1 nasil sizce kasa falan ips isik sizmasi var diyorlar msata alip kendim takacagim msata girisi varmi msi anakarti falan daha saglamdir icindeki dediler

0MG90

0MG90

Üye
Hocam clevo kasa alanlar kasa soyuluyo mentese oynak falan demisler ustune birde msi kasa ge70 ile syni herkes msi kasa onerdi o yuzden kararsiz kaldim 5.1 nasil sizce kasa falan ips isik sizmasi var diyorlar msata alip kendim takacagim msata girisi varmi msi anakarti falan daha saglamdir icindeki dediler
Kasa bana kaliteli geldi, ekranı da iyi sızma falan yok ama IPS taktırırsan daha iyi olur
Msata kısmı var kendin de takabilirsin, ben kasayı açmadığımdan bilmiyorum ama Monster müşteri hizmetini ararsan yardımcı oluyorlarmış nasıl takacağını falan anlatıyorlarmış

avast

avast

Üye
Kasa bana kaliteli geldi, ekranı da iyi sızma falan yok ama IPS taktırırsan daha iyi olur
Msata kısmı var kendin de takabilirsin, ben kasayı açmadığımdan bilmiyorum ama Monster müşteri hizmetini ararsan yardımcı oluyorlarmış nasıl takacağını falan anlatıyorlarmış

Sorun nasil takacagim degil merak ettigim kasa kalitesi uzun sure dayanmasi isiniyomu isinmiyomu 17 inc daha iyi olur gibi gelmisti aslinda ama tek fan birde ustune msi kasa dsha kaliteli falan diyorlar clevolara gore cunku renk atar falan can sikar gozume batar

Takipçi Satın Al

Üst Alt