[»21.02.2011« Utk4n* v52 c6v20 SpeciaL Edition ~ Ben Daha iyiSini Yapana KadaR En iyiSi Bu ;)]

Sponsorlu Bağlantılar

SOLWAYTER

SOLWAYTER

Üye
ilk mesaj benden :)

sonunda beklenen fw geldi stabilite ve 0 hata :) deneyin görün ;)

tşk utk4n üstad.... :)

ibalaban83

Üye
emeğine sağlık kardeş bir senin fwyi kullanıyorum sorun yok bu güncelleme yaptığının 4x5 yüklermisin acaba

SOLWAYTER

SOLWAYTER

Üye
rica ederim utk4ncim forumda en sonunda tamamıyla buglarından kurtulmuş bi fw cıkabildi.cok ugrastın cok bekledık ama değdi.şimdi diyeceğim tek şey ey ahali şimdiye kadar yüklediniz ettiniz teliniz flash manyağı oldu dimi :) bırakın eskileri bunu bir deneyinde görün...msj bugu diyen arkadaşlar size önerim bakın flash atmadan once hafıza kartınızı yedekleyın yedeklemesıne ama tamamen bıcımlendırın sistem dosyalarını silmeden daha garantilidir..Ayriyetten tele flashtan önce ve sonrasında hard format atın...Eğer mesaj bugu alıyorsanız utk4n fw yi yüklemeden önce birkez navifirm ile indirdiğiniz orjinal fw yi yükleyin hard format atıp sonra utkan fw yi yükleyin mesaj bugu %99 olmaması gerekmekte...

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim utk4ncim forumda en sonunda tamamıyla buglarından kurtulmuş bi fw cıkabildi.cok ugrastın cok bekledık ama değdi.şimdi diyeceğim tek şey ey ahali şimdiye kadar yüklediniz ettiniz teliniz flash manyağı oldu dimi :) bırakın eskileri bunu bir deneyinde görün...msj bugu diyen arkadaşlar size önerim bakın flash atmadan once hafıza kartınızı yedekleyın yedeklemesıne ama tamamen bıcımlendırın sistem dosyalarını silmeden daha garantilidir..Ayriyetten tele flashtan önce ve sonrasında hard format atın...Eğer mesaj bugu alıyorsanız utk4n fw yi yüklemeden önce birkez navifirm ile indirdiğiniz orjinal fw yi yükleyin hard format atıp sonra utkan fw yi yükleyin mesaj bugu %99 olmaması gerekmekte...

Öneri ve çözümün için teşekkürLer abi heRkeSin işine yaRayacak biR biLgi :). Çoğu kişide waR bu hata.

blue2112

blue2112

Üye
2 defadır indiriyorum Utk4n SpeciaL Edition 4x3 NormaL Ekran dosyasını rardan çıakrmıyor hata veriyor :S

SOLWAYTER

SOLWAYTER

Üye
yeniden upload ediliyor rofs dosyasında rardan cıkma problemi wardı...

MURAT1425

MURAT1425

Üye
ram bilgisi nedir acaba

blue2112

blue2112

Üye
Dosyada sorun devam ediyor :S

firozat

Üye
Merhabalar,
Daha önce 5800 cihazıma hiç yeni rom yüklemesi yapmadım. Daha önce samsung i900 omnia ve LG gm750 olan ikiside windows mobile cihaz kullandım bunlarda farklı romlar denemiştim..
5800 cihazımdada daha hızlı romlar kullanmak isterim tabikide. Bununla birlikte varsa ekstra özelliklerinde varsa kullanılmasını isterim:) Bu ROM yükleme işleminden sonra sertifika isteyen programları direk kullanabiliyormuyum acaba? Bu hacklenmiş cihaz dedikleriniz sertifikalama işlemi yapmadan programları kullanabilmekmi oluyor? Forumda bir çok bilgi var ama hangi birini okuyacağımı şaşırdım bu sorularıma cevap alabilirsem elimde patlatmadan cihazıma bir el atmak istiyorum :)

blue2112

blue2112

Üye
peki dostum beklemedeyim :)

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi

Yeni Link BuyRun. Ben konuya ekLeyemiyoRum çünkü uyaRı aLdım adminden konuyu düzeLtemediğim için buRdan indiRin.

blue2112

blue2112

Üye
teşekkür ederim indiriyorum hemen.

Utk4n*

Utk4n*

Üye
    Konu Sahibi
Ben teşekküR edeRim ^^.

NoDisconnet

NoDisconnet

Üye
off süper. Başarılar dilerim.
Fw den tema nasıl silriz.Sildimmi telefonda temayı gösterior ama bozuk diyor(fw ypyrm kendi temalarımı tek atıcam) şimdide tşkler