[»21.02.2011« Utk4n* v52 c6v20 SpeciaL Edition ~ Ben Daha iyiSini Yapana KadaR En iyiSi Bu ;)]

Sponsorlu Bağlantılar

Swisyn

Swisyn

Üye
Batarya süresi ne kadar acaba?
Ben UnderTaker arkadaşımızın CFW'sini kullanıyorum çok güzel fakat 2 güne kadar bitiyor eğer bunun batarya süresi biraz daha iyiyse bunu kurmayı düşünüyorum, teşekkürler.

Bu arada imageshack işin cıvığını çıkartmış artık herkez tinypic kullanacak gibi... Resimleri yenilerseniz sevinirim en azından bi cfwyi görebiliriz :)

tylol_26

Üye
fw attıktan sonra açılış resmi ve müziğini değiştirebiliyormuyuz acaba yardımcı olursanız sevinirim bu arada tema bi harika olmuş.

--------------- Ekleme ---------------

birde java 2 beta 2.1.18 yüklemeye gerek varmı.

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
Batarya süresi ne kadar acaba?
Ben UnderTaker arkadaşımızın CFW'sini kullanıyorum çok güzel fakat 2 güne kadar bitiyor eğer bunun batarya süresi biraz daha iyiyse bunu kurmayı düşünüyorum, teşekkürler.

Bu arada imageshack işin cıvığını çıkartmış artık herkez tinypic kullanacak gibi... Resimleri yenilerseniz sevinirim en azından bi cfwyi görebiliriz :)

Ben sürekLi müzik dinLeyip meSajLaSıp nete giRdiğim için bana fazLa dayanmıyoR o yüzden diyebiLecek biRşeyim yok ^^. İnsan gibi kuLLanan aRkadSLar cevapLaSın bu soRuyu ^^.

fw attıktan sonra açılış resmi ve müziğini değiştirebiliyormuyuz acaba yardımcı olursanız sevinirim bu arada tema bi harika olmuş.

birde java 2 beta 2.1.18 yüklemeye gerek varmı.

DeğiştiRebiLiyorSun. GeRek yok içinde mevcut.

.xml yi neyle editleyeciğimi söylememişsin belli saten :))

xmL yi not defteRi iLe editLeyebiLrSin ^^.

Tele bir program yükleyecegim zaman DAHİLİ BİR BİLEŞEN hatası alıyorum. Çözüm nedir acaba arkadaslar???

Tek çözümü fw ye gömmek. BaSka biR yoLdan yükLeyemezSin. YükLeyebiLen waRSa yazSın ^^.

SOLWAYTER

SOLWAYTER

Üye
resim görme problemi yaşayanlar. a girip üye olun oturum actıktan sorna resimler görünücektir..

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
Fw resimLeri uçmuş imageshack e daha upLoad etmem ^^. Yazı StiLi bana aittiR. Fwdeki yazı stiLi oRjinaLdiR. Tema fw'nin içindediR.

tylol_26

Üye
kötüköylünün tsunami fw si vardı v51 için onun açılış resmi ve müziğini nerden bulabilirim elinde olan varmı. bulabilirsem bu resim ve müziği c/boot un içindekilerle mi değiştiriyoruz.

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
kötüköylünün tsunami fw si vardı v51 için onun açılış resmi ve müziğini nerden bulabilirim elinde olan varmı. bulabilirsem bu resim ve müziği c/boot un içindekilerle mi değiştiriyoruz.

Evet . NasıL yapıLdıgını anLatıRdım ama şuan müSait degiLim :).

p-siko mobile

p-siko mobile

Üye
sağol dostum :)

medjai001

medjai001

Üye
4x4 linkleri ölmüs birinin sana garezi var ayrıca bizede

adil567

Üye
Kullandım, undertaker in fw si daha iyi şu anda. Ses codecleri zayıf ayrıca. teşekkürler emeğin için.

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
Kullandım, undertaker in fw si daha iyi şu anda. Ses codecleri zayıf ayrıca. teşekkürler emeğin için.

OrjinaL teLefonun kendi codectLeri. Bazı aRkadaSLaR zararLı haporLrLere fiLan dedi değiştiRdim.

tylol_26

Üye
utk4n arkadaş bide müsait olunca diğer fw lerinde kullandığın dosya yöneticisinin adı neydi bi türlü bulamadım fexplorede x-plorede hoşuma gitmedi onun kullanımı daha pratikti.

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
utk4n arkadaş bide müsait olunca diğer fw lerinde kullandığın dosya yöneticisinin adı neydi bi türlü bulamadım fexplorede x-plorede hoşuma gitmedi onun kullanımı daha pratikti.

FiLeBrowseR mi ?

tylol_26

Üye
evvet hocam forumda arıyorum bitürlü bulamadım

hakanLp07

hakanLp07

Üye
imageshack :D tırt

happyayaz

Üye
patchlerden 4 tanesi war bu yazılımda ben bazı başka yamalarda eklemek istiyorum
bunun için system data rp_patches dosyasının yerine istediğim halini arşivleyip aynı isimde kaydetsem yeterli mi başka bi yerden bi dizin klasör felan değiştircek miyiz ??

tylol_26

Üye
filebrowser aslında nokia filebrowsermiş benim cahilliğim işte neyse halletim.

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
patchlerden 4 tanesi war bu yazılımda ben bazı başka yamalarda eklemek istiyorum
bunun için system data rp_patches dosyasının yerine istediğim halini arşivleyip aynı isimde kaydetsem yeterli mi başka bi yerden bi dizin klasör felan değiştircek miyiz ??

HayıR. Onu teLefonundanda haLLedebiLirSin ama. Ben geRekSiz diye siLdim digerLerini.

5x4 Linki.

tylol_26

Üye
utk4n hocam müsaitsen şu açılış resim ve müziğini nasıl değiştiriyoz telefondan tekrar flaslamadan..