20x zoom'da bile 2 megapiksel (1200x1600) resimçekme, kaliteyi düşürmeden düzen ve efekt yapma

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aydoğdu43

aydoğdu43

Üye
    Konu Sahibi
20x zoom'da bile 2 megapiksel (1200x1600) resimçekme, kaliteyi düşürmeden düzen ve efekt yapma
arkadaşlar bu programı N70 imde kullanıyorum çok harika bişey.
piyasada biçok resim düzenleme ve efekt ekleme programı var ama hepsi resmin kalitesini düşürüyor. bu program ile telefonun kendi düzenleyicisinden çok daha kaliteli şekilde parlaklıl,kontrast,renk ayarlarını yapabilirsiniz.
ayrıca içindeki ''camera'' ya tıklayarak resim çekebilirsiniz ancak settings ten resim kalitesini en büyük boyuta ayarlayın. bu şekilde zoom yapsanız da görüntü 2 MP olur

*N70 in kamerası 2mp o yüzden zoom yapınca da 2 mp oluyor
ama 6630 un kamerası 1.3 mp , zoom yapınca onda da 1.3 olur
yani kameranin çözünürlüğünü artırmaz.Sadece normal ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ zoom yapıca da MUHAFAZA EDER

• Beğen
Tepkiler: ZAFER_0068D, rambo6868, yagizbogac ve 2 diğerleri

lord_can

Üye
kimse yorum yazmamış sakata gelmiyelim

aydoğdu43

aydoğdu43

Üye
    Konu Sahibi
Yok kardeşim sakata gelmezsin benim burda kimseye bi art niyetim yok. Kendim kullanmadığım şeyi de asla paylaşmam. Maxicepte ki nerdeyse bütün resim düzenleme programlarını denedim sağlam bisy bulabilmek için.En sonunda bunu buldum. Yani bu program S60 uygulamaları/ resim gösterici-düzenleyicileri bölümünde de var, sayfa 2de

ama çok güzel bi program olmasına rağmen kimsenin dikkatini çekmemiş.Ben millet bunu bilsin, faydalansin diye tekrar paylaştım.
Amaa, gelelim yorum konusuna,
bu sitedekilerin bana bi garazı var galiba.Açtığım konulara kimse yorum yazmıyor. Çok kaliteli bi antivirüs de paylaştım sitede. Yaklaşık 1100 kere indirilmiş ama 16 kişi teşekkür etmiş, yorum yazanlar da 3-5 kişi.....!!!!

Arkadaşım bak sen dikkate alıp bu konuya bakmışsın ya o da yeter bana...
Merak etme programda hiç bi sakatlik yok

chass

chass

Üye
kardeşim yüklemi denedim ama desteklenmiyor uyarısı alıyorum.
telefonum 5800 XM onun için bu konuda düşüncelerimi söyleyemeyeceğim kardeşim

aydoğdu43

aydoğdu43

Üye
    Konu Sahibi
Ya arkadaşlar söylemeyi unuttum galiba, program S60 v2 ler için.
5800 xm e malesef uymaz doğal olarak...

Ayrıca, tam zoomda 2 mp dedim ama şöyle bi durum var;
N70 in kamerası 2mp o yüzden zoom yapınca da 2 mp oluyor
ama 6630 un kamerası 1.3 mp , zoom yapınca onda da 1.3 olur
yani kameranin çözünürlüğünü artırmaz.Sadece normal çözünürlüğü zoom yapıca da muhafaza eder

hllcnr

Üye
güzel program eline sağlık ama n73 :)

Godfather

Godfather

Üye
v3 için olanınıda bulursan :):) Eline sağlık :)

omer1230

omer1230

Üye
çok teşekkürler bi deneyelim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt