[»21.02.2011« Utk4n* v52 c6v20 SpeciaL Edition ~ Ben Daha iyiSini Yapana KadaR En iyiSi Bu ;)]

Sponsorlu Bağlantılar

blomberg

blomberg

Üye
X-plore yok bu fw de ??

--------------- Ekleme ---------------

c: private klasörüne erişemiyorum Neden acaba ??

medjai001

medjai001

Üye
link ölmüş elinde olan upload edebilir mi?

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
link ölmüş elinde olan upload edebilir mi?

Utk4n ~ c6v20. Rofs2 hariç.rar (30 MB)

Utk4n SpeciaL Edition 4x3 NormaL Menu.rar (61.36 MB)

NormaL ekran 4x5 Menu.

NormaL Menü 4x4 BuyRun.

bu LinkLerden indiRecekSiniz. Admin konuyu düzeLtme Yetkimi aLdıgı için düzeLtemiyoRum konuyu.

X-plore yok bu fw de ??

c: private klasörüne erişemiyorum Neden acaba ??

X-PLoreyi sen yükLeyecekSin heRSeyi benden mi bekLiyorSunuz. YükLedikden sonRa Menü -AyarLar - Sistem KLasöRLerini göSteR diyip anLatıLan şekiLde yapın.

NoDisconnet

NoDisconnet

Üye
Kardeşim bedava host alıp oraya upload etsen daha iyi olmazmı.

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
LinkLer kaLdıRıLmıStıR. ArkadaSLarın yavaS demeSi üzeRine. EfekLeri temaLarı ve peRfoRmanSı tekRaR düzenLedim daha hızLı oLdu UpLoad ediLiyoR. Linki ben ekLeyemediğim için iLk meSajı atan kişi ekLeyecektiR.

tylol_26

Üye
nasıl ekleyeceğimi anlatırsan ekleriz tabi

tylol_26

Üye
teşekkürler.

happyayaz

Üye
BU İKİNCİ EKRANDA SAAT OLMASI LAZIM BENCE BU FWDE VAR MI ACABA YOKSA NASIL YAPABİLECEĞİMİ TARİF EDEBİLECEK Bİ BABAYİĞİT :p

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
BU İKİNCİ EKRANDA SAAT OLMASI LAZIM BENCE BU FWDE VAR MI ACABA YOKSA NASIL YAPABİLECEĞİMİ TARİF EDEBİLECEK Bİ BABAYİĞİT :p

Yok boş 2.ci ekRan.

2. ev ekranına saat ve tarih eklemek
Programı açın.Open a tıklayın.Benim modladığım rofs2 dosyasını açın..2-3 sn sonra Excract butonuna basın.
+ rofs2.img extracted to rofs2 folder, edit files in rofs2 folder and then click Repack​
Bunu diyene kadar bekleyin.
Sonra Programı açtığınız klasördeki rofs2 klasörüne gidin.private/200159c0/install/profile/hsps/00 klasörünün içindeki widgetconfiguration.xml dosyasında true yazan yeri false yapıp kaydedin.

Sonra fLash atın.

ilk mesaj benden :)

sonunda beklenen fw geldi stabilite ve 0 hata :) deneyin görün ;)

tşk utk4n üstad.... :)

UTK4N KARDEŞIMIZIN KONU DUZENLEME YETKISINDE PROBLEM OLDUGUNDAN LINKLERI KONUYA EKLIYEMEDI BEN MESAJIMA EKLIYORUM MULTIUPLOAD LINKLERI SAHSIMA AIT....

Utk4n ~ c6v20. Rofs2 hariç.rar (30 MB)

Utk4n SpeciaL Edition 4x3 NormaL Menu.rar (DÜZENLENDİ)22.02.2011

DeğişikLikLer ;
+ PerfoRmanS tekRaR aRttıRıLdı.
+ Yeni tema yapıLdı.
+ EfektLer değiştiRiLdi.
+ SensöR ayarLarı daha da hızLandıRıLdı.

Görsellerimiz Yeni:

sensorlerde bi problemimiz oldu birde temada begenilmeyen noktalar.efektler önceki efektlere çekildi .Batarya modu eklendi :) (UTK4N arkadaşımızın konu düzenleme yetkisi olmadığından ben ekledim arkadaşımız size yardımcı olucak :)

DigeR fw yi kaLdıRdık bu fw daha iyi aRkadaSLar ben ekLeyemedim yetkim aLındıgı için. SOLWAYTER abim'e teşşekkürLer LinkLeri ekLediği için :). GüLe güLe kuLLanın.

happyayaz

Üye
Utkancım editörü kullanabiliyorum zaten de değiştirmem gereken belgeyi bilmiyordum o kadarr yazmış zahmet etmişsin çok tşkler..
<b>Yok boş 2.ci ekRan.

Programı açın.Open a tıklayın.Benim modladığım rofs2 dosyasını açın..2-3 sn sonra Excract butonuna basın.
+ rofs2.img extracted to rofs2 folder, edit files in rofs2 folder and then click Repack​
Sonra Programı açtığınız klasördeki rofs2 klasörüne gidin.private/200159c0/install/profile/hsps/00 klasörünün içindeki widgetconfiguration.xml dosyasında true yazan yeri false yapıp kaydedin.

Sonra fLash atın
</b>

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
Utkancım editörü kullanabiliyorum zaten de değiştirmem gereken belgeyi bilmiyordum o kadarr yazmış zahmet etmişsin çok tşkler..
<b>Yok boş 2.ci ekRan.

Sonra fLash atın
</b>

Ben teşekküR EdeRim de yazıLmıSı waRdı oRdan aLdım ben yazmadım yani ^^.

ibalaban83

Üye
4x5 için hangisini indireceğim en son çıkanm hyangisi şimdi bir sürü link açılmış bide tam ekrandeğil galiba demi

Newpronik

Üye
yok hocam ya düzelmedi bu mesaj bugu format attım orjinal yazılım kurdum tekrar format attım utkan kurdum tekrar format attım düzelmiş gibi olmuştu ama hala geç geliyor arada

motomz

Üye
böyle bir sorun oldugunu duymadım henüz...v52 üzerine c6 nın v20 si import edilme c6 versiyon20 nin sonu 42. daha 43 ü kullanmadı arkadaşımız...

geçen kış da yaptı aynı sorunu mıknatıs koyarakda düzelio ama en son 40 lı bi yazılım gelmişti 5800 a o yazılımı attıktan sonra düzeldi telefon 1 senedir ne güzel kullandım ama şimdi c6 kurdum kışda üstüne gelince ekran gene bulanmaya başladı yapabilme ihtimali varsa çok güzel olucak bnm için

blomberg

blomberg

Üye
Tele bir program yükleyecegim zaman DAHİLİ BİR BİLEŞEN hatası alıyorum. Çözüm nedir acaba arkadaslar???