Telefon Tavsiyesi 2500-3000 lira arası telefonlar

Haklisin bende S3,S4,S5 kullandim. Ama denk cihazlara kiyasla Samsung eziyor. S3'u aldigimda HTC One X'le takaslamistim. Inanir misin S3'ten daha rezalet bir telefon. Samsung'u Note serisiyle kullan S serisi pek kaliteli degil

Tepkiler: ahmtwrc857
Valla kardeşim zevkine göre mesela iphone 6 plus olabilir Z3 olabilir Z2 olur

O paraya neler yapılmalı telefon son sırada

Dün z3 compact aldım. Güzel telefon size de öneririm.

Tepkiler: ahmtwrc857 ve byAndroid

furkey

Üye
Haklisin bende S3,S4,S5 kullandim. Ama denk cihazlara kiyasla Samsung eziyor. S3'u aldigimda HTC One X'le takaslamistim. Inanir misin S3'ten daha rezalet bir telefon. Samsung'u Note serisiyle kullan S serisi pek kaliteli degil
Hangi yönüyle ezdiğini de söylersen daha iyi bir argüman sunabileceğimi düşünüyorum.

Benchmark diyorsan, samsung hile yapıyordu haberleri çıktı. Hile yapmayınca da m8 tarafından ezildi zaten.
Ekran kalitesi diyorsan, en doygun renkli ekran en iyisi olmuyor, zira absürt derecede abartı renkler verebiliyor bazılarında.
Optimizasyon diyorsan, burada sandalyeden düşerek kahkaha atarım.
Multimedya diyorsan, arkadaşımın note 3 üne lollipop geldikten sonraki sözünü söylüyorum: "Samsung harika iş çıkarmış yine önceden bir türlü odaklayamıyordu kamera şimdi süper odaklıyor". Müzik keza HTC ve Sony den daha iyisini bilmiyorum.
Yapı kalitesi diyorsan, sanırım jelatinden telefon yapsak o daha iyi olur.
Tasarım desen, geyik desenli kazakların daha iyi tasarımları var.
Bloatware desen, denizde kum, samsung da bloatware.
Pil süresi desen, evet belki pil süresinden güzel değerler alabilirsin yiğidi öldür hakkını yeme.

Eh başka da bişey kaldıysa söylersin doğruysa eyvallah derim yanlışsa da argümanımı sunarım.

Edit: One X şarj süresi haricinde bence s3 ün kat kat üstünde bir telefondur. Zamanında s3 ve one x arasında kalıp s3 tercih etmiş birisi olarak söylüyorum.

Tepkiler: ahmtwrc857 ve 0MG90
Z3 Almanızı önerirdim Kendi Magazamdan Bakabilir düşünürsen indirim çeki verebilirim

Stabilite ve pil. Muzik istesem iPod fotograf istesem prof bir makine alirim. Telefondan istedigim seyler hiz ve yolda birakmamasidir.

Bence o parayı hak eden telefonlar apple ve note serisi. İyi forumlar.

sebo7

Üye
sony olsun taştan olsun

MaxipmaN

Üye
yapıştırırım bi note4

mrzstyl

Üye
3000 tlem olsa 1200 üne nexus 5 alır geri kalan parayıda fuzuli yerdim

furkey

Üye
Stabilite ve pil. Muzik istesem iPod fotograf istesem prof bir makine alirim. Telefondan istedigim seyler hiz ve yolda birakmamasidir.
TouchWiz in stabil olduğunu söylemen hayli ilginç. Htc veya sony öneririm stabilite için. Aslında stabilite konusunda samsung Android in bilenmiş markaları arasında en kötülerinden biridir deneyimlerime göre.

Şimdi düşüncelerime gelecek olursak: 2500-3000 lira veriyorsak eğer bir cihaza bence bu özellikler de olmalı ki bence telefon dediğin multimedia cihazı olmalı. Zira web sayfalarını artık bütün telefonlar hızlı açıyor, uygulamaları yüklüyor vs. Büyük çaplı oyunları oynamak da senin tabirinle telefonu "yolda bıraktiriyor". Kaldı ki samsung batarya süresinde de birinci değil.

Htc one m9
ya da
iphone 6 plus

T.serdar

Üye
Htc m9 yada soylentiler dogruysa tamamiyla metal olursa s6 alirim lg g4 te olabilir

S3 Touchwiz'iyle yorum yapmamani tavsiye ederim. Note 3 ve Note 4 edin anlarsin demek istedigimi. He multimedya olayina gelince multimedyada iOS cihazlarinin en onde oldugunu bilmen gerek. iSight kamera kadar iyisi yok hiçbir cihazda

furkey

Üye
S3 Touchwiz'iyle yorum yapmamani tavsiye ederim. Note 3 ve Note 4 edin anlarsin demek istedigimi
S3 değil zaten s5 ve note 3 ü kullanma, note 4 ü de deneme fırsatım oldu ve ben kötü bir optimization gördüm

Ayrıca hazır başlamışken diğer konular hakkında da fikrini bilmek isterim

S3 değil zaten s5 ve note 3 ü kullanma, note 4 ü de deneme fırsatım oldu ve ben kötü bir optimization gördüm

Ayrıca hazır başlamışken diğer konular hakkında da fikrini bilmek isterim
Suan N9005 kullanıyorum. Stabilite ve optimizasyonda sorun yasamadim.