link ölmüş elinde olan upload edebilir mi?
X-plore yok bu fw de ??
--------------- Ekleme ---------------
c: private klasörüne erişemiyorum Neden acaba ??
Kardeşim bedava host alıp oraya upload etsen daha iyi olmazmı.
daha hızlı iner ve daha hızlı uplarsn bide bekleme derdi ortadan kalkar.yinede sen bilirsin.UpLoad siteLeri waRken niye ugRaSıyım ki?
nasıl ekleyeceğimi anlatırsan ekleriz tabi
BU İKİNCİ EKRANDA SAAT OLMASI LAZIM BENCE BU FWDE VAR MI ACABA YOKSA NASIL YAPABİLECEĞİMİ TARİF EDEBİLECEK Bİ BABAYİĞİT![]()
ilk mesaj benden
sonunda beklenen fw geldi stabilite ve 0 hatadeneyin görün
tşk utk4n üstad....
UTK4N KARDEŞIMIZIN KONU DUZENLEME YETKISINDE PROBLEM OLDUGUNDAN LINKLERI KONUYA EKLIYEMEDI BEN MESAJIMA EKLIYORUM MULTIUPLOAD LINKLERI SAHSIMA AIT....
Utk4n ~ c6v20. Rofs2 hariç.rar (30 MB)
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Utk4n SpeciaL Edition 4x3 NormaL Menu.rar (DÜZENLENDİ)22.02.2011
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
DeğişikLikLer ;
+ PerfoRmanS tekRaR aRttıRıLdı.
+ Yeni tema yapıLdı.
+ EfektLer değiştiRiLdi.
+ SensöR ayarLarı daha da hızLandıRıLdı.
Görsellerimiz Yeni:
sensorlerde bi problemimiz oldu birde temada begenilmeyen noktalar.efektler önceki efektlere çekildi .Batarya modu eklendi(UTK4N arkadaşımızın konu düzenleme yetkisi olmadığından ben ekledim arkadaşımız size yardımcı olucak
![]()
. GüLe güLe kuLLanın.<b>Yok boş 2.ci ekRan.
2. ev ekranına saat ve tarih eklemek
Programı açın.Open a tıklayın.Benim modladığım rofs2 dosyasını açın..2-3 sn sonra Excract butonuna basın.+ rofs2.img extracted to rofs2 folder, edit files in rofs2 folder and then click RepackBunu diyene kadar bekleyin.
Sonra Programı açtığınız klasördeki rofs2 klasörüne gidin.private/200159c0/install/profile/hsps/00 klasörünün içindeki widgetconfiguration.xml dosyasında true yazan yeri false yapıp kaydedin.
Sonra fLash atın
</b>
Utkancım editörü kullanabiliyorum zaten de değiştirmem gereken belgeyi bilmiyordum o kadarr yazmış zahmet etmişsin çok tşkler..
<b>Yok boş 2.ci ekRan.
2. ev ekranına saat ve tarih eklemek
Programı açın.Open a tıklayın.Benim modladığım rofs2 dosyasını açın..2-3 sn sonra Excract butonuna basın.+ rofs2.img extracted to rofs2 folder, edit files in rofs2 folder and then click RepackBunu diyene kadar bekleyin.
Sonra Programı açtığınız klasördeki rofs2 klasörüne gidin.private/200159c0/install/profile/hsps/00 klasörünün içindeki widgetconfiguration.xml dosyasında true yazan yeri false yapıp kaydedin.
Sonra fLash atın
</b>
Ben teşekküR EdeRim de yazıLmıSı waRdı oRdan aLdım ben yazmadım yani ^^.
4x5 için hangisini indireceğim en son çıkanm hyangisi şimdi bir sürü link açılmış bide tam ekrandeğil galiba demi
.xml yi neyle editleyeciğimi söylememişsin belli satenUtkancım editörü kullanabiliyorum zaten de değiştirmem gereken belgeyi bilmiyordum o kadarr yazmış zahmet etmişsin çok tşkler..
Ben teşekküR EdeRim de yazıLmıSı waRdı oRdan aLdım ben yazmadım yani ^^.)
böyle bir sorun oldugunu duymadım henüz...v52 üzerine c6 nın v20 si import edilme c6 versiyon20 nin sonu 42. daha 43 ü kullanmadı arkadaşımız...
--------------- Ekleme ---------------
geçen kış da yaptı aynı sorunu mıknatıs koyarakda düzelio ama en son 40 lı bi yazılım gelmişti 5800 a o yazılımı attıktan sonra düzeldi telefon 1 senedir ne güzel kullandım ama şimdi c6 kurdum kışda üstüne gelince ekran gene bulanmaya başladı yapabilme ihtimali varsa çok güzel olucak bnm için