Peuegot 301 İçin Faizsiz Sıfır Araba Kampanyası

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Peuegot 301 İçin Faizsiz Sıfır Araba Kampanyası
Ortalama Yakıt Kaç Kuruş
Ortalama
26 krş
Şehir İçi 26 krş
Şehir Dışı 26 krş
En ucuz araba sektörünün önemli araçlarından birisi olan Peugeot 301 modeli ÖTV farkından etkilenmeyen ve bu açıdan da görebileceğiniz en ucuz araba sektöründe ilk sırada yer alan modellerin başında gelmektedir.
Allure HDi versiyonu için sunulan faizsiz kredi desteğiyle satışa sunulan yeni Peugeot 301 modeli sunulan teknoloji ve güvenlik anlayışıyla da dikkatleri çekmeye devam ediyor.
Özel fırsatlarla Peugeot yetkili satış noktalarında bulabileceğiniz 2017 model Peugeot 301 modelini özel olarak hazırlanan sıfır araba kampanyası çerçevesinde satışa sunulan yeni Peugeot 301 modeli hem de işten konforlu ve geniş bir yapıya sahip olması açısından da önemli sedan tarzı araçlardan birisi olarak dikkat çekmektedir.
Güvenlik açısından son derece önemli Detaylara sahip olan yeni Peugeot 301 teknoloji açısından birçok donanımsal özellikle de en ucuz araç sektörünün alınabilecek en önemli araçlarından birisi olarak dikkat çekmektedir.
Bu araca sahip olmak isteyenlere özel kaçırılmayacak fırsatlar Peugeot yetkili satış noktalarında bulunmakta olup bu aracın 15000 TL’si için 15 ay vade seçeneğinden yararlanarak aylık 1000 TL ödemeli Kredi destekleri ile yüzde sıfır faiz seçeneğiyle sahip olabilirsiniz.
Güvenlik ve teknoloji açısından önemli detayların yer aldığı yeni Peugeot 301 modeline özel hazırlanan kampanyadan yararlanarak siz de kolay ödeme seçenekleriyle ve aylık 1.000 TL ödeme seçenekleri ile bu modele sahip olmak istiyorsanız en yakın Peugeot yetkili satış noktalarına uğrayabilirsiniz





 


DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
İç ve Dış Nasıl Aynı Oluyor? :D
 
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Tek sevmedigim yonu cam acma dugmeleri on konsolda kapiya koymak cokmu zor geldi kardeşim ya gécen gunlerde kullanma firsatim oldu elim alişmiş kapidan acmaya dugme ariyom kapida alisana kadar bayaa zaman geçti
 

Benzer Konular

Buğra
Cevap
1
Görüntüleme
238
MAERKEK
Doğuş Pertez
Cevap
0
Görüntüleme
465
Doğuş Pertez
Eren Değerli
Cevap
0
Görüntüleme
259
Eren Değerli


Üst Alt