30.000 TL % 0 FAIZLI SIFIR FIAT DOBLO KAMPANYASI BAŞLADI!

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
30.000 TL % 0 FAIZLI SIFIR FIAT DOBLO KAMPANYASI BAŞLADI!

Son dönemlerin en çok satılan ticari aracı olan Fiat Doblo modeline sahip olmak isteyenlere kolay ödeme seçenekli ve sıfır faizli kredi desteği geliyor. Doblo ayrıcalıklarıyla ticari hayatınızı kolaylaştırmak istiyorsanız yeni Doblo modeli için sunulan faizsiz kredi desteğinden yararlanabilirsiniz.
Faizsiz taksitle sıfır araba kampanyası, Fiat tarafından sunulan birçok yenilikle sizleri bekliyor. Son dönemlerin önemli ticari araçlarından biri olan Doblo, özel fırsatlar eşliğinde sizleri bekliyor.

Kampanya çerçevesinde satışa sunulan Doblo modeli 52.000 TL’den 61.000 TL’ye kadar devam eden birçok modelle satışa sunulmaya başlandı.En alt modeli olan 2016 model Fiat Doblo 1.3 M.Jet 90Hp Easy için örnek ödeme planı şöyle:
Aracın Peşin Fiyatı: 52.000 TL
İstenilen peşinat tutarı: 22.000 TL
Faizsiz Kredi Miktarı: 30.000 TL
Aylık Ödeme Miktarı: 2.000 TL
Taksit Sayısı: 15 Ay

Faizsiz sunulan kredi destekleri sayesinde yenilikçi bir anlayışla üretilen Fiat Doblo modeline kredi kampanyasından yararlanarak sahip olmak isteyenlere özel hazırlanan kampanyadan yararlanmak ya da aracı daha yakından görmek için en yakın Fiat yetkili satış noktalarına uğrayabilirsiniz.
 
  • Beğen
Tepkiler: Dogus Pertez


Üst Alt