Utk4n*
Üye
utk4n hocam müsaitsen şu açılış resim ve müziğini nasıl değiştiriyoz telefondan tekrar flaslamadan..
FLash atmadan hiç denemedim ^^. Ama konuSu waR foRumda.
utk4n hocam müsaitsen şu açılış resim ve müziğini nasıl değiştiriyoz telefondan tekrar flaslamadan..
Bu dosya ya telif hakkı iddiası nedeniyle veya yükleyen kişi tarafından silinmiştir.
silinmiş yenilerseniz sevinirim
ya arkadaşım kusura bakmayın ama Allah rızası için şu n97 için de fw bekliyoruz yaaa... mecburen buraya yazdım belki sesimi duyan olur... herkes 5800 için milyonlarca fw yapmış endoksanyedi fw tektük... tekrar özür diler emeklerinden dolayı teşekkürü bir borç bilirim...
saygılarımla.
2 Gündür Kullanıyorum Sıkıntı yok Herşey Tıkırınca .
Mesaj Olayı Telefondan Telefona Değişiyor Bende Dakikasına geliyor Normal Yani .
Kamera Kullanılıyor Hatası Yok .
Saatlerce Nette Takıldım Atma Yok
Günde 4 5 saat nette takılıyorum artı 100 200 msj atıyorum 1 Gün rahat Gidiyor Sarjı
Ellerine Sağlık Hatasız Hocam
.Kardeşim bende hoşuma giden bi c6 fwsi var fakat bundan restart yazısını yeniden başlat olarak değiştirmek istiyorum bide *#0000# ypınca çıkan ismi değiştirmek istiyorum nasıl yapabilirim yardımcı olurmusun? Senin bi konun vardı fwnizi kendiniz yapın diye o yüzden yardımcı olabileceğine inanıyorum şimdiden teşekkürler. Bide ovi mapse wifi seçeneği ekleyebilirmiyim?
Tuş kilidini ayarlarken menüye atıyor sizdede oluyormu
Çok çok teşekkür ederim kardeşim eline emeğine sağlık..
utku kardeş flash lite 4.1 eklimi youtubedeki videoları ve milliyet tv yi soruzsuz izlerdik hangi cfw yi yüklediysem milliyet tv de sorun çıkartıyodu acaba bundada olurmu
Philips inde var 1-5,2 ay gidiomuş![]()
. O nasıL biRşey aRkadaS
.milliyet tv videoları izleniyorda video açarken beyaz ekran oluyor ekranın kaydırınca gidip geliyor :SYoutubeye giRdiğim için onunkiLeri izLiyoRum bi tek miLLiyette izLeniyoR mi biLmiyoRum ^^.
milliyet tv videoları izleniyorda video açarken beyaz ekran oluyor ekranın kaydırınca gidip geliyor :S
.BiLmiyoRum vaLLa ne deSem yaLan oLur.