2017 YILININ EN İYI SIFIR ARABA KAMPANYASI BAŞLADI

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
2017 YILININ EN İYI SIFIR ARABA KAMPANYASI BAŞLADI


2017 model bir Fiat aracına sahip olmak isteyenlere inanılmaz fırsatlarla sıfır araba kampanyası başladı. Uygun ödeme seçenekleri faizsiz kredi desteği, kolay ödeme yöntemleriyle birlikte siz de 2017 model bir Fiat Binek araçlarından birine ya da 2017 model Fiat ticari araçlardan birine faiz ödemeden taksitle sahip olabilirsiniz.
Kampanyalar yıl boyunca devam edecek olup kampanya çerçevesinde sunulan bütün kampanyalar Koç Finans kredi desteğiyle yapılmakta olup kredisi çıkmayanlar bu kampanyadan yararlanamazlar.
Sıfır araba kampanyası çerçevesinde sunulan maksimum kredi miktarı 24 Bin TL olup bu tutarı 24 aya kadar taksit seçeneklerinden yararlanarak % sıfır faiz seçeneğiyle sahip olabilirsiniz.
Sıfır araç kampanyası çerçevesinde sunulan hizmetlerden yararlanarak siz de sıfır araba kampanyası çerçevesinde Yeni bir Fiat aracına sahip olmak istiyorsanız en yakın Fiat satış noktasına uğramanız yeterlidir.
Taksitle sıfır araç almak artık çok kolay. 24 Bin TL için 24 Ay % sıfır faiz ile siz de sıfır araba sahibi olma fırsatını kaçırmadan 2017 yılında sıfır bir Fiat binek ya da ticari araçlardan birine sahip olma fırsatını yakalayın.
 


Üst Alt