1.000 TL TAKSITLE SIFIR KM FORD COURIER KAMPANYASI

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
1.000 TL TAKSITLE SIFIR KM FORD COURIER KAMPANYASI


Ford ticari araç sektörünün önemli araçlarından biri olan yeni Courier modeline özel hazırlanan kampanyayla sizlerleyiz.
Sıfır araç sektörünün en önemli hafif ticari araçlarından biri olan ve 2016 yılın ilk 9 ayında en çok satılan hafif ticari araç olan yeni Courier, şimdi sıfır araç kampanyası çerçevesinde uygun ödeme seçenekleriyle satışa çıkarıldı.
Taksitle araba almak isteyenler için hazırlanan faizsiz kampanya çerçevesinde size önerebileceğimiz en güzel kampanya, Ford tarafından yeni Courier için sunulan faizsiz kredi destekli kampanyadır.
En alt modeli 45.000 TL en üst modeli de 57.000 TL’den satışa sunulan 2016 model Ford Courier aracında yokuş kalkış desteği, hız sabitleme, elektrikli camlar, eller serbest mobil telefon, direksiyon kumanda sistemi, ısıtmalı koltuklar gibi birçok donanımı bulunmaktadır.
Bu modele araba kampanyaları çerçevesinde kolay bir şekilde ulaşmak isteyenlere faizsiz kredi desteği sunulmaktadır. Faizsiz kredi desteği çerçevesinde tam 20 Bin TL kredi için, 20 ay % 0 faizli aylık 1.000 TL ödemeli kredi desteğinden yararlanarak bu araca rahat bir şekilde sahip olabilirsiniz
 


Üst Alt