[»21.02.2011« Utk4n* v52 c6v20 SpeciaL Edition ~ Ben Daha iyiSini Yapana KadaR En iyiSi Bu ;)]

Sponsorlu Bağlantılar

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
off süper. Başarılar dilerim.
Fw den tema nasıl silriz.Sildimmi telefonda temayı gösterior ama bozuk diyor(fw ypyrm kendi temalarımı tek atıcam) şimdide tşkler

Yazılımdan Sound Waves veya Nokia Theme White hariç diğer temaları kaldırmak.

private/10207114/import içindeki 101f84b9 klasörü hariç diğer klasörleri silin.

resource/skins klasörüne de aynı işlemi uygulayın.

Eğer Nokia Theme White dursun istiyorsanız 20022F28 klasörünü silmeyin.

Repack and flash.

NoDisconnet

NoDisconnet

Üye
tşkkerler. Yanlış anlamanı istemem senin fw yi kulanmiyacağım.^^

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
Yok hocam soRun degiL :). YaRdım Lazim oLurSa soRabiLirSin.

NoDisconnet

NoDisconnet

Üye
Yeni mediabarı uyguladım gayet başarılı.

firozat

Üye
Merhabalar,
Daha önce 5800 cihazıma hiç yeni rom yüklemesi yapmadım. Daha önce samsung i900 omnia ve LG gm750 olan ikiside windows mobile cihaz kullandım bunlarda farklı romlar denemiştim..
5800 cihazımdada daha hızlı romlar kullanmak isterim tabikide. Bununla birlikte varsa ekstra özelliklerinde varsa kullanılmasını isterim:) Bu ROM yükleme işleminden sonra sertifika isteyen programları direk kullanabiliyormuyum acaba? Bu hacklenmiş cihaz dedikleriniz sertifikalama işlemi yapmadan programları kullanabilmekmi oluyor? Forumda bir çok bilgi var ama hangi birini okuyacağımı şaşırdım bu sorularıma cevap alabilirsem elimde patlatmadan cihazıma bir el atmak istiyorum :)

Bu firmwireden sonra sertifika isteyen programları direk bir şekilde yükleyebiliyormuyum? Bu sorularımla ilgili cevap alırsam sevinirim.

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi

NormaL ekran 4x5 Menu.

--------------- Ekleme ---------------

ArkadaSLar Ana konuya ekLiyemiyoRum Admin konu düzeLtme özeLLiğini eLimden aLdı ^^.

NormaL Menü 4x4 BuyRun.

ilk mesaj benden :)

sonunda beklenen fw geldi stabilite ve 0 hata :) deneyin görün ;)

tşk utk4n üstad.... :)

UTK4N KARDEŞIMIZIN KONU DUZENLEME YETKISINDE PROBLEM OLDUGUNDAN LINKLERI KONUYA EKLIYEMEDI BEN MESAJIMA EKLIYORUM MULTIUPLOAD LINKLERI SAHSIMA AIT....

Utk4n ~ c6v20. Rofs2 hariç.rar (30 MB)

Utk4n SpeciaL Edition 4x3 NormaL Menu.rar (61.36 MB)

NormaL ekran 4x5 Menu.

NormaL Menü 4x4 BuyRun.

Çok teşekküRLer abi :).

SOLWAYTER

SOLWAYTER

Üye
rica utk4ncım ne demek ... Yararı olduysa ne mutlu bana :)

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
Konuyu düzeLtme yetkiSi geLse daha iyi düzenLicem ama oLmuyoR işte :D.

tugrul_27

tugrul_27

Üye
utkan eline sağlık denemedik ama şarj nasıl acaba bu konuda çok mağdrumda

tylol_26

Üye
emeğine sağlık utk4n kardeş teşekkürler.

Newpronik

Üye
rica ederim utk4ncim forumda en sonunda tamamıyla buglarından kurtulmuş bi fw cıkabildi.cok ugrastın cok bekledık ama değdi.şimdi diyeceğim tek şey ey ahali şimdiye kadar yüklediniz ettiniz teliniz flash manyağı oldu dimi :) bırakın eskileri bunu bir deneyinde görün...msj bugu diyen arkadaşlar size önerim bakın flash atmadan once hafıza kartınızı yedekleyın yedeklemesıne ama tamamen bıcımlendırın sistem dosyalarını silmeden daha garantilidir..Ayriyetten tele flashtan önce ve sonrasında hard format atın...Eğer mesaj bugu alıyorsanız utk4n fw yi yüklemeden önce birkez navifirm ile indirdiğiniz orjinal fw yi yükleyin hard format atıp sonra utkan fw yi yükleyin mesaj bugu %99 olmaması gerekmekte...

hocam dediğin gibi yaptım hard format attım navifirmden orjinal yazılım indirdim yükledim tekrar format attım şimdi utkan yüklüyorum haydi hayırlısıyla inşallah düzelir şu mesaj bugu çok çektim ben ondan gıcık birşey :D

bu arada tekrar hard atmalımıyım utkanın cfw kurunca ?

Charade

Charade

Üye
Mesaj saatlerinde sorun varmi ? 1 aydir binh24 ün c6 v20.0.43 fw sini kullaniyorum modifiyesiz mesaj saatlerinde 1 defa bile hata olmadi bunda varmi peki ? Yoksa hemen kurarim :D nede olsa türkce :D bide V kac bu ?

20.0.042 mi

kuzenix

Üye
link uçmuş

SOLWAYTER

SOLWAYTER

Üye
hocam dediğin gibi yaptım hard format attım navifirmden orjinal yazılım indirdim yükledim tekrar format attım şimdi utkan yüklüyorum haydi hayırlısıyla inşallah düzelir şu mesaj bugu çok çektim ben ondan gıcık birşey :D

bu arada tekrar hard atmalımıyım utkanın cfw kurunca ?

inş yaşamazsın...evet hem orjınal fw yı yukledıkten soonra hemde utkanı kurduktan sonra hard atman tavsıyem tabı hafıza kartını yedekle ve bıcımlendır ....

Mesaj saatlerinde sorun varmi ? 1 aydir binh24 ün c6 v20.0.43 fw sini kullaniyorum modifiyesiz mesaj saatlerinde 1 defa bile hata olmadi bunda varmi peki ? Yoksa hemen kurarim :D nede olsa türkce :D bide V kac bu ?

20.0.042 mi

bazı kısılerde oluyormuş ama heralde cozduk bakalım arkadaş yasıcakmı :d 42 yapısı uzerıne entegreydı en son :d

Newpronik

Üye
sanki düzeldi şuan deneme fırsatım olmadı fakat 10 tane mesaj attırdım kendime takır takır çalışıyor yarın kesin cevabı söylerim :D

SOLWAYTER

SOLWAYTER

Üye
sanki düzeldi şuan deneme fırsatım olmadı fakat 10 tane mesaj attırdım kendime takır takır çalışıyor yarın kesin cevabı söylerim :D

inş tamamen sorun kalkmıştır kardeşim... dediğim işlemleri sırayla yapanlar atlatır problemi :)

:d:

konunun altındakı ılk yazıdıgım mesajda lınklerı bulabılırsınız ılk sayfada konunun altındakı ılk mesajımda ...

motomz

Üye
denicem bklm bide bnm bi sorum olucaktı v 42 mi v43 mü bide bu eski orji versiyonlarda bazı telefonlarda soguk aylarda ekran birbirine giriyordu nokia yeni bi versiyonla bu işi çözdü ama şuan forumdaki çogu 5800 c6 yazılımı denedim ama hepsinde ekran birbirine giriyo az bişey ısıtınca düzeliyo yazılımla düzeltilebilen bi sorun rica etsem bunu nasıl yapıcagımızı gösteren veya cfw sine eklicek olan varmı :D:DD

dedigim sorun bu sitede açılmıştı

4x4 olan link bozuk galiba resmi yazıyom indirmek için tıklayın dio tıklıyom ingilizce bişiler yazıyo

SOLWAYTER

SOLWAYTER

Üye
denicem bklm bide bnm bi sorum olucaktı v 42 mi v43 mü bide bu eski orji versiyonlarda bazı telefonlarda soguk aylarda ekran birbirine giriyordu nokia yeni bi versiyonla bu işi çözdü ama şuan forumdaki çogu 5800 c6 yazılımı denedim ama hepsinde ekran birbirine giriyo az bişey ısıtınca düzeliyo yazılımla düzeltilebilen bi sorun rica etsem bunu nasıl yapıcagımızı gösteren veya cfw sine eklicek olan varmı :D:DD

dedigim sorun bu sitede açılmıştı

böyle bir sorun oldugunu duymadım henüz...v52 üzerine c6 nın v20 si import edilme c6 versiyon20 nin sonu 42. daha 43 ü kullanmadı arkadaşımız...

4x4 olan link bozuk galiba resmi yazıyom indirmek için tıklayın dio tıklıyom ingilizce bişiler yazıyo

o ingilizce seyler captha yani güvenlik kodları...

o kodları aşagıdakı kutuya yazıp sonrasında download file dediğinizde dosya inmeye başlıcak..