[»21.02.2011« Utk4n* v52 c6v20 SpeciaL Edition ~ Ben Daha iyiSini Yapana KadaR En iyiSi Bu ;)]

Sponsorlu Bağlantılar

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi

tylol_26

Üye
eyvallah araştırayım bakalım kolaygelsin diyeyim..

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
Bir dene ama yinede 360x640 boyutLarında bi reSim buL. XpLore iLe z ye giR boot'a gir kendi iStediğin reSmin adını startup diye kaydetmeyi unutma. Sonra boot doSyaSının içine at.

Ronaldinho22

Üye
Bu dosya ya telif hakkı iddiası nedeniyle veya yükleyen kişi tarafından silinmiştir.

silinmiş yenilerseniz sevinirim

otoritec

Üye
ya arkadaşım kusura bakmayın ama Allah rızası için şu n97 için de fw bekliyoruz yaaa... mecburen buraya yazdım belki sesimi duyan olur... herkes 5800 için milyonlarca fw yapmış endoksanyedi fw tektük... tekrar özür diler emeklerinden dolayı teşekkürü bir borç bilirim...

saygılarımla.

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
Bu dosya ya telif hakkı iddiası nedeniyle veya yükleyen kişi tarafından silinmiştir.

silinmiş yenilerseniz sevinirim

Link iLk yoRum yazan aRkadaSın meSajında.

--------------- Ekleme ---------------

ya arkadaşım kusura bakmayın ama Allah rızası için şu n97 için de fw bekliyoruz yaaa... mecburen buraya yazdım belki sesimi duyan olur... herkes 5800 için milyonlarca fw yapmış endoksanyedi fw tektük... tekrar özür diler emeklerinden dolayı teşekkürü bir borç bilirim...

saygılarımla.

kotukoylu yapmış n97 fw.

powercocuk15

powercocuk15

Üye
2 Gündür Kullanıyorum Sıkıntı yok Herşey Tıkırınca .
Mesaj Olayı Telefondan Telefona Değişiyor Bende Dakikasına geliyor Normal Yani .
Kamera Kullanılıyor Hatası Yok .
Saatlerce Nette Takıldım Atma Yok
Günde 4 5 saat nette takılıyorum artı 100 200 msj atıyorum 1 Gün rahat Gidiyor Sarjı
Ellerine Sağlık Hatasız Hocam

MANOWAR16

Üye
Tuş kilidini ayarlarken menüye atıyor sizdede oluyormu

palasibo

Üye
Kardeşim bende hoşuma giden bi c6 fwsi var fakat bundan restart yazısını yeniden başlat olarak değiştirmek istiyorum bide *#0000# ypınca çıkan ismi değiştirmek istiyorum nasıl yapabilirim yardımcı olurmusun? Senin bi konun vardı fwnizi kendiniz yapın diye o yüzden yardımcı olabileceğine inanıyorum şimdiden teşekkürler. Bide ovi mapse wifi seçeneği ekleyebilirmiyim?

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
2 Gündür Kullanıyorum Sıkıntı yok Herşey Tıkırınca .
Mesaj Olayı Telefondan Telefona Değişiyor Bende Dakikasına geliyor Normal Yani .
Kamera Kullanılıyor Hatası Yok .
Saatlerce Nette Takıldım Atma Yok
Günde 4 5 saat nette takılıyorum artı 100 200 msj atıyorum 1 Gün rahat Gidiyor Sarjı
Ellerine Sağlık Hatasız Hocam

EyvaLLah kaRdeSim bende bunun için ugRasıyoRdum zaten emeLime uLaStıySam ne mutLu bana :).

Kardeşim bende hoşuma giden bi c6 fwsi var fakat bundan restart yazısını yeniden başlat olarak değiştirmek istiyorum bide *#0000# ypınca çıkan ismi değiştirmek istiyorum nasıl yapabilirim yardımcı olurmusun? Senin bi konun vardı fwnizi kendiniz yapın diye o yüzden yardımcı olabileceğine inanıyorum şimdiden teşekkürler. Bide ovi mapse wifi seçeneği ekleyebilirmiyim?

+ Wifi seçeneği oLayını konunun en baSına yazdım nasıL yapıLacagını.
+ ReStaRt olayı bunu indiR.
+ 0000 Yapınca cıkan iSmi değiştiRmek için. Rofs2 yi aç. ResouRce ye giR. oRda verSion diye kLasöR waR oRdan iStediğin ayarLamaLarı yap.

Tuş kilidini ayarlarken menüye atıyor sizdede oluyormu

Tuş kiLidi için.

Menü - AyarLar - TeLefon - Ekran - Işık zaman aşımı'nı iStediğin süReye getiRdiğinde tuş kiLidine ozaman giReR.

palasibo

Üye
Çok çok teşekkür ederim kardeşim eline emeğine sağlık..

PriZm

PriZm

Üye
Uzun patarya isteyenler yallah bu fw ye koşsun:D

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
EyvaLLah :D. Sony Ericsson bi teLefon yapmıS 1 ay gidiyoRmuS saRjı :D.

PriZm

PriZm

Üye
Philips inde var 1-5,2 ay gidiomuş:D

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
utku kardeş flash lite 4.1 eklimi youtubedeki videoları ve milliyet tv yi soruzsuz izlerdik hangi cfw yi yüklediysem milliyet tv de sorun çıkartıyodu acaba bundada olurmu

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
utku kardeş flash lite 4.1 eklimi youtubedeki videoları ve milliyet tv yi soruzsuz izlerdik hangi cfw yi yüklediysem milliyet tv de sorun çıkartıyodu acaba bundada olurmu

Youtubeye giRdiğim için onunkiLeri izLiyoRum bi tek miLLiyette izLeniyoR mi biLmiyoRum ^^.

Philips inde var 1-5,2 ay gidiomuş:D

BenzinLi fiLan heraLde :D. O nasıL biRşey aRkadaS :D.

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
Youtubeye giRdiğim için onunkiLeri izLiyoRum bi tek miLLiyette izLeniyoR mi biLmiyoRum ^^.
milliyet tv videoları izleniyorda video açarken beyaz ekran oluyor ekranın kaydırınca gidip geliyor :S